הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
אימון B
סקוואט 82.5 3x5 - לא העליתי כי לא הרגשתי כ''כ טוב היום
פרס 35 3x5 - אחרי הריסט. קליל.
מתח רחב 10,9,8
קלינים
יום ראשון יש סיכוי שלא יהיה אימון

אימון A
הייתי בטיול עם המשפחה שלי, ועשינו כל יום כמה שעות של הליכות על הרים וזה, הייתי בטוח שזה יפגע לי קשות בהתאוששות, מה גם שאכלתי רק ממתקים ובקושי חלבון, אבל:
סקוואט 82.5 ק''ג 3x5 הרגיש מעולה
בנץ' 50 ק''ג 3x5 צעד אחורה בשביל שניים קדימה.
דדליפט 95 ק''ג 1x5 - נראה דיי מכוער 😃 נראה אם אני אעלה אימון הבא או לא, אני מת כבר להגיע ל 2 פלטות
מקבילים BWX10 , +5kg x5

אימון פ33ות

נערך לאחרונה:
מ.ג 69~68.5
מבסוט
מחר אימון על הבוקר מאילוצים אימון A. הייתי חולה אתמול והיום, קמתי 3 פעמים בלילה ושלשלתי בלי הפסקה, ובכל זאת היה אימון סביר
סקוואט 85 ק''ג 5,5,5F - שני הסטים הראשונים היו 5, טובים, בסט השלישי איבדתי כיווץ בגב, כמו שקורה הרבה לאחרונה. לא בעיה של כוח. לא בטוח שמעלה ל 87.5 אימון הבא, בגלל שבימים הקרובים כנראה לא יתאפשר לי לאכול כמו שצריך. נראה.
פרס 37.5x3 35x2x5 לא
קלינים 40 ק''ג 5x3 טכניקה, קליל
מתח רחב 10,8,7 העלייה במשקל מורידה אותי במתח
סה''כ היה

אימון A
סקוואט 85 3x5
בנץ' 52.5 בסט אחד עשיתי שש |:
דדליפט 95 1x5 - אימון הבא מספר תלת ספרתי

אימון בן ז1נה

אימון B
סקוואט 87.5 5,1,5 כן קראתם נכון, רק אחד בסט השני, ו 5 בראשון ובשלישי. לא יודע מה קרה, כנראה לא לקחתי מספיק אוויר או שמשהו התפקשש בטכניקה. מבאס, כי המשקל לא הרגיש סופר כבד ויכולתי לגמור
פרס 37.5 5,5,4F
קלינים טכניקה
מתח 11,10 לא היה לי כוח ליותר
אימון סביר מינוס
הרגליים שלי מאתמול בערב:
ללא שם.png

אימון A
סקוואט 87.5 pr 3x5
בנץ' 55 pr 3x5
דדליפט 100 pr 1x5 - נחתי דקה בערך בין החזרה הרביעית לחמישית
מקבילים BWx11 , +6kgx5, +4kgx6
אני בא כל אימון עם דומס עצבני ברגליים ובגב, אני חושב לעשות אימון הבא סקוואט התאוששות חד פעמי קל נזכרתי: לקחתי היום קפאין פעם ראשונה לפני אימון ואני במרץ עד עכשיו 😃 מ.ג 69.5~

חזק מאוד. כל הכבוד. כולנו יכולים ללמוד ממך(ילד בן 15)ניראלי הראשון שמתקרב לתוצאות יפות בתוכנית הזאת בפעם הראשונה שהוא עושה SS.

