הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן

BreakingBadSuck

משתמש פעיל
831
225
נק' מוניטין:
736
831
225
מה שנקרא "לאכול בלי חשובון"
משקל: 97.5
גובה: 176

o9k0hu.jpg

dde59t.jpg

נו, ולא היה עדיף לעשות תוכנית נפח ולא SS?
אחוז שומן לא משנה במצב שלך, זה סתם מספר. אתה יודע מה לעשות

נו, ולא היה עדיף לעשות תוכנית נפח ולא SS?
אחוז שומן לא משנה במצב שלך, זה סתם מספר. אתה יודע מה לעשות
בוא תסביר לי מה קשור SS עכשיו אדון גאון ואם הוא היה עושה תוכנית נפח הוא היה נראה כמו קולמן?

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה הערכת מסת שריר.
אני בחור חלש יחסית, עד עכשיו לא עברתי את ה100 ק"ג סקוואט, 135 דדליפט, 95 בנצ'.
רק עכשיו שעברתי למדקאו אני מרגיש התקדמות לינארית ואני באמת מרגיש התחזקות קלה.
אני מכניס אוכל באותה מתכונת של SS, למרות שיש לי פחות אטרף של להכניס אוכל, התפריט כולל דבר אחד - 5 ליטר חלב, השאר מה שבא לי לטחון אני אוכל.

הליניארית אמור לקדם אותי יחסית, שכן אני אמור להוסיף 30 ק"ג למוט ב3 חודשים. האם אפשר להנות באותה מתכונת שיש לי עכשיו, למשוך את מה שנשאר כדי להגיע למשקלים הנורמלים או שכבר עכשיו לחתוך ויאלה לחיטוב?

אני מכניס אוכל באותה מתכונת של SS, למרות שיש לי פחות אטרף של להכניס אוכל, התפריט כולל דבר אחד - 5 ליטר חלב, השאר מה שבא לי לטחון אני אוכל.

הליניארית אמור לקדם אותי יחסית, שכן אני אמור להוסיף 30 ק"ג למוט ב3 חודשים. האם אפשר להנות באותה מתכונת שיש לי עכשיו, למשוך את מה שנשאר כדי להגיע למשקלים הנורמלים או שכבר עכשיו לחתוך ויאלה לחיטוב?
בכול ליטר חלב יש 600 קלוריות
אתה מכניס 3000 קלוריות רק מחלב
אני רק מפחד לחשוב מה עובר על התחת שלך ממליץ לך להעביר את הטלוויזיה מהסלון לשרותים

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לקבל תשובה לשאלה שלי, אם אני יכול למשוך את התכנית עוד 3 חודשים - בשביל להוסיף 30 ק"ג סקוואט.

לפני שעוד חברי פורום יגיבו על נושא החלב, אני עושה את זה רק מסיבה אחת, אני לא יכול לאכול חזה עוף יבש וחסר טעם או שייק חלבון בטעם בננה סינטטית שעושה חשק להקיא.
אלו שני דברים שמקבלים מהם את רב החלבון וקשה מאד להסתדר איתם - זה הכל, אף פעם לא הכנסתי "6000 קלוריות" כמו בהמלצה של ריפטו.

ד"א שותה רק דל-לקטוז של תנובה.

תחתוך לחיטוב

אני כבר הייתי חותך לחיטוב..ומוזר שאתה לא מצליח להתקדם על 97 קילו עם משקלים כאלה במתכונת של SS..יכול להיות בעיה בטכניקה שלך בתרגילים

קודם כל תחתוך את כמויות האוכל, בשיא המאסה אתה לא אמור לעבור את ה4, 4.5 וגג 5 אלף ליום.
יש עלייך מאסה יפה, במקומך הייתי בודק מה אתה עושה לא נכון, טכניקה\התאוששות לא נכונה כי אתה לא אמור להיתקע במשקלים האלה וממשיך ועושה את SS כמו שצריך.
סה"כ צריך פעם אחת בחיים [הכי טוב זה פעם ראשונה] של SS איכותית עד הסוף, לצבור משקלים וכוח ניכר בשביל שיהיה בשביל מה לחטב ולהגדיל את הרטיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית