הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן אנשים שעשו את Carb Back Loading

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
אשמח לשמוע מאנשים שעשו את התוכנית הנ"ל
בעיקר האם הם ראו תוצאות יותר טובות
ואיזה סוג של תוכנית אימונים הם עשו בזמן הזה

אתה הפחמימות לא הבנתי, פשוט הסתכלתי בטבלה (לא זוכר איזה) וראיתי שלמשקל גוף שלי צריך 525 גרם פחמימה או משהו כזה אני טועה?
ואז ראיתי במקום אחר בספר שאם אתה רוצה להשיג כוח ולא מסה אז לא לעשות CBL בימים של בלי אימון זאת אומרת שבהנחה שאני צריך 525 ומעמיס 500 בערב אני צריך לאכול ביום 3000 קל' בערך אבל ביום לא של אימון אני צריך לאכול משהו כמו 1000 קל'?
וגם השומן נמוך מאוד 40 גרם ליום....

דיאטה מסובכת שוקל לפרוש לGOMAD 😵
שומן אל תתייחס אם אתה לא שותה כל היום אבקות שומן, אבקות חלבון ואבקות פחמימה לא תגיע לערכים האלה בדיוק.
גם 100+ שומן לא בעייתי, רצוי רווי בשביל הטסט (סתם המלצה שלי) למרות שתהיה חרמן רצח אם תכניס הרבה שומן רווי בארוחה אחת (קרה לי).
תעשה תקופת הכנה (PREP PAHSE) של CBL רק בלי ה-BL (קארב באק לואדינג בלי הבאק לואדינג)- בלי פחמימה, במאזן חיובי למשך 10 ימים.
תראה כמה ירדת במשקל ולפי זה תיעזר בטבלה ותקבע פחמימות נחוצות.
אגב, יש תפריטים מאד טובים בספר של CARB NITE SOLUTION- יש 18 תפריטים שונים עם עריכם מעולים מבחינת חלבון פחמימה שומן וסיבים, אבל יש דברים בעייתים שקשה למצוא בארץ ומתכונים מיוחדים של הספר שתצטרך להכין.
לפני שאני סתם אקרא את כל הספר:

אני יכול גם לא לאכול עוגות\גלידות\אוראו? או שזה "חובה" (בשביל שזה יהיה 100% CBL. כביכול)?
לא חובה בכלל. זה בונוס.
הוא רק מדגיש שזה לא משנה מה תאכל וכמה, אתה יכול לזלול מגש פיצה בערב ולעשות בית זונות במטבח, רק לצרוך כמו שיותר פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה.
תודה גבר. אסתכל בהמשך
בכיף 😃
מישהו יודע אם כל מה שהוא רשם בקשר לאינסולין הוא באמת נכון ?
יש רפרנס מחקרים ענקי.

לא כל מה שאתה צריך פחמימה עם אינדקס גלקימי גבוה
לחם לבן,תפוחי אדמה, אורז,בננות בשלות וכו'
יחד עם זאת נכנס גם פיצות,עוגות,קרקרים וכו' כאפשרות

וגם הוא ממליץ להמעיט בביצים
הוא לא ממליץ להמעיט בביצים
הוא אומר שלפני הערב לא כדאי לאכול יותר מידי ביצים בגלל שזה יגרום לקיפצת אינסולין אבל אם אתה אוכל את זה אם שומן זה יאזן את זה

- - - עידכון הודעה - - -

שומן אל תתייחס אם אתה לא שותה כל היום אבקות שומן, אבקות חלבון ואבקות פחמימה לא תגיע לערכים האלה בדיוק.
גם 100+ שומן לא בעייתי, רצוי רווי בשביל הטסט (סתם המלצה שלי) למרות שתהיה חרמן רצח אם תכניס הרבה שומן רווי בארוחה אחת (קרה לי).
תעשה תקופת הכנה (PREP PAHSE) של CBL רק בלי ה-BL (קארב באק לואדינג בלי הבאק לואדינג)- בלי פחמימה, במאזן חיובי למשך 10 ימים.
אגב, יש תפריטים מאד טובים בספר של CARB NITE SOLUTION- יש 18 תפריטים שונים עם עריכם מעולים מבחינת חלבון פחמימה שומן וסיבים, אבל יש דברים בעייתים שקשה למצוא בארץ ומתכונים מיוחדים של הספר שתצטרך להכין.

לא חובה בכלל. זה בונוס.
הוא רק מדגיש שזה לא משנה מה תאכל וכמה, אתה יכול לזלול מגש פיצה בערב ולעשות בית זונות במטבח, רק לצרוך כמו שיותר פחמימות עם אינדקס גליקמי גבוה.

בכיף 😃

יש רפרנס מחקרים ענקי.
מציע לך לקרוא את הפרק
dont be fat kid

הוא בכלל מדבר על Home made cookies ועל פיצה ביתית הוא לא מדבר על דברים שקונים בחוץ כמעט...

ועל אוראו הוא בכלל נגד הוא אומר במפורש:
home made cookies not orero

אם כבר עושים אז כמו שצריך לא בית זונות הדיאטה לא תירוץ ליהיות שמן

לא חובה בכלל. זה בונוס.

בכיף 😃

יש רפרנס מחקרים ענקי.

אני אוכל משהו כמו 180 גרם שומן שמשהו כמו 85 ממנו זה רווי.
תודה על העזרה 😃

הוא לא ממליץ להמעיט בביצים
הוא אומר שלפני הערב לא כדאי לאכול יותר מידי ביצים בגלל שזה יגרום לקיפצת אינסולין אבל אם אתה אוכל את זה אם שומן זה יאזן את זה
מציע לך לקרוא את הפרק
dont be fat kid

הוא בכלל מדבר על Home made cookies ועל פיצה ביתית הוא לא מדבר על דברים שקונים בחוץ כמעט...

ועל אוראו הוא בכלל נגד הוא אומר במפורש:
home made cookies not orero

אם כבר עושים אז כמו שצריך לא בית זונות הדיאטה לא תירוץ ליהיות שמן
הכותב עצמו אמר שגם אם עושים את זה כמו בית זונות זה יעבוד לא רע, למרות שמן הסתם כמה שיותר מדוייק יותר טוב (לפחות במקרה הזה).
בכל מקרה, אני אקרא.
יש מצב אתה עוזר לי עם הפרטית ששלחתי לך (או שזה היה למישהו אחר?)?
אני אוכל משהו כמו 180 גרם שומן שמשהו כמו 85 ממנו זה רווי.
תודה על העזרה 😃
בכיף 😃
ומקנא בך, כל כך הרבה רווי מקפיץ את הטסט בטירוף.

בספר הוא כתב שלאכול שיבולת שועל, אורז וכו זה לא חלק מהדיאטה וזה לא יעבוד טוב.
פירות הוא נגד בגדול. הוא טוען שזה יכול לגרום להשמנה.

זה יותר ויותר מתחיל להשמע כמו איזה גימיק בשביל לגרום לאנשים לקנות את הספר.

הכותב עצמו אמר שגם אם עושים את זה כמו בית זונות זה יעבוד לא רע, למרות שמן הסתם כמה שיותר מדוייק יותר טוב (לפחות במקרה הזה).
בכל מקרה, אני אקרא.
יש מצב אתה עוזר לי עם הפרטית ששלחתי לך (או שזה היה למישהו אחר?)?

בכיף 😃
ומקנא בך, כל כך הרבה רווי מקפיץ את הטסט בטירוף.

הוא אומר שבית זונות עובד אבל כל עוד שומרים על הקווים מנחים אם תעשה תדיאטה כתרוץ בשביל לאכול מה שאתה רוצה זה לא יעבוד מן הסתם

בספר הוא כתב שלאכול שיבולת שועל, אורז וכו זה לא חלק מהדיאטה וזה לא יעבוד טוב.
פירות הוא נגד בגדול. הוא טוען שזה יכול לגרום להשמנה.

זה יותר ויותר מתחיל להשמע כמו איזה גימיק בשביל לגרום לאנשים לקנות את הספר.

