עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן מאמין בעצמינחמד מאוד, עולה בנובמבר?
כמה שבועות ייקח לך להתחטב?
כן מאמין בעצמי
לא מצפה לנצח ולא מצפה להתברג גם במקום מכובד , מצפה להוכיח לעצמי שאני יכול.
לא, התחרות עצמה היא לא עצם הנצחון, מבחינתי עליה על במה זה נצחון אישי שלך על הגוף ועל המוח, להגיע לשייפ עצמו, גם םא יש יותר טובים ממך, יש אלף תירוצים למה הם יותר טובים, גנטיקה , חומרים.. גיל.. זמן אימונים ונקודת פתיחה ועוד המון.יופי של התקדמות !
מה אתה מדבר על תחרות? אם אתה לא מכוון למקומות הראשונים,מה בדיוק אתה מנסה להוכיח לעצמך? שקיים כוח משיכה גם על במה מלאה בגברים עם חוטיני?
אז בוא אני אני אעזור לך: פיזית אתה תוכל לעלות לבמה, מילה.
תודה רבהאחלה התקדמות כל הכבוד.
מה עם גיוס יש תאריך וכיוון?
תודהיפה מאוד , לדעתי תראה יפה בזמן לתחרות אחרי החיטוב.
נאק כמובןבאיזה איגוד אתה רוצה לעלות?
עוד לא יצא לילא היית בצבא או משהו ?
לא, התחרות עצמה היא לא עצם הנצחון, מבחינתי עליה על במה זה נצחון אישי שלך על הגוף ועל המוח, להגיע לשייפ עצמו, גם םא יש יותר טובים ממך, יש אלף תירוצים למה הם יותר טובים, גנטיקה , חומרים.. גיל.. זמן אימונים ונקודת פתיחה ועוד המון.
אבל ברגע שאני אישית מגיע לשייפ שלא מבייש את עצמי, מבחינתי ניצחתי.ד
ד"א הדיבור שלך נורא מזלזל, תעריך כל ספורט גם אם אתה לא תומך בו.
תודה רבה
אוקטובר לעתודה, 18.11 חיול
תודה
נאק כמובן
עוד לא יצא לי
נאק כמובן
מתקדם טוב , בסוף אתה הולך לעתודה ? לא היית אמור להתגייס רגיל ? מתי הספקת לעשות פסיכומטרי ?
לפני כמה חודשים אמרת שאתה עומד להתגייס , זה היה גם לעתודה ? בעתודה אתה יכול להתאמן תוך כדי ?כן.
לא.
לפני שנה ב23.9
תודה הוקיסט
לא.. דחיתי גיוס שבוע לפני .. הם שלחו לי צו 3 שבועות לפני .לפני כמה חודשים אמרת שאתה עומד להתגייס , זה היה גם לעתודה ? בעתודה אתה יכול להתאמן תוך כדי ?
גם אז זה היה לעתודה ? כי כתבת שאתה הולך להפסיק להתאמןלא.. דחיתי גיוס שבוע לפני .. הם שלחו לי צו 3 שבועות לפני .
אני יכול