הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נתפס לי הצוואר, ללכת להתאמן? עצה!

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
ח'ברה נתפס לי הצוואר מאתמול בצהורים, עכשיו אני רוצה ללכת להתאמן אבל לא יודע עם כדאי, אם האימון ייה אפקטיבי. זה קרה למישהו פעם?... והלכתם להתאמן??

תנו הצעות,תודה.

תנוח בבית כדי שהשרירים ישתחררו. אם יש לך אפשרות, לך תעשה ג'קוזי וסאונה.

אם זה מעיק אל תלך או שתלך ותעשה מה שאתה יכול אם זה לא מעיק אז תלך...

אני לא מאמין שאתה פותח על זה דיון. לך תתאמן במקום לשאול שאלות מיותרות.

אם תוותר על אימון בגלל כל כאב מסכן שתרגיש, לא תגיע רחוק.

מה החומרה של המצב?

בכל מקרה, מנוחה עם טיפול הולם לא תזיק. אם אתה שוקל להתאמן? קח בחשבון שמספר התרגילים שתוכל לבצע כראוי ירד, וכך גם עומס העבודה.

בהצלחה, והחלמה מהירה ומלאה 😃

אתה חי בסרט לי זה קרה כאבי צוואר והמשכתי להתאמן בכל זאת כל אחרי אימון הרגשתי כאבים נוראיים וזה רק החמיר ואני עד היום סובל מזה 3 שנים בגלל שהמשכתי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה חי בסרט לי זה קרה כאבי צוואר והמשכתי להתאמן בכל זאת כל אחרי אימון הרגשתי כאבים נוראיים וזה רק החמיר ואני עד היום סובל מזה 3 שנים בגלל שהמשכתי

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

למה אתה מגיב לפוסט מלפני יותר מ14 שנה???

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית