הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סינטול

• פותח/ת השרשור itayez
  • פורסם בתאריך

itayez

משתמש מתחיל
36
1
נק' מוניטין:
-16
36
1
ערב טוב לכולם !
אני חדש פה באתר ואני חייב לציין קודם כל שהפורום הזה נהדר!
טוב שיש פורום כזה שיכול לעזור לאנשים חסרי ניסיון שרוצים להתקדם בתחום אבל לא יודעים ואנשים מנצלים את זה לרעה ! יישר כח
טוב אז לאחר החפירה נעבור לשאלה ...
עברתי כמה סייקלים בחיים ואני עומד במצב טוב מאוד עם מסת שריר ואחוז שומן נמוך אבל רק חסרים לי קצת בייספס וטרייספס , רציתי קצת לעצב אותם עם חומר שנקרא סינטול עד עכשיו הזרקתי לבייספס ולטרייספס וזה נראה ממש טוב ללא יד פריקית ממש כמו שרירי אמיתי , כל הקטע שזה יהיה מוזרק לתוך עומק השריר והשמן מרים את קבוצת השריר מאותו מקום ומה שנראה בולט זה השריר ולא הסינטול.
חח יש מלא פריקים שבטוח יצא לכם לראות ביוטיוב שמתלהבים מהציצים כמו של אורית פוקס שקופצים להם או עם ידיים של פופאיי בכלל רואים שאין להם שמץ של מושג בכלל בהזרקת סינטול , מה שכן אני יודע שלהזריק סינטול חייב !!! לתוך עומקק השריר אחרת זה ייראה כמו הפריקים האלה ביוטיוב , רק לציין שתדעו שכל המקצוענים
כמו ג׳יי קאטלר , רוני קולמן וכו׳ מסנטלים ההרבה איזורים בגוף כמו לבייספס , טרייספס , דלתא הקדמית , כתפיים
אני לא בא לעודד שימוש בסינטול או משהו , רק לדעת אם יש עוד מישהו מנסיון שסינטל ,
עם כן, איזה חברה , או איך הוא נקרא כי יש הרבה גרסאות בשוק , אני לא מדבר על מחיר או מאיפה אפשר לקנות לא בשביל זה אני פה וגם חבר׳ה תעשו טובה בלי הערות מיותרות כי מי שלא יודע לגבי העניין שלא יגיב .. מי שיודע משהו שסתם רוצה להגיב מוזמן , שכחתי להוסיף לגבי הזרקה לידיים אם זה אפשרי בכללי ולא רק סינטול עם מחט 25g אורך 1 לא הרבע כל העניין עם המחט הזה שהוא דק ויכול לעבור וורידים ולא לפגע בהם...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה ממש לא בעיה להשיג את החומר גלם אמיתי ובחינם
טיפ * צור קשר עם ספקים מסין , ותבקש מהם דגימות לבדיקה של האבקות שלהם , הם רואים שאתה מעוניין לקנות בכמויות ויש ספקים שמשחררים 10 גרם טסט אננטט או ספיונט , אני עשיתי את זה ושכנעתי איזה ספק שאני מעבדה גדולה בישראל שמעוניין לעבוד עם ספק אחר , חח הוא שלח לי 10 גרם טסט אננטט ו10 גרם ספיונט כדי שאבדוק אותם ויעבוד איתו , ואפילו המשלוח בחינם , צריך רק לבוא בגישה אליהם

לסינטול לא צריך קריסטלים
בגלל זה יותר פשוט לייצר..מה שכן צריך שמנים איכותיים ותנאי מעבדה טובים

• פותח/ת השרשור
השמן היחיד שמצוי בסינטול זה שמן mct וזהו שמן קוקוס , זה שמן לבישול ולא בעיה להשיג אותו

אותו סינטול של כריס קלארק רץ פה בארץ תחת שם אחר pump and pose
כל הבילדרים בארץ משתמשים במיוחד בשנה האחרונה ...אני מדבר על הבילדרים הכי פופולארים בארץ ..אני באופן אישי התחלתי לסנטל שהייתי ממש משקיע בקטע של פיתוח גוף והפסקתי בגלל שהקטע של ההזרקה היה כבד עלי.כנראה שאני לא בילדר או הארדקור כמו כל אותם מטורפים שלוקחים מה שכן החומר עובד פצצה ומעל ל8 א.ש עדיף לא להזריק כי בטוח הסינטול לא יצא יפה וגם זה קצת מסוכן לפספס נקודות בשריר....לבחור אחד זה עלה בדלקת בבייספס כי הוא אידיוט..בגדול סינטול למקצוענים אמיתיים כן ...חובבנים ממש לא!
היי אני קניתי בעבר מהיוטיוב סינטול של קריס קלארק ולא עשה כלום, השאלה אולי לא היה אמיתי והאם יש לך תמונה של הפומם אנד פואז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית