הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength

• פותח/ת השרשור Rhino
  • פורסם בתאריך
סקוואט 135x1 קשה רצח )))))))))))):
בנץ' 72.5x2x2 )))))))))))))))))):
דדליפט 140x5
פעם ראשונה שאני מנסה סומו כבד ואני כבר מרסס
צ'ין אפס 2x10
ab wheel
אני מתחיל את טקסס בדילואוד של 4 שבועות, כנראה נפח סקוואט 105x5x5 ועצימות ראשונה 120x2x3 הכל ללא, מה דעתכם?

הדדליפט
https://www.lbs.co.il/threads/56514/
התקדמות מעולה בסקוואט ובדדליפט. בלחיצות תוסיף נפח ותתקדם גם. גיליתי שבתכוניות כוח סטנדרטיות הלחיצות מוזנחות..

אני מקווה שאתה מוכן נפשית ופיזית, טקסס זה לא SS, אין מקום לשטויות.
אין פיקשושים באוכל, כי תהיה לזה השפעה ישירה על האימונים והתוצאות וזה עלול לדפוק לחלוטין את כל התוכנית.

הדדליפט נראה סבבה, תנסה אולי להתחיל עם אגן נמוך יותר, לשמור על כיווץ של הגב ולהקפיד על חזה בחוץ בעיקר בשלב של הניתוק.
עלה והפצץ.

אין פיקשושים באוכל, כי תהיה לזה השפעה ישירה על האימונים והתוצאות וזה עלול לדפוק לחלוטין את כל התוכנית.

הדדליפט נראה סבבה, תנסה אולי להתחיל עם אגן נמוך יותר, לשמור על כיווץ של הגב ולהקפיד על חזה בחוץ בעיקר בשלב של הניתוק.
עלה והפצץ.
הייתי מאוד מוכן נפשית עד שהלחצת אותי עכשיו

אם תאכל כמו שצריך [ולא, עכשיו אתה לא אוכל מספיק], לא אמורות להיות בעיות.
זה טוב שאני מלחיץ כי ככה תשמור טוב יותר על התזונה.

עלה והפצץ.
אם תאכל כמו שצריך [ולא, עכשיו אתה לא אוכל מספיק], לא אמורות להיות בעיות.
זה טוב שאני מלחיץ כי ככה תשמור טוב יותר על התזונה.
אני מניח שגם לי אין יותר מדי זמן בSS
הדרישות התזונתיות בטקסס גבוהות יותר מאשר SS?

אני מניח שגם לי אין יותר מדי זמן בSS
הדרישות התזונתיות בטקסס גבוהות יותר מאשר SS?
אתה עוד לא חגור, יש לך זמן אתה יכול להינות ולתת בראש בראש שקט.

הדרישות הם לאכול כמו שצריך, וכן, צריך להקפיד יותר על התזונה.

אתה עוד לא חגור, יש לך זמן אתה יכול להינות ולתת בראש בראש שקט.

הדרישות הם לאכול כמו שצריך, וכן, צריך להקפיד יותר על התזונה.
צודק, אתרכז בלסיים SS ואז אחשוב על ההמשך, תודה.

@Rhino
נתת אחלה התקדמות בSS ממה שראיתי. בהצלחה בטקסס.

ה׳טריק׳ הוא להתחיל עם משקלי זנות בנפח, כי אם אתה עושה 130x3x5, אתה יכול להיות בטוח של-3 יש לך לפחות 140, והכל זה טכניקה ופסיכולוגי. לא צריך לשבור את הראש ישר בנפח ולשרות את עצמך... 120x5x5 נשמע לי גהנום בשבילך ואתה הולך לבצע בשבוע ה4? בהצלחה..

ה׳טריק׳ הוא להתחיל עם משקלי זנות בנפח, כי אם אתה עושה 130x3x5, אתה יכול להיות בטוח של-3 יש לך לפחות 140, והכל זה טכניקה ופסיכולוגי. לא צריך לשבור את הראש ישר בנפח ולשרות את עצמך... 120x5x5 נשמע לי גהנום בשבילך ואתה הולך לבצע בשבוע ה4? בהצלחה..
אז איך אתה מציע להתחיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית