דל פחמימה במסה?

מצב
השרשור נעול

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
מישהו עושה פה?
לא יודע למה אני חושב על לעשות את זה ולא דווקא בגלל הנוזלים אלא בגלל שאני מרגיש חזק יותר.
יש מה להסס לפני?

- - - עידכון הודעה - - -

טעיתי בפורום, אשמח אפ יעבירו לתזונה 😃

Primal diet תחפש אחי.. אני כרגע במסה ומנסה כמה שפחות לגעת בפחמימות, שאני אומר פחמימות אני מתכוון לדברים כמו קמח,סוכר וכו. לא נמנע מפירות. מרגיש מצויין ונקי מנוזלים.. ארוחה המועדפת עליי -

100 גרם אבוקדו
100 טונה בשמן
2-4 ביצים
4-5 רצועות בייקון
הרבה גבינה מותכת על הכל והרבה מיונז והכל ביחד מעורבב בתוך קערה גדולה, מילה שזה אחד הדברים הטעימים

כל עוד האימונים מתקדמים ואתה מצליח לעמוד בתכנית ולהתאושש תמשיך לאכול איך שאתה אוכל בלי לעשות הרבה חשבון.

מיותר לפי דעתי , סתם להסתבך ... אתה לא איזה דוגמן שצריך להיות חטוב 24/7/365 .
זה קשה מאוד ויקר וברור שההתקדמות באימונים תהיה פחות משמעותית....

מיותר לפי דעתי , סתם להסתבך ... אתה לא איזה דוגמן שצריך להיות חטוב 24/7/365 .
זה קשה מאוד ויקר וברור שההתקדמות באימונים תהיה פחות משמעותית....

לא מחייב !!!
אם הוא רוצה מראה קשיח ולנסות להעלות בכמה שפחות שומן בתקופה הזאת ( נניח שזה חשוב לו) .. אז אפשר ! אפילו כיף כל 4-5 ימים העמסה רצינית!

AD מיועדת גם למסה לדוגמה.
יש גם את CBL שזה לא בדיוק זה אבל זה גם סוג של דל פחמימה (דל פחמימה מהבוקר עד שעה 6-7 ואז רווי פחמימה)
יש טעם מבחינת נוזלים ואולי שריפת שומן מוגברת ביחס למסה רגילה (במסה רגילה תעלה יותר ממסה דלת פחמימה, ככול הנראה, בעיקר מאחר ותשרוף יותר שומן על חשבון פחמימה).

לא מחייב !!!
אם הוא רוצה מראה קשיח ולנסות להעלות בכמה שפחות שומן בתקופה הזאת ( נניח שזה חשוב לו) .. אז אפשר ! אפילו כיף כל 4-5 ימים העמסה רצינית!
במאסה לא יהיה חכם לעשות העמסות רציניות גם אם הוא על דל פחמימה הוא יהרוס את כל הפואנטה .

• פותח/ת השרשור
זה קשה
יקר ..ולא כזה נוח

יקר זה הבעיה, נוח זה נוח כי אני בחופש הגדול בלי קורסי קיץ ויוצא פעם ב...
אז יש לי את כל הזמן.
גם קשה זה לא כשמתרגלים אני חושב אולי על CBL זה גם סוג של דל פחמימה חוץ מהקטע שבולסים בערב טון פחמימה :hoel
טוב תודה לכולם אפשר לנעול 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית