עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אם אני לא שובר פוסלים לי את הסקוואט ? (90 מעלות גם נפסל?)אתה רק חושב שהם לא שוברים מכיוון שזה תלוי מאיזה זווית אתה מסתכל.
- - - עידכון הודעה - - -
אבל כן, יש פדרציות שמעבירות סקוואטים גבוהים וזה בושה.
תלוי בפדרציה.השאלה נשאלת בגלל שאני רואה הרבה סרטונים(אימונים של ליפטרים וכו) ואני שם לב שהם לא שוברים מקביל או שהם מגיעים ל90 מעלות .
לדוגמא פה הוא שובר מקביל ? זה הזווית שאני שם לב שבד''כ לא שוברים יכול להיות שזה בגלל הזוית או שהוא שובר ואני סתם עיור (ברצינות):תלוי בפדרציה.
בIPF למשל בחיים לא תיראה סקוואט גבוה שמעבירים.
לעומת זאת SPF, שהסקוואטים שם גם לא מקבילים.
זה לא נכון מה שאתה אומר.הוא שובר בבירור, אבל זה ממש על הקצה (התחת יותר נמוכה מהברך ולכן הירך לא מקבילה לרצפה).
כן, הוא שובר.לדוגמא פה הוא שובר מקביל ? זה הזווית שאני שם לב שבד''כ לא שוברים יכול להיות שזה בגלל הזוית או שהוא שובר ואני סתם עיור (ברצינות):
אם כן זה ממש על המילימטר
לא ניראה לי שAPF קשור בשום צורה לIPF, ראית תחרויות שלהם? מונוליפט, ציוד מקסימלי, סקוואטים גבוהים. בקיצור כל מה שהוא לא IPF.USAPL זה פדרציה רק בארה"ב וIPF לאירופה לפי מה שאני מכיר/מתחרים שונים ונקבע לפי מדינות לא?
כמו שלאסיה יש את הAPF לדוג'?
זו סיבה מרכזית שנהוג לקרוא לבילדרים גייז, פוסי וכו' (כמובן שהכוונה לליצנים הרגילים)לא יודע אם השאלה קשורה כל כך לנושא אז סליחה אם אני משנה נושא אבל : אם המטרה זה בילדינג , למה לא לרדת הכי עמוק שאפשר ? הרי זה חלק מהטווח תנועה וזה יביא לגירוי יותר טוב של ה 4 ראשי לא ?
לא יודע אם השאלה קשורה כל כך לנושא אז סליחה אם אני משנה נושא אבל : אם המטרה זה בילדינג , למה לא לרדת הכי עמוק שאפשר ? הרי זה חלק מהטווח תנועה וזה יביא לגירוי יותר טוב של ה 4 ראשי לא ?
כי בשביל להגיע לעומק המקסימלי אתה צריך להרפות חלק מהשרירים, הגב התחתון מתעגל ומופעל לחץ על החוליות התחתונות.לא יודע אם השאלה קשורה כל כך לנושא אז סליחה אם אני משנה נושא אבל : אם המטרה זה בילדינג , למה לא לרדת הכי עמוק שאפשר ? הרי זה חלק מהטווח תנועה וזה יביא לגירוי יותר טוב של ה 4 ראשי לא ?
כי בשביל להגיע לעומק המקסימלי אתה צריך להרפות חלק מהשרירים, הגב התחתון מתעגל ומופעל לחץ על החוליות התחתונות.
בכללי המכניקה של התרגיל לא בריאה בעומק הזה.
כי בשביל להגיע לעומק המקסימלי אתה צריך להרפות חלק מהשרירים, הגב התחתון מתעגל ומופעל לחץ על החוליות התחתונות.
בכללי המכניקה של התרגיל לא בריאה בעומק הזה.