העליון פחות רגיש לעומס, אין ממש בעיה אם הוא יתעגל.דיי בטוח שהעליון
פשוט להוציא חזה חזק יותר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
העליון פחות רגיש לעומס, אין ממש בעיה אם הוא יתעגל.דיי בטוח שהעליון
חוץ מבדדליפט, צודק.חזק מאוד. כל הכבוד. כולנו יכולים ללמוד ממך(ילד בן 15)ניראלי הראשון שמתקרב לתוצאות יפות בתוכנית הזאת בפעם הראשונה שהוא עושה SS.
אימון B
נתחיל
סקוואט 90 pr 3x5 - היה מעולה, שכחתי בכלל שרציתי לעשות סקוואט התאוששות אבל אני שמח ששכחתי.
פרס - אז ככה. נכנסתי לסט ראשון עם 37.5, חמישייה, היה סבבה. בסט השני - עשיתי 3 או 4 חזרות, לא זוכר, ופתאום חטפתי סחרחורת קשה, החזרתי את המוט לכלוב מיד ונפלתי אחורה. הייתה לי סחרחורת חזקה 5 דקות בערך אחרי זה, ועד עכשיו כואב לי הראש, הרגשתי שאני עומד להתעלף באמצע הסט. נראה לי ששכחתי לנשום או משהו, אבל אני בכלל לא בטוח שזה זה. הלכתי הביתה, כי לא רציתי להמשיך להתאמן עם הכאב ראש והסחרחורת ולא הרגשתי גם במצב.
מסקנות מהסקוואט - לפני שיצאתי ראיתי סרטון של ריפטו עם 140 סקוואט, ושמתי לב שבבאונס למטה, בניגוד לאיך אני שעושה, הברכיים שלו נשארות באותו מקום. שלי תמיד בבאונס הלכו קצת קדימה וחזרו אחורה חזרה. ניסיתי לעשות כמוהו וזה ממש עזר לי. נזכרתי לשאול - אני אוכל כל יום 3-4 ביצים, יש בעיה עם זה?
ביצים שלמות\חלבון\חלמון?אימון B
נתחיל
סקוואט 90 pr 3x5 - היה מעולה, שכחתי בכלל שרציתי לעשות סקוואט התאוששות אבל אני שמח ששכחתי.
פרס - אז ככה. נכנסתי לסט ראשון עם 37.5, חמישייה, היה סבבה. בסט השני - עשיתי 3 או 4 חזרות, לא זוכר, ופתאום חטפתי סחרחורת קשה, החזרתי את המוט לכלוב מיד ונפלתי אחורה. הייתה לי סחרחורת חזקה 5 דקות בערך אחרי זה, ועד עכשיו כואב לי הראש, הרגשתי שאני עומד להתעלף באמצע הסט. נראה לי ששכחתי לנשום או משהו, אבל אני בכלל לא בטוח שזה זה. הלכתי הביתה, כי לא רציתי להמשיך להתאמן עם הכאב ראש והסחרחורת ולא הרגשתי גם במצב.
מסקנות מהסקוואט - לפני שיצאתי ראיתי סרטון של ריפטו עם 140 סקוואט, ושמתי לב שבבאונס למטה, בניגוד לאיך אני שעושה, הברכיים שלו נשארות באותו מקום. שלי תמיד בבאונס הלכו קצת קדימה וחזרו אחורה חזרה. ניסיתי לעשות כמוהו וזה ממש עזר לי. נזכרתי לשאול - אני אוכל כל יום 3-4 ביצים, יש בעיה עם זה?
זה היה חד פעמי, ברור שאין טעםלהכניס התאוששות בשלב כ''כ מוקדם. סתם באתי עם דומס עצבני כל אימון וחשבתי שזה יעזור.חוץ מבדדליפט, צודק.
אל תשים התאוששות עכשיו תשים מאוחר יותר.
בפרס שכחת לנשום קרה לי עם 50 קילו וזרקתי על הרצפה בחזרה רביעית (מהנעילה כבר)
אין בעיה עם הביצים תרגיש חופשי
שלמותביצים שלמות\חלבון\חלמון?
תודה רבה, אבל ראיתי כאן הרבה בסביבות הגיל שלי שביחס אליהם אני ילדה עם קוקיותחזק מאוד. כל הכבוד. כולנו יכולים ללמוד ממך(ילד בן 15)ניראלי הראשון שמתקרב לתוצאות יפות בתוכנית הזאת בפעם הראשונה שהוא עושה SS.
הייתי ממליץ לך אולי להכניס פואם רולינג וקצת גמישות בימי מנוחה, זה בהחלט עשה לי שיפור גדול באימונים\התאוששות,זה היה חד פעמי, ברור שאין טעםלהכניס התאוששות בשלב כ''כ מוקדם. סתם באתי עם דומס עצבני כל אימון וחשבתי שזה יעזור.
שלמות
תודה רבה, אבל ראיתי כאן הרבה בסביבות הגיל שלי שביחס אליהם אני ילדה עם קוקיות
ודרך אגב, אני עוד לא בן 15
באמת שמעתי עליו רק דברים טובים. ראיתי שני סוגים, קוצני כזה ורגיל, על איזה אתה ממליץ?הייתי ממליץ לך אולי להכניס פואם רולינג וקצת גמישות בימי מנוחה, זה בהחלט עשה לי שיפור גדול באימונים\התאוששות,
יחד עם גמישות הרבה יותר טובה.
בקשר לביצים, אין בעיה.
אני משתמש באחד חלק בצבע תכלת\כחול, הוא כואב מספיק בחלק מהמקומות ועושה עבודה מצויינת,באמת שמעתי עליו רק דברים טובים. ראיתי שני סוגים, קוצני כזה ורגיל, על איזה אתה ממליץ?
ראיתי את צוות טיפים לגדול ולהתחזק עושים את זה לפני אימון (התמזל מזלי והם אצלי במכון), מומלץ לעשות גם אז?
מכיר מקום זול לקנות אותו?
איך זה?אני משתמש באחד חלק בצבע תכלת\כחול, הוא כואב מספיק בחלק מהמקומות ועושה עבודה מצויינת,
הרולר עם הקוצים נראה אגרסיבי מדי.
לא קניתי את זה אז אני לא יודע כמה זה עולה אבל הייתי ממליץ על אחד שהוא ארוך יחסית כי
לפעמים הטווח הזה שיש לך אפשרות לזוז בו מועיל מאוד.
חפש בסאל ספורט.
נראה נחמד, אבל לא בטוח שנשלח לישראל (אמזון...).
פי 2 כמעט יותר זול מהשני, כנראה שאני אלך על זה 😃נראה נחמד, אבל לא בטוח שנשלח לישראל (אמזון...).
יש לך כאן פואם רולר ארוך יותר ממה שפרסמת, 45 ס"מ לעומת 32,
ועולה זול מאוד.
http://www.zavvi.com/protein-accessories/myprotein-eva-foam-roller-bag-15cm-x-45cm/10615615.html
החנות אחלה ואמינה, משלוח עולה 1 לירה שטרלינג.