אימון B
נתחיל
סקוואט 90 pr 3x5 - היה מעולה, שכחתי בכלל שרציתי לעשות סקוואט התאוששות אבל אני שמח ששכחתי.
פרס - אז ככה. נכנסתי לסט ראשון עם 37.5, חמישייה, היה סבבה. בסט השני - עשיתי 3 או 4 חזרות, לא זוכר, ופתאום חטפתי סחרחורת קשה, החזרתי את המוט לכלוב מיד ונפלתי אחורה. הייתה לי סחרחורת חזקה 5 דקות בערך אחרי זה, ועד עכשיו כואב לי הראש, הרגשתי שאני עומד להתעלף באמצע הסט. נראה לי ששכחתי לנשום או משהו, אבל אני בכלל לא בטוח שזה זה. הלכתי הביתה, כי לא רציתי להמשיך להתאמן עם הכאב ראש והסחרחורת ולא הרגשתי גם במצב.

מסקנות מהסקוואט - לפני שיצאתי ראיתי סרטון של ריפטו עם 140 סקוואט, ושמתי לב שבבאונס למטה, בניגוד לאיך אני שעושה, הברכיים שלו נשארות באותו מקום. שלי תמיד בבאונס הלכו קצת קדימה וחזרו אחורה חזרה. ניסיתי לעשות כמוהו וזה ממש עזר לי. נזכרתי לשאול - אני אוכל כל יום 3-4 ביצים, יש בעיה עם זה?

חזק מאוד. כל הכבוד. כולנו יכולים ללמוד ממך(ילד בן 15)ניראלי הראשון שמתקרב לתוצאות יפות בתוכנית הזאת בפעם הראשונה שהוא עושה SS.
חוץ מבדדליפט, צודק.

אימון B
נתחיל
סקוואט 90 pr 3x5 - היה מעולה, שכחתי בכלל שרציתי לעשות סקוואט התאוששות אבל אני שמח ששכחתי.
פרס - אז ככה. נכנסתי לסט ראשון עם 37.5, חמישייה, היה סבבה. בסט השני - עשיתי 3 או 4 חזרות, לא זוכר, ופתאום חטפתי סחרחורת קשה, החזרתי את המוט לכלוב מיד ונפלתי אחורה. הייתה לי סחרחורת חזקה 5 דקות בערך אחרי זה, ועד עכשיו כואב לי הראש, הרגשתי שאני עומד להתעלף באמצע הסט. נראה לי ששכחתי לנשום או משהו, אבל אני בכלל לא בטוח שזה זה. הלכתי הביתה, כי לא רציתי להמשיך להתאמן עם הכאב ראש והסחרחורת ולא הרגשתי גם במצב.

מסקנות מהסקוואט - לפני שיצאתי ראיתי סרטון של ריפטו עם 140 סקוואט, ושמתי לב שבבאונס למטה, בניגוד לאיך אני שעושה, הברכיים שלו נשארות באותו מקום. שלי תמיד בבאונס הלכו קצת קדימה וחזרו אחורה חזרה. ניסיתי לעשות כמוהו וזה ממש עזר לי. נזכרתי לשאול - אני אוכל כל יום 3-4 ביצים, יש בעיה עם זה?

אל תשים התאוששות עכשיו תשים מאוחר יותר.
בפרס שכחת לנשום קרה לי עם 50 קילו וזרקתי על הרצפה בחזרה רביעית (מהנעילה כבר)
אין בעיה עם הביצים תרגיש חופשי

אימון B
נתחיל

ביצים שלמות\חלבון\חלמון?

חוץ מבדדליפט, צודק.

אל תשים התאוששות עכשיו תשים מאוחר יותר.
בפרס שכחת לנשום קרה לי עם 50 קילו וזרקתי על הרצפה בחזרה רביעית (מהנעילה כבר)
אין בעיה עם הביצים תרגיש חופשי
זה היה חד פעמי, ברור שאין טעםלהכניס התאוששות בשלב כ''כ מוקדם. סתם באתי עם דומס עצבני כל אימון וחשבתי שזה יעזור.

