עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור הרוסי(מהסרט של הישראלים) פשוט מדהים הוא עושה שם עמידת ידיים על יד אחת שזה קשה ברמות על! והוא עושה מתח על אצבע אחת! שזה בכלל לא ראיתי דברים כאלו. כל הכבוד וגם שאר החבר'ה שם עושים דברים ברמה. הם לקחו את זה ברצינות ונראה כי הם ברמה די גבוהה. תמיד עניין אותי איך הם מתאמנים החבר'ה האלו אם זה פשוט להגיע לפארק ולעשות דברים רנדומליים או שיש תוכנית אשכרה.
מי זה אבי אסף הסוס?
עוד ניסיון העלאת כמות הצפיות של אביוש ביו טיוב?הבחור הרוסי(מהסרט של הישראלים) פשוט מדהים הוא עושה שם עמידת ידיים על יד אחת שזה קשה ברמות על! והוא עושה מתח על אצבע אחת! שזה בכלל לא ראיתי דברים כאלו. כל הכבוד וגם שאר החבר'ה שם עושים דברים ברמה. הם לקחו את זה ברצינות ונראה כי הם ברמה די גבוהה. תמיד עניין אותי איך הם מתאמנים החבר'ה האלו אם זה פשוט להגיע לפארק ולעשות דברים רנדומליים או שיש תוכנית אשכרה.
אותי אישית (וזה רק אני אז אל תעופו עלי כל המעריצים של החארטה שנקראת סטריט וורקאווט) הרבה יותר מרשים לראות מישהו שרירי לפחות 100קילו עושה דגל, אפילו לכמה שניות.
לא נראה לי שמישהו שרירי ששוקל 100 קילו יבזבז את הזמן שלו וההתאוששות שלו על להתאמן על דגל
למה זה בזבוז זמן בדיוק?
מי אמר שזה בזבוז זמן? אפשר להגיד אותו הדבר על סקוואט. למה אתה צריך לבזבז את הזמן בלהגיע למעל 100 קילו סקוואט?
אותי אישית (וזה רק אני אז אל תעופו עלי כל המעריצים של החארטה שנקראת סטריט וורקאווט) הרבה יותר מרשים לראות מישהו שרירי לפחות 100קילו עושה דגל, אפילו לכמה שניות.