הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 83 קילו

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אתה מודע לזה שפיתוח גוף זאת תחרות יופי ולא ספורט,נכון? אתה מציג לראווה את הגוף שלך,לא היכולות שלך.
....??? אתה מבין שזה לא סותר מה שאני אומר? זה לא התחרות שלי עם השופטים והמתחרים זה תחרות עם עצמי להגיע לרמה שלא מביישת את עצמי.
כמה הפסיכומטרי שלך?
716
גם אז זה היה לעתודה ? כי כתבת שאתה הולך להפסיק להתאמן
לא זה היה למ.צ.

התגובה שלי הייתה במקור לזה ש"אמרת תכבד כל ספורט" אז הסברתי שחלילה לא הפגנתי זלזול בספורט,רק בתחרות יופי אם כבר...
בכל אופן בהצלחה .

בהצלחה . אבל בלי חומרים לאיזה שייפ תגיע ? . וזה עוד לפני שתיראה ממש שחיף על הבמה .

• פותח/ת השרשור
בהצלחה . אבל בלי חומרים לאיזה שייפ תגיע ? . וזה עוד לפני שתיראה ממש שחיף על הבמה .
מי אמר שאני לא אקח משהו ? :hoel
פסיכומטרי מטורף אחוז האנשים שמקבלים מעל 700 קטן מאוד..
לנושא, כל הכבוד אני עוד זוכר אותך מימי fxp חחחחחחחחח
לא חושב ככה חח ותודה

....??? אתה מבין שזה לא סותר מה שאני אומר? זה לא התחרות שלי עם השופטים והמתחרים זה תחרות עם עצמי להגיע לרמה שלא מביישת את עצמי.

716

לא זה היה למ.צ.

עשית את הפסיכומטרי בחופש שבין יא ל יב ? אני גם שוקל לעשות ולפי מה ששמעתי הציונים ממש נמוכים של מי שעושה בתיכון, אז כנראה אתה גאון או משהו חח איך היו שאר הציונים ?

• פותח/ת השרשור
עשית את הפסיכומטרי בחופש שבין יא ל יב ? אני גם שוקל לעשות ולפי מה ששמעתי הציונים ממש נמוכים של מי שעושה בתיכון, אז כנראה אתה גאון או משהו חח איך היו שאר הציונים ?
עשיתי אחרי יב
לדעתי הציונים יותר גבוהים אבל זה אינדיואדואלי תלוי בבנאדם

לא הייתי מציע לך לעלות על במה גבר, אני מבין שאתה מנסה להוכיח לעצמך שאתה יכול אבל אתה תיראה נורא מצחיק יחסית לשאר הבחורים בגיל שלנו שמזריקים.
אתה עדיין לא בשל לעלות על במה ואתה מתגייס בקרוב אם זכור לי נכון.
בכל אופן, לדעתי אתה צריך להמשיך להתאמן בלי לחשוב על תחרויות עכשיו, גאה בך תמשיך ככה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית