ייעוץ סינטול

• פותח/ת השרשור itayez
  • פורסם בתאריך

itayez

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
-16
36
1
ערב טוב לכולם !
אני חדש פה באתר ואני חייב לציין קודם כל שהפורום הזה נהדר!
טוב שיש פורום כזה שיכול לעזור לאנשים חסרי ניסיון שרוצים להתקדם בתחום אבל לא יודעים ואנשים מנצלים את זה לרעה ! יישר כח
טוב אז לאחר החפירה נעבור לשאלה ...
עברתי כמה סייקלים בחיים ואני עומד במצב טוב מאוד עם מסת שריר ואחוז שומן נמוך אבל רק חסרים לי קצת בייספס וטרייספס , רציתי קצת לעצב אותם עם חומר שנקרא סינטול עד עכשיו הזרקתי לבייספס ולטרייספס וזה נראה ממש טוב ללא יד פריקית ממש כמו שרירי אמיתי , כל הקטע שזה יהיה מוזרק לתוך עומק השריר והשמן מרים את קבוצת השריר מאותו מקום ומה שנראה בולט זה השריר ולא הסינטול.
חח יש מלא פריקים שבטוח יצא לכם לראות ביוטיוב שמתלהבים מהציצים כמו של אורית פוקס שקופצים להם או עם ידיים של פופאיי בכלל רואים שאין להם שמץ של מושג בכלל בהזרקת סינטול , מה שכן אני יודע שלהזריק סינטול חייב !!! לתוך עומקק השריר אחרת זה ייראה כמו הפריקים האלה ביוטיוב , רק לציין שתדעו שכל המקצוענים
כמו ג׳יי קאטלר , רוני קולמן וכו׳ מסנטלים ההרבה איזורים בגוף כמו לבייספס , טרייספס , דלתא הקדמית , כתפיים
אני לא בא לעודד שימוש בסינטול או משהו , רק לדעת אם יש עוד מישהו מנסיון שסינטל ,
עם כן, איזה חברה , או איך הוא נקרא כי יש הרבה גרסאות בשוק , אני לא מדבר על מחיר או מאיפה אפשר לקנות לא בשביל זה אני פה וגם חבר׳ה תעשו טובה בלי הערות מיותרות כי מי שלא יודע לגבי העניין שלא יגיב .. מי שיודע משהו שסתם רוצה להגיב מוזמן , שכחתי להוסיף לגבי הזרקה לידיים אם זה אפשרי בכללי ולא רק סינטול עם מחט 25g אורך 1 לא הרבע כל העניין עם המחט הזה שהוא דק ויכול לעבור וורידים ולא לפגע בהם...

נערך לאחרונה:
בדר"כ מזהים סינטול ברגע, אבל מה שאתה אומר נשמע מעניין. אולי תעלה לנו תמונה לפני ואחרי הסינטול לראות אם רואים הבדל לא מלאכותי מידי

• פותח/ת השרשור
אני יעלה כשאגיע הבית , בכייף .
בכלל לא שמים לב שיש שם שמן סינטול , הבייספס שלי לא קטנים אז אפשר להחדיר תשמן עמוק

- - - עידכון הודעה - - -

תמונה לאחר הזרקה 10 מיל לבייספס ו 5 מיל לטרייספס כמובן שצריך עוד לטרייספס , אני יעלה תמונות לפני
image.jpg
כמובן שהיד במאמץ השריר לא רפוי ..

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 12.7 · צפיות: 554
נערך לאחרונה:
קודם כל סינטול זה לא סטרואיד,זה אותו השיט כמו סיליקון,וזה גם ממש לא קשור לפיתוח הגוף,כי אין פה שום פיתוח.
ולא שמים לך שיש שם סינטול?אתה רציני?תראה את התמונה הראשונה כשהשריר רפוי ויש לך אקליפטוס בתוך היד.
ואני בספק שהגדולים כמו רוני קולמן וכו שמים סינטול בידיים,אני מאמין שרובם אם לא כולם שמים סינטול בתאומים,אבל אתה עוד לא ברמה הזאת,ועד שתגיע לשם כבר תשכח מסינטול.

• פותח/ת השרשור
קודם כל סינטול זה לא סטרואיד,זה אותו השיט כמו סיליקון,וזה גם ממש לא קשור לפיתוח הגוף,כי אין פה שום פיתוח.
ולא שמים לך שיש שם סינטול?אתה רציני?תראה את התמונה הראשונה כשהשריר רפוי ויש לך אקליפטוס בתוך היד.
ואני בספק שהגדולים כמו רוני קולמן וכו שמים סינטול בידיים,אני מאמין שרובם אם לא כולם שמים סינטול בתאומים,אבל אתה עוד לא ברמה הזאת,ועד שתגיע לשם כבר תשכח מסינטול.
חח אה בסדר .... אתה מבין...
אם לא שמת לב שהתמונה הראשונה השריר לא רפוי ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה סתם טועה ומטעה.
99% מהפרו מסנטלים ולא רק בתאומים אלא בכל חלק בגוף שיש בו צורך.
המטרה של סינטול היא לתת טיפה אבל ממש בקטנה אדג' לנקודות מתות בשריר - לכולנו יש נקודות בעייתיות שמצריכות התערבות מאחר והגדילה לא מתרחשת שם כמצופה.
מה שכן, אני לא חושב שאנשים רגילים צריכים להתעסק בזה, יש לדעת טכניקות הזרקה מאוד נכונות, למקצוענים יש רופאים מיוחדים שמזריקים להם סינטול.

ערב טוב לכולם !
אני חדש פה באתר ואני חייב לציין קודם כל שהפורום הזה נהדר!
טוב שיש פורום כזה שיכול לעזור לאנשים חסרי ניסיון שרוצים להתקדם בתחום אבל לא יודעים ואנשים מנצלים את זה לרעה ! יישר כח
טוב אז לאחר החפירה נעבור לשאלה ...
עברתי כמה סייקלים בחיים ואני עומד במצב טוב מאוד עם מסת שריר ואחוז שומן נמוך אבל רק חסרים לי קצת בייספס וטרייספס , רציתי קצת לעצב אותם עם חומר שנקרא סינטול עד עכשיו הזרקתי לבייספס ולטרייספס וזה נראה ממש טוב ללא יד פריקית ממש כמו שרירי אמיתי , כל הקטע שזה יהיה מוזרק לתוך עומק השריר והשמן מרים את קבוצת השריר מאותו מקום ומה שנראה בולט זה השריר ולא הסינטול.
חח יש מלא פריקים שבטוח יצא לכם לראות ביוטיוב שמתלהבים מהציצים כמו של אורית פוקס שקופצים להם או עם ידיים של פופאיי בכלל רואים שאין להם שמץ של מושג בכלל בהזרקת סינטול , מה שכן אני יודע שלהזריק סינטול חייב !!! לתוך עומקק השריר אחרת זה ייראה כמו הפריקים האלה ביוטיוב , רק לציין שתדעו שכל המקצוענים
כמו ג׳יי קאטלר , רוני קולמן וכו׳ מסנטלים ההרבה איזורים בגוף כמו לבייספס , טרייספס , דלתא הקדמית , כתפיים
אני לא בא לעודד שימוש בסינטול או משהו , רק לדעת אם יש עוד מישהו מנסיון שסינטל ,
עם כן, איזה חברה , או איך הוא נקרא כי יש הרבה גרסאות בשוק , אני לא מדבר על מחיר או מאיפה אפשר לקנות לא בשביל זה אני פה וגם חבר׳ה תעשו טובה בלי הערות מיותרות כי מי שלא יודע לגבי העניין שלא יגיב .. מי שיודע משהו שסתם רוצה להגיב מוזמן , שכחתי להוסיף לגבי הזרקה לידיים אם זה אפשרי בכללי ולא רק סינטול עם מחט 25g אורך 1 לא הרבע כל העניין עם המחט הזה שהוא דק ויכול לעבור וורידים ולא לפגע בהם...

כולם משתמשים בסינטול, אני מסכים. אבל הם מקצוענים ואלו החיים שלהם, אתה לא נראה לי ברמה הזאת.
אתה גם חייב להבין, זה לא רק להחדיר את הסינטול לעומק השריר שזה כמובן בסיס חובה בכל שמן ובכל סטרואיד.
לסינטול (בניגוד לשמן סטרואידים) יש גם זוויות של הזרקה נכונות, יש להזריק בכמה נקודות בביספס כדי לאזן את המראה ולא בנקודה אחת

סינטול זו תורה שלמה.

תזריק עם 25G ממש ממש לאט (אינץ) תכניס עד הסוף את המחט, תזריק חלק מהחומר בשיא העומק ואז תצא מ"מ ותזריק עוד טיפה גבוה יותר.
אבל אחי, אם אתה לא באמת מבין בזה, אתה עלול להצטער על זה.
ראיתי אנשים מתחילים להזריק סינטול ומרוצים ומתחילים להתחרמן על הרעיון של שריר בלי לעבוד ובלי לשים לב הגזימו עם הסינטול והשריר נהיה מכוער.
לא כמו ביוטיוב אבל כבר מספיק מכוער.

נ.ב

כבר ראיתי בתמונות שאתה עושה טעות קריטית מספר אחת!
למה אתה מסנטל באחוז שומן כזה גבוה?????? אתה לא באמת רואה טוב מה אתה עושה.
מסנטלים באחוז שומן נמוך, נמוך מאוד שאפשר לראות בדיוק איפה רוצים ואיך צריך ואיך זה נראה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי
א . אני כן יודע איך ואיפה להזריק ובאיזה זווית ,
ב . אני על אחוז שומן נמוך , זה שהשריר היה במאמץ זה לא אומר שאני על א״ש גבוהה התמונות מטעות

אביעד אני כן יודע מה אני עושה היד גדלה עקב הסינטול בגלל זה אתה חושב שאני על א״ש גבוהה אבל זה ממש לא ככה
כמו שקראתי שמחט 25g עובר את הוורידים ולא פוגע בהם

- - - עידכון הודעה - - -

רק רציתי לציין שאני בכלל לא מחפש יד גדולה מהסינטול , מה שרציתי זה להגדיל את היד מהצד ולא מהקדימה כי מהפרופיל רואים שיש לי ידיים גדולות אבל מקדימה הם רזות...

- - - עידכון הודעה - - -

שאלה אביעד המחט 25g , יש שני סוגים , 5/8 , ו1 צריך אורך 1 נכון ?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 23.1 · צפיות: 445
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 28.8 · צפיות: 687
נערך לאחרונה:
אוקיי
א . אני כן יודע איך ואיפה להזריק ובאיזה זווית ,
ב . אני על אחוז שומן נמוך , זה שהשריר היה במאמץ זה לא אומר שאני על א״ש נמוך התמונות מטעות
צפה בקובץ המצורף 11447
זה שהשריר רפוי
אביעד אני כן יודע מה אני עושה היד גדלה עקב הסינטול בגלל זה אתה חושב שאני על א״ש גבוהה אבל זה ממש לא ככה
כמו שקראתי שמחט 25g עובר את הוורידים ולא פוגע בהם
תמונה של השבוע הראשון של ההזרקה
צפה בקובץ המצורף 11448

- - - עידכון הודעה - - -

רק רציתי לציין שאני בכלל לא מחפש יד גדולה מהסינטול , מה שרציתי זה להגדיל את היד מהצד ולא מהקדימה כי מהפרופיל רואים שיש לי ידיים גדולות אבל מקדימה הם רזות...

- - - עידכון הודעה - - -

שאלה אביעד המחט 25g , יש שני סוגים , 5/8 , ו1 צריך אורך 1 נכון ?

אחי בלי לבאס או משהו, אבל אתה על אחוז גבוה בשביל סינטול לטעמי.
הייתי אומר שכדאי להזריק סינטול במצב מיובש על 6-7% שומן וזה לא המצב.

לגבי הורידים, יהיה לך קשה להזריק עם 25G וטוב שכך כי רצוי שהפעולה תתבצע ממש לאט. תשתמש באורך של אינץ' מלא.

אני יכול להגיד לך שכבר מהתמונה השניה אם תשים לב טוב, לא הזרקת מספיק טוב ונכון.
שים-לב שביד ימין יש לך מין חתך בבייספ קצת לפני הפיק כי שמת יותר מדיי שמן בפיק.

אגב, שמת לב מה רשמת ב- ב. ?
הנה ציטוט:
ב . אני על אחוז שומן נמוך , זה שהשריר היה במאמץ זה לא אומר שאני על א״ש נמוך התמונות מטעות

תחליט כפרה, אתה על אחוז שומן נמוך או לא?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אוקיי בא אני יגיד לך משהו היד ימין זה גנטי ובכלל לא קשור לסינטול
אני אפילו יעלה תמונה לפני שתראה שככה היא הייתה , אין לי סיבה לשקר אבל הכל אמת לגבי היד ימין היא ממש לא פרופורציונלית

אז אוקיי בא אני יגיד לך משהו היד ימין זה גנטי ובכלל לא קשור לסינטול
אני אפילו יעלה תמונה לפני שתראה שככה היא הייתה

אחי... בשביל זה נועד הסינטול... בשביל לפתור כל מיני פרובלמות גנטיות.
תקרא מה רשמתי.

אדרבא אתה צריך לסנטל דווקא שם בעדינות. אבל לא ככה באחוז שומן נמוך ומיובש שתראה בדיוק איפה הדפקה וכמה אתה שם.

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה איך יש קשר לזה שהזרקתי לתוך עומק השריר שהמחט עד הסוףף!! וזה בכלל היה 3 מיל בכל יד..

אתה סתם טועה ומטעה.
99% מהפרו מסנטלים ולא רק בתאומים אלא בכל חלק בגוף שיש בו צורך.
המטרה של סינטול היא לתת טיפה אבל ממש בקטנה אדג' לנקודות מתות בשריר - לכולנו יש נקודות בעייתיות שמצריכות התערבות מאחר והגדילה לא מתרחשת שם כמצופה.
מה שכן, אני לא חושב שאנשים רגילים צריכים להתעסק בזה, יש לדעת טכניקות הזרקה מאוד נכונות, למקצוענים יש רופאים מיוחדים שמזריקים להם סינטול.
במה אני בדיוק טועה ומטעה?לא דיברתי עם אף אחד מהאולימפיה ואני בטוח שיש חוקים נגד סינטול,ואני גם די בטוח שאתה לא דיברת עם אף אחד מהם ויודע בוודאות מי סינטל ואיפה.
לסינטול אין מטרה,זה נטו קוסמטיקה כמו סיליקון,ושוב בין זה לבין סטרואידים זה הבדל שמיים וארץ.

ולבחור המפרסם,אתה טועה בגדול אם אתה חושב שלא שמים לב שיש שם סינטול,כבר עכשיו אין פרופורציה בין הידיים,מקווה שתפסיק את זה בזמן ולא תסיים כמו כל אותם אנשים ביוטיוב.

התגובה האחרונה שלי בנושא,שיהיה בהצלחה.

במה אני בדיוק טועה ומטעה?לא דיברתי עם אף אחד מהאולימפיה ואני בטוח שיש חוקים נגד סינטול,ואני גם די בטוח שאתה לא דיברת עם אף אחד מהם ויודע בוודאות מי סינטל ואיפה.
לסינטול אין מטרה,זה נטו קוסמטיקה כמו סיליקון,ושוב בין זה לבין סטרואידים זה הבדל שמיים וארץ.

ולבחור המפרסם,אתה טועה בגדול אם אתה חושב שלא שמים לב שיש שם סינטול,כבר עכשיו אין פרופורציה בין הידיים,מקווה שתפסיק את זה בזמן ולא תסיים כמו כל אותם אנשים ביוטיוב.

התגובה האחרונה שלי בנושא,שיהיה בהצלחה.

חבל שאתה סתם מנסה להצדיק את העמדה שלך.
אף אחד גם לא מודה באופן ישיר שהוא משתמש בסטרואידים.
ידוע שהם מסנטלים כי כמו שאתה יודע דברים נוזלים, זה דבר ידוע בדיוק כמו שידוע שמשתמשים בסטרואידים.
ואתה יכול לטייל קצת בפורומים בחו"ל ולראות שמדברים על זה.

סינטול הוא קוסמטי, אבל לא הבנתי את הקטע האנטי שלך? אתה מוזן מהמטומטים שמשתמשים בסינטול לא נכון ומעלים סרטונים מגוכחים לרשת.
המטרה של סינטול באופן קוסמטי היא לפתור בעיות גנטיות ולתת טיפה צורה לשריר - זה בשימוש די רחב בענף, זה לא תחליף לעבודה זה רק שיפוץ.

סתם שאלה איך יש קשר לזה שהזרקתי לתוך עומק השריר שהמחט עד הסוףף!! וזה בכלל היה 3 מיל בכל יד..

לא הבנתי מה אתה שואל ולמה ואיך.

• פותח/ת השרשור
אני פתחתי את הפוסט הזה לא כדי שתציע לי הצעות ואני יודע טוב מאוד מה אני עושה אז גבר תילך תזריק סטרואידים שתעלה בנוזלים ואז תירד אחרי הסייקל בזמן הפיסיטי

- - - עידכון הודעה - - -

חבר׳ה תעשו טובה תשמרו את ההערות שלכם לעצמכם , כל אחד נהיה לי דוקטור וכולכם עושים את אותה טעות ! מזריקים סטרואידים ולא עושים פיסיטי נכון , או שלוקחים דיבול לבד אז מה נהייתם תותחים בחומרים ח

אני פתחתי את הפוסט הזה לא כדי שתציע לי הצעות ואני יודע טוב מאוד מה אני עושה אז גבר תילך תזריק סטרואידים שתעלה בנוזלים ואז תירד אחרי הסייקל בזמן הפיסיטי

- - - עידכון הודעה - - -

חבר׳ה תעשו טובה תשמרו את ההערות שלכם לעצמכם , כל אחד נהיה לי דוקטור וכולכם עושים את אותה טעות ! מזריקים סטרואידים ולא עושים פיסיטי נכון , או שלוקחים דיבול לבד אז מה נהייתם תותחים בחומרים ח

מעלים בנוזלים ומרוידים אותם ב PCT אהא ?...למרות שאני לא דוקטור כן ?..אבל הייתי מעדיף קצת נוזלים מאשר סיליקון...

- - - עידכון הודעה - - -

אתה בא לפה שואל שאלות ואחרי זה אומר אל תדברו איתי?
בינתיים אני רואה שאתה לא מבין חצי דבר בסינטול, אתה רק רוצה לחשוב שאתה יותר חכם מכולנו ויודע מה עושים ואיך.
תאמין לי שאני יכול ללמד איך עושים PCT ואם אתה רוצה לערוך פה תחרות השתנה מי מבין יותר, אני מזמין אותך בכיף.

באת העלית בעיות, תלמד גם לקבל תשובות. בסוף תעשה גם ככה מה שאתה חושב.
מאחל לך בהצלחה.

נ.ב.
אני מאוד מקווה שהסייקלים שלך לא נראים 80% נוזלים ו20% שריר, כי אז אתה זה שבבעיה ולא מתכנן נכון.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תורידו טונים מה אתם מתנפלים ח , אביעד עם כל הכבוד אליך גבר לא דיברתי עליך , ואני לא מבין למה אתה תוקף זה לא צורה אחי , תאמין לי אחי אני לא מתנשא ואני מבין טוב מאוד בסייקלים ואני לא משתחצן , דיברתי על מישהו ספציפי פה בפוסט ופתחתי תפוסט הזה כדי לשתף מי עוד מהחבר׳ה כאן משתמשים בסינטול זה בושה ?
לפני שאתם תוקפים ויורים בידע שלכם תקראו על מה אני מתייעץ , אולי הייתי צריך לשנות את הכותרת לייעוץ..

נערך לאחרונה:
קודם כל תורידו טונים מה אתם מתנפלים ח , אביעד עם כל הכבוד אליך גבר לא דיברתי עליך , ואני לא מבין למה אתה תוקף זה לא צורה אחי , תאמין לי אחי אני לא מתנשא ואני מבין טוב מאוד בסייקלים ואני לא משתחצן , דיברתי על מישהו ספציפי פה בפוסט ופתחתי תפוסט הזה כדי לשתף מי עוד מהחבר׳ה כאן משתמשים בסינטול זה בושה ?

תשמע, כל מי שמכיר אותי פה בפורום יודע שיש לי סבלנות אחי בשמיים ואני גם לא מהמתלהבים ולא מתעסק בקקה של לתת אזהרות השעיות וכל הגנון הזה.
סה"כ אני מבין שאנשים פה באים לשאול ולשתף.
אבל אתה מה עושה? אתה בא שואל, אנשים מגיבים (גם אם שטויות) אתה מתעצבן, מכנה אותם בשמות, לא רוצה לשמוע אף אחד.

אני לא בא לתקוף ולא כלום, אבל אתה גם מדבר שטויות שסטרואידים זה נוזלים ובPCT יורדים הכל. אנשים שעובדים נכון עושים אחלה התקדמות עם חומרים.
סינטול זה משהו אחר לגמרי - עכשיו אני הסברתי לך מה בתכל'ס כדאי וצריך לעשות אחי ואני בא לעזור לך שלא תקום בוקר אחד ותתקע עם זה ותגיד מה עשיתי.
אבל אם יש אנשים שלא באים לך טוב בעין, תתעלם, מותר לכולם להביע דעה כל עוד זה לא כולל להגיע לפסים אישיים.
אתה תתייחס למה שמעניין אותך.

לגבי סינטול, יש פה כמה מתחרים שעושים סינטול ונראה לא רע, זה לא בושה ולא נעליים ואל תקשיב למי שאומר לך אחרת.
עכשיו אם אמרת שהבייספ שלך ככה מאז ומתמיד אתה צריך להזהר שבעתיים איפה שאתה מזריק, כמה ואיך אחרת אתה תגדיל את הפער וזה יהיה יותר ברור המגרעת שם.

• פותח/ת השרשור
סבבה לא באתי בטענות פה באתי לשתף אנשים פה בפורום שהתנסו עם סינטול באיזה סוגים וכו׳ כנראה לא שמו לב לשאלה שלי למעלה וישר תוקפים שזה נראה כמו אסבסט , על הפיסיטי בכלל דיברתי על זה שאנשים עושים שטויות עם חומרים ולא עושים פיסיטי כמו שצריך ומפסידים מהסייקל בגלל חוסר איזון הורמונלי על זה התכוונתי , אני חושב שאתה לא מבין אותי נכון..

סבבה לא באתי בטענות פה באתי לשתף אנשים פה בפורום שהתנסו עם סינטול באיזה סוגים וכו׳ כנראה לא שמו לב לשאלה שלי למעלה וישר תוקפים שזה נראה כמו אסבסט , על הפיסיטי בכלל דיברתי על זה שאנשים עושים שטויות עם חומרים ולא עושים פיסיטי כמו שצריך ומפסידים מהסייקל בגלל חוסר איזון הורמונלי על זה התכוונתי , אני חושב שאתה לא מבין אותי נכון..

מה אתה מתייחס לכל אחד שאומר משהו. למה חסר אנשים שאומרים איכס על גופות של סטרואידים.
הבנתי אותך בעניין הPCT, אבל האנשים פה בפורום יודעים איך עושים PCT כי הם שואלים פה...
בכל אופן, עזוב. איזה חברה קנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית