נק' מוניטין:
736
- 831
- 225
מה שנקרא "לאכול בלי חשובון"
משקל: 97.5
גובה: 176
משקל: 97.5
גובה: 176
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוא תסביר לי מה קשור SS עכשיו אדון גאון ואם הוא היה עושה תוכנית נפח הוא היה נראה כמו קולמן?נו, ולא היה עדיף לעשות תוכנית נפח ולא SS?
אחוז שומן לא משנה במצב שלך, זה סתם מספר. אתה יודע מה לעשות
בכול ליטר חלב יש 600 קלוריותאפשר בבקשה הערכת מסת שריר.
אני בחור חלש יחסית, עד עכשיו לא עברתי את ה100 ק"ג סקוואט, 135 דדליפט, 95 בנצ'.
רק עכשיו שעברתי למדקאו אני מרגיש התקדמות לינארית ואני באמת מרגיש התחזקות קלה.
אני מכניס אוכל באותה מתכונת של SS, למרות שיש לי פחות אטרף של להכניס אוכל, התפריט כולל דבר אחד - 5 ליטר חלב, השאר מה שבא לי לטחון אני אוכל.
הליניארית אמור לקדם אותי יחסית, שכן אני אמור להוסיף 30 ק"ג למוט ב3 חודשים. האם אפשר להנות באותה מתכונת שיש לי עכשיו, למשוך את מה שנשאר כדי להגיע למשקלים הנורמלים או שכבר עכשיו לחתוך ויאלה לחיטוב?
אפשר בבקשה הערכת מסת שריר.
אני מכניס אוכל באותה מתכונת של SS, למרות שיש לי פחות אטרף של להכניס אוכל, התפריט כולל דבר אחד - 5 ליטר חלב, השאר מה שבא לי לטחון אני אוכל.
הליניארית אמור לקדם אותי יחסית, שכן אני אמור להוסיף 30 ק"ג למוט ב3 חודשים. האם אפשר להנות באותה מתכונת שיש לי עכשיו, למשוך את מה שנשאר כדי להגיע למשקלים הנורמלים או שכבר עכשיו לחתוך ויאלה לחיטוב?
אני כבר הייתי חותך לחיטוב..ומוזר שאתה לא מצליח להתקדם על 97 קילו עם משקלים כאלה במתכונת של SS..יכול להיות בעיה בטכניקה שלך בתרגיליםאפשר בבקשה הערכת מסת שריר.