ביצים שלמות\חלבון\חלמון?
שלמות
תודה רבה, אבל ראיתי כאן הרבה בסביבות הגיל שלי שביחס אליהם אני ילדה עם קוקיות
ודרך אגב, אני עוד לא בן 15

זה היה חד פעמי, ברור שאין טעםלהכניס התאוששות בשלב כ''כ מוקדם. סתם באתי עם דומס עצבני כל אימון וחשבתי שזה יעזור.

שלמות
תודה רבה, אבל ראיתי כאן הרבה בסביבות הגיל שלי שביחס אליהם אני ילדה עם קוקיות
ודרך אגב, אני עוד לא בן 15
הייתי ממליץ לך אולי להכניס פואם רולינג וקצת גמישות בימי מנוחה, זה בהחלט עשה לי שיפור גדול באימונים\התאוששות,
יחד עם גמישות הרבה יותר טובה.

בקשר לביצים, אין בעיה.

הייתי ממליץ לך אולי להכניס פואם רולינג וקצת גמישות בימי מנוחה, זה בהחלט עשה לי שיפור גדול באימונים\התאוששות,
יחד עם גמישות הרבה יותר טובה.

בקשר לביצים, אין בעיה.
באמת שמעתי עליו רק דברים טובים. ראיתי שני סוגים, קוצני כזה ורגיל, על איזה אתה ממליץ?
ראיתי את צוות טיפים לגדול ולהתחזק עושים את זה לפני אימון (התמזל מזלי והם אצלי במכון), מומלץ לעשות גם אז?
מכיר מקום זול לקנות אותו?

באמת שמעתי עליו רק דברים טובים. ראיתי שני סוגים, קוצני כזה ורגיל, על איזה אתה ממליץ?
ראיתי את צוות טיפים לגדול ולהתחזק עושים את זה לפני אימון (התמזל מזלי והם אצלי במכון), מומלץ לעשות גם אז?
מכיר מקום זול לקנות אותו?
אני משתמש באחד חלק בצבע תכלת\כחול, הוא כואב מספיק בחלק מהמקומות ועושה עבודה מצויינת,
הרולר עם הקוצים נראה אגרסיבי מדי.
לא קניתי את זה אז אני לא יודע כמה זה עולה אבל הייתי ממליץ על אחד שהוא ארוך יחסית כי
לפעמים הטווח הזה שיש לך אפשרות לזוז בו מועיל מאוד.

חפש בסאל ספורט.

th
אני משתמש באחד חלק בצבע תכלת\כחול, הוא כואב מספיק בחלק מהמקומות ועושה עבודה מצויינת,
הרולר עם הקוצים נראה אגרסיבי מדי.
לא קניתי את זה אז אני לא יודע כמה זה עולה אבל הייתי ממליץ על אחד שהוא ארוך יחסית כי
לפעמים הטווח הזה שיש לך אפשרות לזוז בו מועיל מאוד.

חפש בסאל ספורט.
איך זה?
http://www.amazon.com/Trigger-Point...ise-and-fitness&ie=UTF8&qid=1380821556&sr=1-2

נראה נחמד, אבל לא בטוח שנשלח לישראל (אמזון...).
יש לך כאן פואם רולר ארוך יותר ממה שפרסמת, 45 ס"מ לעומת 32,
ועולה זול מאוד.
http://www.zavvi.com/protein-accessories/myprotein-eva-foam-roller-bag-15cm-x-45cm/10615615.html

החנות אחלה ואמינה, משלוח עולה 1 לירה שטרלינג.

נראה נחמד, אבל לא בטוח שנשלח לישראל (אמזון...).
יש לך כאן פואם רולר ארוך יותר ממה שפרסמת, 45 ס"מ לעומת 32,
ועולה זול מאוד.
http://www.zavvi.com/protein-accessories/myprotein-eva-foam-roller-bag-15cm-x-45cm/10615615.html

החנות אחלה ואמינה, משלוח עולה 1 לירה שטרלינג.
פי 2 כמעט יותר זול מהשני, כנראה שאני אלך על זה 😃
תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית