אם אתה יורד אז אין פה שאלה בכלל , לעלות קלוריות...עכשיו לדעתי ל 66
יורד למרות שאני בפלוס קלורי של 800 מה- BMR שלי
ותחשב לפי הRMR שלך , בלי שום קשר עם הזמן במאסה המטבוליזם עולה , אל תשכח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה יורד אז אין פה שאלה בכלל , לעלות קלוריות...עכשיו לדעתי ל 66
יורד למרות שאני בפלוס קלורי של 800 מה- BMR שלי
סקוואט בסוף האימון 😳אימון כבד וסקוואט בסוף, בהמלצת המאמן.
דדליפט 70x5 , 75x5, 80x3
בנץ' 40x6 , 45x5 , 50x3
סקוואט לא משהו, הייתי הרוס מהדדליפט והבנץ'.
למה לא? הוא יודע מה הוא אומר {220 סקוואט}סקוואט בסוף האימון 😳
למה אתה מקשיב למאמן?
אף פעם לא עושים דדליפט לפני סקוואט הזוקפים שלך לא יתאוששו(בגלל זה בSS סקוואט ראשון תמיד)וגם בתחרויות הדדליפט אחרוןלמה לא? הוא יודע מה הוא אומר {220 סקוואט}
הוא אמר לי לתת לנסות דגש על תרגיל אחר קודם, ולעשות זה פעם ב.. הידע שלי לא בשחקים לכן אני סומך עליואף פעם לא עושים דדליפט לפני סקוואט הזוקפים שלך לא יתאוששו(בגלל זה בSS סקוואט ראשון תמיד)וגם בתחרויות הדדליפט אחרון
אתה צריך ללכת לפי התוכנית כמו שהיא אבל איך שבא לך זה רק יפגע לך בהתקדמותהוא אמר לי לתת לנסות דגש על תרגיל אחר קודם, ולעשות זה פעם ב.. הידע שלי לא בשחקים לכן אני סומך עליו
אין בעיה, כך אני אעשה.אתה צריך ללכת לפי התוכנית כמו שהיא אבל איך שבא לך זה רק יפגע לך בהתקדמות
אם אתה מתחיל קלינים אתה יכול להתאמן עליהם בסוף האימון עם משקלים קלים,אבל מתישהו תצטרך להחליט אם לעשות את זה או מתח אי אפשר את שניהם(תוכל לעשות מתח כתרגיל עזר באימון האחרון של השבוע)אין בעיה, כך אני אעשה.
אם אתה כבר כאן, עוד שאלה: התאמנתי קצת על קלינים עם מוט ריק ואני רוצה לצרף אותם אולי עוד מעט לתוכנית, אפשר להכניס אותם בין הפרס למתח, ולשמור את המתח לשלושה סטים ?
אם אתה מתחיל קלינים אתה יכול להתאמן עליהם בסוף האימון עם משקלים קלים,אבל מתישהו תצטרך להחליט אם לעשות את זה או מתח אי אפשר את שניהם(תוכל לעשות מתח כתרגיל עזר באימון האחרון של השבוע)
אתה עושה את שלושתם באימון אחד(את הקלין מתח ומתח בנות?) זה סתם פוגע בהתאששות וגם הוא וגם אתה וגם אני לא בשלב בכלל לשלב את שלושתם ביחדלא בהכרח אני עושה מתח, מתח בנות, פאוורקלין ודדליפט אבל זה לשלב יותר מתקדם של התוכנית
שאלה -- עד עכשיו עשיתי HB סקוואט כי הבנתי שזה יותר מערב את הארבע ראשי וזה מה שאני רוצה, אבל לאחרונה ראיתי הרבה המלצות לאנשים לעשות HB(אני מניח שהתכוונת LB) בתוכנית הזו, מה אתם ממליצים?
אתה עושה את שלושתם באימון אחד(את הקלין מתח ומתח בנות?) זה סתם פוגע בהתאששות וגם הוא וגם אתה וגם אני לא בשלב בכלל לשלב את שלושתם ביחד
כן זה בסדראימון A
סקוואט לואו באר 75 ק''ג 3x5
שאלה לגבי הסקוואט
היום נחתי יותר משלוש-ארבע דקות כמו שאני רגיל, כל פעם באיזור ה 5. אני מרגיש שזה ממש עזר לי. זה בסדר לנוח כ''כ הרבה?
פרס 32.5 ק''ג 1x5, 1x4
30 1x5 אני לא מתקדם בלחיצות מאיזשהי סיבה.
מתח רחב 9,8,8
מ.ג 66.7 לפני האימון