הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הצעה לאימונים

Shirel Taieb

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני בן 14, מתאמן לרוץ 10 ק"מ (כבר יכול לרוץ 5 בקלות), וחשבתי להוסיף אימוני כוח להורדת אחוזי שומן. כרגע יש לי 12% שומן. כדאי לי לעשות את זה ? ואם לא מה כן כדאי ?

אם אתה רוצה להוריד אחוזי שומן,אימוני כוח זו לא הדרך המהירה אלא מאזן קלורי שלילי ע"י תזונה.אירובי יכול לעזור יותר מאימוני כוח.
אם אתה רוצה עיצוב בנוסף,תוסיף אימוני כוח.

הילד מתאמן לריצת 10..

ולשאלתך, ממליץ לך על אימוני ספרינטים (HIIT) לשיפור הסיבולת, ולעלות את מרחק הריצה שלך בהדרגה.
בהצלחה.

הילד מתאמן לריצת 10..

ולשאלתך, ממליץ לך על אימוני ספרינטים (HIIT) לשיפור הסיבולת, ולעלות את מרחק הריצה שלך בהדרגה.
בהצלחה.

לא הבנתי מה הילד מתאמן לריצת 10?הוא שאל על אימוני כוח בשביל להוריד אחוזי שומן ועניתי שזו לא הדרך.
בעיה בהבנת הנקרא?

הוא שאל איך הוא מצליח לרוץ 10ק"מ
ואם אימוני כוח והורדת אחוזי שומן זה הפתרון, אז לא זה לא הפתרון ומה שענית לו זה איך לעשות את זה..
facepalm

הוא שאל איך הוא מצליח לרוץ 10ק"מ
ואם אימוני כוח והורדת אחוזי שומן זה הפתרון, אז לא זה לא הפתרון ומה שענית לו זה איך לעשות את זה..
facepalm

הוא רשם ואני מצטט:"וחשבתי להוסיף אימוני כוח להורדת אחוזי שומן" .עניתי לו שאימוני כוח פחות יעילים בהורדת אחוזי שומן לעומת ריצה ושמירה על מאזן קלורי שלילי...😣

תלוי מה המטרות שלך

הוא רשם מה המטרות שלו....

תעשה ספרינטים\אינטרוולים בתוספת עם תזונה בעלת גירעון שלילי זה מה שיעזור לך להוריד את האחוזי שומן.
לפי דעתי אם תתחיל עכשיו לעשות 4 ריצות בשבוע להוסיף אימוני כח יהיה לך מאד קשה.

Back
למעלה תחתית