הוא כתב ששיבולת שועל לא תעבוד
כי זה פחמימה עם אינדקס גלקימי נמוך
הפחמימות עם אינדקס גלקימי גבוה זה בד"כ יותר זבל אז מותר לאכול חתיכת עוגה וכו' אבל הוא אומר לחם,אורז,תפוחי אדמה, בננות בשלות ממש וכו' בערב

השאלה שלי זה למה לא ?
ומה זה אומר +1/3/5 ?
השיטה מתאימה להכל חוץ מאימוני סיבולת (בילדינג, ליפטינג הכל).
בשביל אירובי אפשר לעשות HIIT.
והכוונה ב + היא CBL בשילוב עם 5/3/1, שאם אתה לא יודע מה זה זו התוכנית המפורסמת של ג'ים וונדלר להתקדמות חודשית במשקלים.

השיטה מתאימה להכל חוץ מאימוני סיבולת (בילדינג, ליפטינג הכל).
בשביל אירובי אפשר לעשות HIIT.
והכוונה ב + היא CBL בשילוב עם 5/3/1, שאם אתה לא יודע מה זה זו התוכנית המפורסמת של ג'ים וונדלר להתקדמות חודשית במשקלים.

לא בדיוק חודשית אבל סבבה.

לא בדיוק חודשית אבל סבבה.
אתה מתכוון ל-3 שבועות?
אני לא הייתי מדלג על הדילואד כי אתה לא מתקדם בו במשקלים והוא חלק מהסבב, אז כל חודש מעלים את הסקוואט ולא שלושה שבועות.

אתה מתכוון ל-3 שבועות?
אני לא הייתי מדלג על הדילואד כי אתה לא מתקדם בו במשקלים והוא חלק מהסבב, אז כל חודש מעלים את הסקוואט ולא שלושה שבועות.

לא דיברתי על זה אלא שזה לא בדיוק התקדמות חודשית, השיאים שנשברים הם שיאי חזרות ולא משקל אבל עדין אתה כביכול מגדיל את ה-RM1, כי אם תעשה את ה-5RM שלך ל-10 חזרות זה אומר שהתחזקת (ואתה גם מסוגל להוסיף משקל ולעשות חמישייה שהיא PR).

• פותח/ת השרשור
תודה רבה
לדעתכם זה חובה לעשות את ה 10 יום האלו ? כי ממה שהבנתי זה בשביל לדעת רק איך לעבוד אחרי זה עם הטבלה
ומאחר והוא גם ככה אומר שהטבלה זה המלצה וצריך קצת לשחק איתה , אני חושב לדלג על ה 10 יום הנוראיים האלו ופשוט לשחק אם הערכיים

- - - עידכון הודעה - - -

לא כל מה שאתה צריך פחמימה עם אינדקס גלקימי גבוה
לחם לבן,תפוחי אדמה, אורז,בננות בשלות וכו'
יחד עם זאת נכנס גם פיצות,עוגות,קרקרים וכו' כאפשרות

וגם הוא ממליץ להמעיט בביצים

איך אני יודע לאיזה אוכל יש ערך גליקימי גבוהה ?

תודה רבה
לדעתכם זה חובה לעשות את ה 10 יום האלו ? כי ממה שהבנתי זה בשביל לדעת רק איך לעבוד אחרי זה עם הטבלה
ומאחר והוא גם ככה אומר שהטבלה זה המלצה וצריך קצת לשחק איתה , אני חושב לדלג על ה 10 יום הנוראיים האלו ופשוט לשחק אם הערכיים

- - - עידכון הודעה - - -

מריץ חיפוש, זה מה שאני יודע אין לי איך לעזור לך 😃

תודה רבה

- - - עידכון הודעה - - -

מומלץ לעשות את זה, זה מאד יעיל.

http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=52

תודה רבה

- - - עידכון הודעה - - -

תלוי אם אתה מעוניין במאסה\מאסה נקייה אין צורך
אם אתה מחטב מומלץ מאוד

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה שלא הצלחתי למצוא לה תשובה בספר
אני מסיים אימון לקראת בערך 7-8 בערב , והולך לישון לקראת 11 , אז בין השעות האלו אני מחלק את כל האוכל שלי או שכדאי ישר אחרי האימון לאכול את כל הפחמימות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית