הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עליה במסה על ידי משקולות יד

מיכאל

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני בן 18, די רזה (גובה: מטר שמונים משקל: 60 קילו) ולאחרונה החלטתי להתחיל להתאמן. אחרי חיפוש קצר בגוגל הבנתי שתוכנית אימונים כמו- SS תהיה מצוינת בשבילי.
הבעיה היא שאני לא יכול לסחוב מוט / ספת אימונים או כל ציוד אחר לפנימיה בדרום שבה אני לומד, המקסימום שאני יכול להביא איתי מהבית זה שתי משקולות יד ואולי כמה פלטות.

השאלה שלי: האם יש אימון כל שהוא בתוספת אכילה נכונה שיביא לתוצאות טובות אפילו שאין לי ממש ציוד? או שזה אבוד מראש ??

כן, יש אימונים על משקל גוף. מכיר SW? תחפש בגוגל Bar-Brothers, BarStarzz, MadBarz

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה, נחמד לראות שיש גם אימונים שהם רק כנגד משקל הגוף.
הבעיה היא שעכשיו יש לי כמות של שאלות...

1) כמה מסה בכמה זמן באמת אפשר להשיג מ- SW ? לפי מה שהבנתי למתחילים עדיף לעבוד על תרגילים מורכבים במקום תרגילים מבודדים, כדי לעורר פיתוח של ההורמונים או משהו כזה..
2) בנוגע למוט של המתח, איפה בדיוק אני יכול לתלות אותו ? (המשקוף נראה לי צר מידי בשביל להכנס בפנים ולעשות מתח)
3) בהנחה שאין לי איפה לעשות מתח, יעזור לי (תוצאות קרובות ל-SS) לעשות כמה מהתרגילים האלה:
לחיצת כתפיים
סקווט אם משקולות בודדות
דדליפט אם משקולות בודדות
Plank
דחיקת חזה
שכיבות שמיכה
מסור\חתירה עם דאמבל
חצי כפיפות בטן

4) יש איזו שהיא תוכנית אחרת שמביאה תוצאות בלי ציוד (או רק אם משקולות יד אחת) ?

יש לא מעט תרגילים שאתה יכול לעשות.
סקוואטים על רגל אחת, מתח ומקבילים בתוספת משקל, ווריאציות של שכיבות שמיכה..
סקוואטים יעבוד לך על הרגליים, מתח עם משקל יעבוד על הגב ויד קדמית, מקבילים ושכיבות שמיכה על חזה, כתפיים ויד אחורית.
אתה יכול לעשות גם שכיבות שמיכה בעמידת ידיים, וכל התרגילים שאתה יכול לעשות עם המשקולות שבבעלותך.
לא חסרים תרגילים.

אתה יכול לעשות כמעט הכל. חוץ מסקוואט לדעתי דאמבלים עדיף על מוט. וואלה לסקוואט מציע לך לעשות מקבילים(לא קשה) חוץ מזה שזה תרגיל הכי טוב לאחורית גם תוכל להשתמש בזה כראק ובטוח יסכימו לך להביא מוט זה לא תופס מקום ויש לך את כל מה שאתה צריך אחי.

לא קראתי את מה שרשמו לך פה
אבל אתה יכול לקנות סט משקולות מתברגות ועם קצת יצירתיות אבל יכול לבנות אחלה תכנית אימונים שיכולה לספר לך היפרטרופיה (כמובן שאתה חייב לדאוג שתהיה התנגדות ויש מצב שתצטרך להוסיף עם הזמן משקולות)

אם אתה רק מתחיל תרגילים כנגד משקל גוף יכולים להספיק לך אחד התרגילים הטובים זה באמת לחיצה תוך כדי עמידת ידיים (לכתפיים) אתה נשען על הקיר ופשוט יורד לאט.

ואני בטוח שתמצא מקום לעשות מתח, אתה רק צריך להיות יצירתי.

אם אתה רק מתחיל תרגילים כנגד משקל גוף יכולים להספיק לך אחד התרגילים הטובים זה באמת לחיצה תוך כדי עמידת ידיים (לכתפיים) אתה נשען על הקיר ופשוט יורד לאט.

ואני בטוח שתמצא מקום לעשות מתח, אתה רק צריך להיות יצירתי.
גם אחרי הרבה זמן של אימונים התרגיל הזה מאוד קשה

גם אחרי הרבה זמן של אימונים התרגיל הזה מאוד קשה

בסדר דיברתי על התרגילים בכללי, זה רק הגיוני שהתרגיל הזה ימשיך להיות קשה כי ככל שאתה עולה במשקל גוף יהיה לך יותר משקל להרים.

Back
למעלה תחתית