הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון כבד וסקוואט בסוף, בהמלצת המאמן.
דדליפט 70x5 , 75x5, 80x3
בנץ' 40x6 , 45x5 , 50x3
סקוואט לא משהו, הייתי הרוס מהדדליפט והבנץ'.

• פותח/ת השרשור
אף פעם לא עושים דדליפט לפני סקוואט הזוקפים שלך לא יתאוששו(בגלל זה בSS סקוואט ראשון תמיד)וגם בתחרויות הדדליפט אחרון
הוא אמר לי לתת לנסות דגש על תרגיל אחר קודם, ולעשות זה פעם ב.. הידע שלי לא בשחקים לכן אני סומך עליו

הוא אמר לי לתת לנסות דגש על תרגיל אחר קודם, ולעשות זה פעם ב.. הידע שלי לא בשחקים לכן אני סומך עליו
אתה צריך ללכת לפי התוכנית כמו שהיא אבל איך שבא לך זה רק יפגע לך בהתקדמות

• פותח/ת השרשור
אתה צריך ללכת לפי התוכנית כמו שהיא אבל איך שבא לך זה רק יפגע לך בהתקדמות
אין בעיה, כך אני אעשה.
אם אתה כבר כאן, עוד שאלה: התאמנתי קצת על קלינים עם מוט ריק ואני רוצה לצרף אותם אולי עוד מעט לתוכנית, אפשר להכניס אותם בין הפרס למתח, ולשמור את המתח לשלושה סטים ?

אין בעיה, כך אני אעשה.
אם אתה כבר כאן, עוד שאלה: התאמנתי קצת על קלינים עם מוט ריק ואני רוצה לצרף אותם אולי עוד מעט לתוכנית, אפשר להכניס אותם בין הפרס למתח, ולשמור את המתח לשלושה סטים ?
אם אתה מתחיל קלינים אתה יכול להתאמן עליהם בסוף האימון עם משקלים קלים,אבל מתישהו תצטרך להחליט אם לעשות את זה או מתח אי אפשר את שניהם(תוכל לעשות מתח כתרגיל עזר באימון האחרון של השבוע)

• פותח/ת השרשור
שאלה -- עד עכשיו עשיתי HB סקוואט כי הבנתי שזה יותר מערב את הארבע ראשי וזה מה שאני רוצה, אבל לאחרונה ראיתי הרבה המלצות לאנשים לעשות HB בתוכנית הזו, מה אתם ממליצים?

אם אתה מתחיל קלינים אתה יכול להתאמן עליהם בסוף האימון עם משקלים קלים,אבל מתישהו תצטרך להחליט אם לעשות את זה או מתח אי אפשר את שניהם(תוכל לעשות מתח כתרגיל עזר באימון האחרון של השבוע)

לא בהכרח אני עושה מתח, מתח בנות, פאוורקלין ודדליפט אבל זה לשלב יותר מתקדם של התוכנית

לא בהכרח אני עושה מתח, מתח בנות, פאוורקלין ודדליפט אבל זה לשלב יותר מתקדם של התוכנית
אתה עושה את שלושתם באימון אחד(את הקלין מתח ומתח בנות?) זה סתם פוגע בהתאששות וגם הוא וגם אתה וגם אני לא בשלב בכלל לשלב את שלושתם ביחד

שאלה -- עד עכשיו עשיתי HB סקוואט כי הבנתי שזה יותר מערב את הארבע ראשי וזה מה שאני רוצה, אבל לאחרונה ראיתי הרבה המלצות לאנשים לעשות HB(אני מניח שהתכוונת LB) בתוכנית הזו, מה אתם ממליצים?

LB מערב יותר את ההאמסטרינג וHB מערב יותר את הארבע ראשי. בעיקרון בss המקורי עושים סקוואט lb כי הוא מערב יותר מסת שריר -> יותר משקל על המוט

אתה עושה את שלושתם באימון אחד(את הקלין מתח ומתח בנות?) זה סתם פוגע בהתאששות וגם הוא וגם אתה וגם אני לא בשלב בכלל לשלב את שלושתם ביחד

לא רוטציה בין PC לדדליפט
ורוטציה בין מתח בנות למתח רגיל למקסימום חזרות

זה גירסת הנוביס זה עליי טוב.

• פותח/ת השרשור
אשמח לעוד תגובות לגבי הסקוואט -- לעשות LB או HB ?
עד עכשיו עשיתי HB כי רציתי גדילה בארבע ראשי אבל אני גם רוצה להצליח עם יותר משקל

• פותח/ת השרשור
אימון שלא היה צריך להתקיים
הרגשתי חרא, לא אכלתי כלום, שלשלתי כל הבוקר, ובכל זאת הלכתי.
סקוואט 70 ק''ג 1x5 2x4
פרס 4,5,3 מוזר
מתח רחב משקל גוף 10,8,8
אני אעלה סרטוני טכניקה היום או מחר
עשיתי היום סקוואט HB כי לא הצלחתי LB , לא מצאתי את הנקודה, וניסיתי בכל הסטים של החימום למצוא.
אכלתי מספיק ביומיים הקודמים בטוח, כמעט קילו סטייק במצטבר וכל יום 3 ביצים וקופסת טונה.
אם אני לא ארגיש סופר אנרגטי אימון הבא נראה לי שאני אוריד קצת את המשקלים

- - - עידכון הודעה - - -

סקוואט מאתמול

פרס- הסט של ה -4

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שום תגובה, מבאס
אימון A
סקוואט 70 3x5 סוף סוף. ניסיתי לעשות LB בחימום אבל הרגשתי שאני מחזיק את כל המשקל עם היידים אז חזרתי ל HB
בנץ' 47.5 עשיתי 4 ופחדתי לרדת לחמישי, הייתי בלי ספוטר
השאר לא משנה
דדליפט 80 1x5
פשיטת גב 2x12 עם 10 ק''ג

• פותח/ת השרשור
אימון קל מאוד, הגב שלי הרוס, כואב לי לקום מהכסא
מקווה שזה דומס עצבני ולא משהו אחר אימון A
סקוואט 72.5 ק''ג 5,3,5 מישהו יכול לחשוב מה הסיבה לזה? יכול להיות שלא נחתי מספיק?
בנץ' 47.5 ק''ג 5,5,5
דדליפט 85 ק''ג 1x5

• פותח/ת השרשור
אימון A
סקוואט לואו באר 75 ק''ג 3x5
שאלה לגבי הסקוואט
היום נחתי יותר משלוש-ארבע דקות כמו שאני רגיל, כל פעם באיזור ה 5. אני מרגיש שזה ממש עזר לי. זה בסדר לנוח כ''כ הרבה?
פרס 32.5 ק''ג 1x5, 1x4
30 1x5 אני לא מתקדם בלחיצות מאיזשהי סיבה.
מתח רחב 9,8,8
מ.ג 66.7 לפני האימון

אימון A
סקוואט לואו באר 75 ק''ג 3x5
שאלה לגבי הסקוואט
היום נחתי יותר משלוש-ארבע דקות כמו שאני רגיל, כל פעם באיזור ה 5. אני מרגיש שזה ממש עזר לי. זה בסדר לנוח כ''כ הרבה?
פרס 32.5 ק''ג 1x5, 1x4
30 1x5 אני לא מתקדם בלחיצות מאיזשהי סיבה.
מתח רחב 9,8,8
מ.ג 66.7 לפני האימון
כן זה בסדר
בסוף יגיע מצב שתצטרך לנוח 7-10 דקות בין הסטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית