הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סינטול

• פותח/ת השרשור itayez
  • פורסם בתאריך

itayez

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
-16
36
1
ערב טוב לכולם !
אני חדש פה באתר ואני חייב לציין קודם כל שהפורום הזה נהדר!
טוב שיש פורום כזה שיכול לעזור לאנשים חסרי ניסיון שרוצים להתקדם בתחום אבל לא יודעים ואנשים מנצלים את זה לרעה ! יישר כח
טוב אז לאחר החפירה נעבור לשאלה ...
עברתי כמה סייקלים בחיים ואני עומד במצב טוב מאוד עם מסת שריר ואחוז שומן נמוך אבל רק חסרים לי קצת בייספס וטרייספס , רציתי קצת לעצב אותם עם חומר שנקרא סינטול עד עכשיו הזרקתי לבייספס ולטרייספס וזה נראה ממש טוב ללא יד פריקית ממש כמו שרירי אמיתי , כל הקטע שזה יהיה מוזרק לתוך עומק השריר והשמן מרים את קבוצת השריר מאותו מקום ומה שנראה בולט זה השריר ולא הסינטול.
חח יש מלא פריקים שבטוח יצא לכם לראות ביוטיוב שמתלהבים מהציצים כמו של אורית פוקס שקופצים להם או עם ידיים של פופאיי בכלל רואים שאין להם שמץ של מושג בכלל בהזרקת סינטול , מה שכן אני יודע שלהזריק סינטול חייב !!! לתוך עומקק השריר אחרת זה ייראה כמו הפריקים האלה ביוטיוב , רק לציין שתדעו שכל המקצוענים
כמו ג׳יי קאטלר , רוני קולמן וכו׳ מסנטלים ההרבה איזורים בגוף כמו לבייספס , טרייספס , דלתא הקדמית , כתפיים
אני לא בא לעודד שימוש בסינטול או משהו , רק לדעת אם יש עוד מישהו מנסיון שסינטל ,
עם כן, איזה חברה , או איך הוא נקרא כי יש הרבה גרסאות בשוק , אני לא מדבר על מחיר או מאיפה אפשר לקנות לא בשביל זה אני פה וגם חבר׳ה תעשו טובה בלי הערות מיותרות כי מי שלא יודע לגבי העניין שלא יגיב .. מי שיודע משהו שסתם רוצה להגיב מוזמן , שכחתי להוסיף לגבי הזרקה לידיים אם זה אפשרי בכללי ולא רק סינטול עם מחט 25g אורך 1 לא הרבע כל העניין עם המחט הזה שהוא דק ויכול לעבור וורידים ולא לפגע בהם...

נערך לאחרונה:
שאלה לי אל כל אלה המשתמשים בסינטול, אם לדוגמה מישהו הזריק ליד קידמית סינטול, כשהוא עושה שריר, ונוגעים ביד, זה רך כזה או שזה כמו כל שריר רגיל?

• פותח/ת השרשור
synthossize hp האורגינל של קריס קלארק , אני יודע שזה יקר זה ממקור אמין וזה אורגינל אבל קניתי בקבוק 1 כי אני לא רוצה להשתגע ולדפוק 100 מיל בכל יד

- - - עידכון הודעה - - -

שאלה לי אל כל אלה המשתמשים בסינטול, אם לדוגמה מישהו הזריק ליד קידמית סינטול, כשהוא עושה שריר, ונוגעים ביד, זה רך כזה או שזה כמו כל שריר רגיל?
אחי כשנוגעים בשריר מתי שהוא במאמץ זה שריר , זה לא ממש לא רך . פשוט אנשים מתבלבלים הסינטול מוזרק עמוק בתוך השריר אבל בכל אופן השריר החיצוני זה השריר הטבעי שלי ולא הסינטול , כל הפריקים ביטיוב זה אנשים חולים שמזריקים לשריר שבקושי יש שם שריר הסינטול לא נתפס וכל מה שמתייצב שם זה השמן ולא השריר

- - - עידכון הודעה - - -

אחי בלי לבאס או משהו, אבל אתה על אחוז גבוה בשביל סינטול לטעמי.
הייתי אומר שכדאי להזריק סינטול במצב מיובש על 6-7% שומן וזה לא המצב.

לגבי הורידים, יהיה לך קשה להזריק עם 25G וטוב שכך כי רצוי שהפעולה תתבצע ממש לאט. תשתמש באורך של אינץ' מלא.

אני יכול להגיד לך שכבר מהתמונה השניה אם תשים לב טוב, לא הזרקת מספיק טוב ונכון.
שים-לב שביד ימין יש לך מין חתך בבייספ קצת לפני הפיק כי שמת יותר מדיי שמן בפיק.

אגב, שמת לב מה רשמת ב- ב. ?
הנה ציטוט:

תחליט כפרה, אתה על אחוז שומן נמוך או לא?
חח כפרה התכוונתי על זה שהשריר במאמץ זה לא אומר שהא״ש גבוהה

- - - עידכון הודעה - - -

אז רגע זה בסדר לתת עם מחט 25g? באורך מלא ? כי רשמת שזה יהיה קשה , ואני יודע שזה יהיה קשה בגלל שהמחט 25g יותר צר מ23g

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחי שמעתי אותו בהרצה והבנתי שהוא דיבר שם על סטרואידים וסינטול , תכוון לי תנקודה על מה הוא דיבר שאמרת שזה מעניין ?

יש לו בערך 3 סירטונים שמסבירים על כל מה שהוא עשה כדי לנצח בתחרות שהיתה לא מזמן. הסירטון הראשון על אינסולין, השני על סינטול והשלישי על כל הסטרואידים שהוא השתמש בהם.
בעיקרון הוא מסביר שרוב המקצוענים משתמשים בסינטול (וגם שזה דבר זמני), ואנשים ביו טיוב שנראים מצחיק עם ידיים ענקיות מזריקים כנראה שמן אחר ולא סינטול ובגלל זה הם נראים ככה.
הבנאדם בן 21 בסך הכל ונראה מטורף.. סתם חשבתי שזה מעניין אני ראיתי את שלושתם והוא מסביר על איפה הוא הזריק כמה ומתי.. אם לא מעניין אותך אתה לא חייב.

• פותח/ת השרשור
למה לא מעניין , פשוט אני שומע תסרטון דרך הפון והרצתי אני יראה יותר מאוחר בשקט , הוא צודק מה שהזריקו שזה לא היה סינטול זה היה A-D-E , זה שמן ויטמינים מרוכז לחיות , הם מזריקים את זה במקום סינטול זה נפוץ בברזיל .

תמונה עדכנית

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 325
נערך לאחרונה:
גם בסרטון של הבחור מיוטיוס רואים שהוא מסונטל בידיים, הייתי מזהה את זה בשניה.
איתי, אני מצטער גם בתמונות שלך במיוחד בתמונה שאתה בלי חולצה עם הפרונט רואים שאתה מסונטל, זה ברור לעין. אם אתה מרגיש טוב עם זה לך על זה בכיף ותהנה מזה. אני אישית חושב שזה נראה מזוייף ואין לזה מראה אמיתי של שריר חזק.

בכל מקרה לפחות אתה חוקר על העניין ומבין דבר או שתיים, תקשיב לאביעד נראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.

• פותח/ת השרשור
צודק לא מתווכח איתך אחי , אבל תסכים איתי שגם אם אתה בסייקל או כל בן אדם גם הוא כולו מפוצץ נוזלים ורואים שזה לא טבעי כל הקטע שאני עדיין בהתחלה של הסינטול והידיים עדיין לא קיבלו צורה וגם אני לא מגזים יותר מידי כבר זה יהיה מגעיל , הכוונה שלי היה בכלל השימוש בסינטול כדי לעצב את הידיים ולא להגדיל אותם , הכוונה שיקבלו נפח לצדדים

- - - עידכון הודעה - - -

גם בסרטון של הבחור מיוטיוס רואים שהוא מסונטל בידיים, הייתי מזהה את זה בשניה.
איתי, אני מצטער גם בתמונות שלך במיוחד בתמונה שאתה בלי חולצה עם הפרונט רואים שאתה מסונטל, זה ברור לעין. אם אתה מרגיש טוב עם זה לך על זה בכיף ותהנה מזה. אני אישית חושב שזה נראה מזוייף ואין לזה מראה אמיתי של שריר חזק.

בכל מקרה לפחות אתה חוקר על העניין ומבין דבר או שתיים, תקשיב לאביעד נראה שהוא יודע על מה הוא מדבר.
אחי לא הבנתי תכוונה שלך שבתמונה עם הפרונט שאני נראה מסונטל , חוץ מקצת נפח בידיים הגעתי בכוחות עצמי ועם קצת סייקלים זה לא הכל סינטול אחי,

אני יודע שהגעת לבד, אבל ברגע שהכנסת שמן לשריר גרמת לו להיות בצורה מוזרה (לדעתי) ככה שאם אני מסתכל על ההבדל בין יד ימין לשמאל (בתמונה שאתה בלי חולצה בפרונט) משהו שם נראה לי מוזר ולא אמיתי כאילו הפרופורציות בין הכתף לבייספס זה נראה מלאכותי.

יכול להיות שזאת סתם התמונה. בכל זה לא הקאפ אוף טיי שלי. אבל זאת רק דעתי אם אתה אוהב את זה תפדאל..

אותו סינטול של כריס קלארק רץ פה בארץ תחת שם אחר pump and pose
כל הבילדרים בארץ משתמשים במיוחד בשנה האחרונה ...אני מדבר על הבילדרים הכי פופולארים בארץ ..אני באופן אישי התחלתי לסנטל שהייתי ממש משקיע בקטע של פיתוח גוף והפסקתי בגלל שהקטע של ההזרקה היה כבד עלי.כנראה שאני לא בילדר או הארדקור כמו כל אותם מטורפים שלוקחים מה שכן החומר עובד פצצה ומעל ל8 א.ש עדיף לא להזריק כי בטוח הסינטול לא יצא יפה וגם זה קצת מסוכן לפספס נקודות בשריר....לבחור אחד זה עלה בדלקת בבייספס כי הוא אידיוט..בגדול סינטול למקצוענים אמיתיים כן ...חובבנים ממש לא!

אותו סינטול של כריס קלארק רץ פה בארץ תחת שם אחר pump and pose
כל הבילדרים בארץ משתמשים במיוחד בשנה האחרונה ...אני מדבר על הבילדרים הכי פופולארים בארץ ..אני באופן אישי התחלתי לסנטל שהייתי ממש משקיע בקטע של פיתוח גוף והפסקתי בגלל שהקטע של ההזרקה היה כבד עלי.כנראה שאני לא בילדר או הארדקור כמו כל אותם מטורפים שלוקחים מה שכן החומר עובד פצצה ומעל ל8 א.ש עדיף לא להזריק כי בטוח הסינטול לא יצא יפה וגם זה קצת מסוכן לפספס נקודות בשריר....לבחור אחד זה עלה בדלקת בבייספס כי הוא אידיוט..בגדול סינטול למקצוענים אמיתיים כן ...חובבנים ממש לא!

+1

לך תסביר לאנשים למה לא להתעסק עם סינטול בלי להבין באמת.
זה אחלה דבר למי שמבין, אבל מבין באמת איך להתעסק ולא סתם מתלהב.

אנשים לא מבינים כמה דברים בסיסיים לגבי סינטול - שזה הבסיס של הבסיס.

א. לא מזריקים בשום פנים ואופן סינטול באחוז שומן מעל 10!! ועדיף על 6 ומיובש שתוכל לראות בדיוק נקודות מתות וכמה בדיוק אתה מרים את השריר.
ב. למי שאין מספיק מסה טובה סינטול יעשה רק רע!! סינטול מעולה כשיש לך מסה טובה עליך, ואז אתה מחדיר אותה לעומק והוא טיפה מרים את השריר בפיקים ונותן מן סיומת מאוד יפה, אבל ממש בעדינות, למי שאין מספיק מסה זה יראה סינטטי כי כשאין מסה, אפילו טיפה שמן גורמת לשריר להראות מצועצע ולא טוב.
ג. אנשים שלא יודעים זוויות הזרקה נכונות ופרקטיקת הזרקה מעולה, שלא יעשו לעצמם! בכלל, עדיף שסינטול יעשה לכם מישהו אחר שהוא אלוף בהזרקות.
סינטול זו אומנות בדיוק כמו קעקועים או תספורת או כל דבר אחר.

אבל אנשים יעשו מה שהם חושבים...

שאני ראיתי מישהו שבאמת הוא אחד הבילדרים התותחים ואני לא יציין את שמו מן הסתם מסנטל. זה היה פרוייקט שלקח משהו כמו שעה + וזה היה ידיים כתפיים בלבד!!! למעלה מ25 זריקות!!!!
חלקם אני נתתי שזה היה בכתף אחורית ובראש הקצר והארוך של הטרייספס .וזה בנאדם שעשה כמו בספר יום יום במשך 30 יום רצוף! זה פשוט פסיכי אני לא יודע איך אנשים יכולים לעמוד בזה...אחרי שלושה ימים שאתה מזריק אתה לא מרגיש כלום אתה מרגיש את הסינטול יושב לך בתוך השריר זה מטורף ...שורה תחתונה כל בילדר שרוצה להגיע רחוק בתחום בלי סינטול וgh במינונים גבוהים בחיים לא יתקדם לרמה הגבוהה אם בכלל

• פותח/ת השרשור
שאני ראיתי מישהו שבאמת הוא אחד הבילדרים התותחים ואני לא יציין את שמו מן הסתם מסנטל. זה היה פרוייקט שלקח משהו כמו שעה + וזה היה ידיים כתפיים בלבד!!! למעלה מ25 זריקות!!!!
חלקם אני נתתי שזה היה בכתף אחורית ובראש הקצר והארוך של הטרייספס .וזה בנאדם שעשה כמו בספר יום יום במשך 30 יום רצוף! זה פשוט פסיכי אני לא יודע איך אנשים יכולים לעמוד בזה...אחרי שלושה ימים שאתה מזריק אתה לא מרגיש כלום אתה מרגיש את הסינטול יושב לך בתוך השריר זה מטורף ...שורה תחתונה כל בילדר שרוצה להגיע רחוק בתחום בלי סינטול וgh במינונים גבוהים בחיים לא יתקדם לרמה הגבוהה אם בכלל
תכלס אחי אני סינטלתי לא כדי לקבל עוד כמה ס״מ לשריר אלא לקבל קצת נפח לצדדים , הזרקתי בבייספס בשריר החיצוני ועכשיו הידיים קיבלו צורה היד הימנית לא פרופורציונלית ליד שמאל אז נתתי שם קצת יותר בפיק עכשיו זה נראה בהרבה יותר טוב

יש מלא שיטות אימון לאזן פרופורציות השאלה היא אם ניסית אותן או שהלכת ישר לסינטול?
כל המקצוענים שמשתמשים בסינטול לאיזון פרופוציונלי עושים את זה בגלל שהם יותר ממיצו שיטות אימון כולל הזרקות של igf-1 לאותו השריר ..עצה שלי אם אתה לא שם עזוב תסינטול עכשיו זה רק יהרוס לך תמבנה של השריר וקח גם בחשבון שנזק במבנה של השריר כתוצאה מהזרקת סינטול הוא בלתי הפיך!!
לדוגמא:מרקוס רול,אלי האנה,גרג ולנטינו,לי פריסט והרשימה עוד ארוכה

• פותח/ת השרשור
אחי אני מתאמן הרבה שנים , ועברתי גם סייקלים בחיים . אני יודע טוב מאוד שיטות הזרקה ואת הנקודות היכן צריך להזריק (למרות שאף אחד פה לא יאמין לי אבל היי , מה אכפת לי) זה כבר לא קשור לשיטות אימון השריר הבייספס הימני זה כבר גנטי ואין מה לעשות עם זה , מה גם שהסינטול לא נשאר בשריר הרבה זמן , הרבה חושבים שזה ל2-4 שנים וזה ממש לא נכון , סינטול עשוי משמן mct ובנזיל אלכוהול שנשאר למשך חודשים ועוזב את השריר

נשאר למשך חודשיים ועוזב את השריר אבל התוצאות נשמרות! אחרת זה סתם סינטול בלוף ..הפעולה של הסינטול בסוף התהליך היא ליצור היפרפלאזיה כתוצאה מהישיבה של הסינטול ברקמות של השריר, נכון הסינטול יוצא והשריר בונה רקמות חדשות כדי להשלים את הפערים שהסינטול השאיר ,בכל מקרה אל תצפה בארץ לתגובות ״נלהבות״ על סינטול כי זה עדין לא נכנס לתת מודע של אנשים מהתחום בארץ,אם אתה באמת יודע להזריק נכון ולסנטל נכון וזה מה שעושה לך טוב אז תהנה אחי,לדעתי אם אתה לא מכוון גבוה חבל על הכסף הבריאות והזמן שלך כי זה ממש מיותר

- - - עידכון הודעה - - -

אם אפשר לשאול באמת הזמנת את הסינטול של כריס קלארק מחו״ל?
מאיפה אתה יודע את המרכיב של החומר?
וכמה שילמת עליו? (לגבי חוקיות הפורום סינטול הוא חוקי והוא מוצר מדף בחו״ל)

• פותח/ת השרשור
אתה צודק אחי
באמת הזמנתי את הסינטול האורגינל אחי , תריץ חיפוש בגוגל לא בעיה למצוא תאורגינל כמובן שאני לא מרחיב איך ולמה כי זה נוגד את חוקי הפורום
פשוט תרשום בגוגל באנגלית synthol mct oil מה שיש בסינטול זה שמן mct , סיליקה , בנזיל אלכוהול כדי לשמור על המוצר לאורך זמן ועל סטריליות וליקודאין שזה להקל על הכאב של הבנזיל , האורגינל מחיר סבבה גם על זה אני לא יכול להרחיב
יש גם כמה מתכונים שמתרוצצים באינטרנט להכנת סינטול אבל זה לא פשוט כמו הכנת סטרואידים אז עדיף לא להתעסק עם זה ...

נערך לאחרונה:
שאלתי כי רציתי לתת לך טיפ
אותו סינטול בדיוק!! אבל אותו חומר גלם יש בארץ ואנשים שמכירים את כל סוגי הסינטול העידו שזה ממש אותו דבר כמו הסינטול של כריס רק שהוא מגיע בשם אחר והוא יצא לך בהרבה יותר זול...ולהיפך סינטול יותר פשוט בהרבה מלהכין סטרואידים ....לרקוח חומרים זה תהליך יותר מורכב קצת

• פותח/ת השרשור
אוקיי העניין הוא שאין לי כל כך יותר מדי התעסקות עם סינטול אז ככה שלהכין הרבה אין לי צורך זה לא כמו סטרואידים שאני כבר הצלחתי להכין לבד וזה מאוד קל חוץ מיזה שהצלחתי להוציא את האבקות גלם בחינם (זה קומבינה מסין ) 😃 אם אסור לדבר על זה אז מנהלים תמחקו את התגובה הזאת למרות שאני לא חושב שכתבתי פה משהו שאסור

- - - עידכון הודעה - - -

רק שתדע שגם הסינטול של כריס הוא השמן הבסיס אם סי טי כמו בכל סינטול שמיוצר

להכין סינטול ולהכין סטרואידים זה בדיוק כמו להכין אורז.
כל עוד יש לך מתכון ומצרכים וטיפה ידע בסיסי, זה פשוט וקל.

הקטע הוא להשיג קריסטלים איכותיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית