חשבתי שראיתי הרבה, אבל פאק.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
אין מילים, על הזין אם הם שחיפים או לא יודע מה, הדברים שחלקם מציגים פה פשוט חולניים, כל הכבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הבחור הרוסי(מהסרט של הישראלים) פשוט מדהים הוא עושה שם עמידת ידיים על יד אחת שזה קשה ברמות על! והוא עושה מתח על אצבע אחת! שזה בכלל לא ראיתי דברים כאלו. כל הכבוד וגם שאר החבר'ה שם עושים דברים ברמה. הם לקחו את זה ברצינות ונראה כי הם ברמה די גבוהה. תמיד עניין אותי איך הם מתאמנים החבר'ה האלו אם זה פשוט להגיע לפארק ולעשות דברים רנדומליים או שיש תוכנית אשכרה.

מה זה , מדהים.

למרות שחצי מזה זה סוג של ברייקדנס , מכיר את התרגילים.

הבחור הרוסי(מהסרט של הישראלים) פשוט מדהים הוא עושה שם עמידת ידיים על יד אחת שזה קשה ברמות על! והוא עושה מתח על אצבע אחת! שזה בכלל לא ראיתי דברים כאלו. כל הכבוד וגם שאר החבר'ה שם עושים דברים ברמה. הם לקחו את זה ברצינות ונראה כי הם ברמה די גבוהה. תמיד עניין אותי איך הם מתאמנים החבר'ה האלו אם זה פשוט להגיע לפארק ולעשות דברים רנדומליים או שיש תוכנית אשכרה.

רנדומלי, קוראים לזה "פריסטייל" .
הרוב שם זה ברו סיינס אבל יש רמה במיוחד בארץ .

עוד ניסיון העלאת כמות הצפיות של אביוש ביו טיוב?
מעריץ1

אותי אישית (וזה רק אני אז אל תעופו עלי כל המעריצים של החארטה שנקראת סטריט וורקאווט) הרבה יותר מרשים לראות מישהו שרירי לפחות 100קילו עושה דגל, אפילו לכמה שניות.

אותי אישית (וזה רק אני אז אל תעופו עלי כל המעריצים של החארטה שנקראת סטריט וורקאווט) הרבה יותר מרשים לראות מישהו שרירי לפחות 100קילו עושה דגל, אפילו לכמה שניות.

לא נראה לי שמישהו שרירי ששוקל 100 קילו יבזבז את הזמן שלו וההתאוששות שלו על להתאמן על דגל

מי אמר שזה בזבוז זמן? אפשר להגיד אותו הדבר על סקוואט. למה אתה צריך לבזבז את הזמן בלהגיע למעל 100 קילו סקוואט?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מי אמר שזה בזבוז זמן? אפשר להגיד אותו הדבר על סקוואט. למה אתה צריך לבזבז את הזמן בלהגיע למעל 100 קילו סקוואט?

כמו שאמרתי , אתה לא תשתפר בזה אם לא תעשה את זה תרגיל ראשון באימון , ואם תעשה את זה תרגיל ראשון באימון אז זה יפגע לך במשקלים בתרגילי הבסיס והתרגיל הזה סטטי ככה שהוא לא ממש אפקטיבי להעלאת מסת שריר ביחס לתרגילים ה"רגילים"

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בקשר לדגל, אין חשיבות אם בנאדם שוקל 100 קילו או 40 קילו או 120, השאלה איפה מרכז המאסה שלו ואיזה מומנט יש לו על הזרועות בתרגיל:
1. מאסת גוף עליון לעומת גוף תחתון- ככל שהנטיה לפלג גוף העליון מרכז מאסה גבוה לכיוון הבטן וקל לעשות
2. אורך פלג גוף עליון לעומת גוף תחתון- ככל שפלג גוף עליון ארוך לעומת תחתון יותר קל לבצע את התרגיל/יש מומנט נמוך יותר לנק' אחיזה

לעולם תהיה לאנשים אובססיה לפלג גוף עליון, WHATEVER... כל מי שמצטיין בסרטונים האלה מאופיין באחד משני הדברים שרשמתי למעלה(לרוב זה חוסר מוחלט של מאסה ברגליים)

סרטון ראשון מרשים מאוד.
בקשר לKALI הזה, הוא מוריד מכנסיים בחצי מהסרטונים כדי להראות שיש לו מאסה ברגליים(ובתור אדם מסוייקל קשות אין לו מאסה).
שמתי לעצמי כלל ברזל לא להתייחס ברצינות(לעולם) לאף בנאדם שמוריד את המכנסיים בפומבי כדי להראות שרירי רגליים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית