שלום לכולם שמי מתן אני בן 15 וחצי אני רוצה לספר לכם את התהליך של הדיאטה שלי ניפנה משהו כמו 8 חודשים נרשמתי למכון כושר הייתי שוקל 86 קילו והיום אני שוקל 60 קילו התהליך של הדיאטה שלי היה מאוד לא נכון בתוזנה הייתי מרשה לעצמי לאכול רק פעמים בשבוע בשר ומשך כול השבוע לחיות רק מי סלט ירקות והייתי מתאמם שעה וחצי רק אירובי ללא אימוני כוח ועכשיו שאני במשקל בריא והכול אני רוצה לגדול במסת שריר ואני מבין שבלי תזונה נכונה זה לא יהיה אפשרי ואני לא ממש יודע איך לבנות תפריט תזונה אני יודע שצריך לאכול בצים חזה עוף. דגים. אורז. סלט בננה ניפנה אימון ואחרי אימון מכמה מאמרים שקראתי אבל אני לא יודע איך לסדר את זה בארוחות לפי שעות ואיזה כמות חלבון ופחמימה אני צריך לתת לגוף שלי כמה קלוריות אני צריך לצרוך המטרה שלי זה להגיע למסת שריר גדול שתהיה נקייה אני לא רוצה לעלות לאותו משקל כי אני מבין במי שעושה מסה עולה בשומן גם ואני לא רוצה לעלות בשומן זה אפשרי לעלות במסת שריר גדולה ללא שומן אפילו אני מוכן לשלו אימוני אירובי במסה שהייתי אשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות תפריט תזונה שיתאים למטרה שלי ולצרוכי הגוף שלי תודה לעוזרים
- - - עידכון הודעה - - -
וזה התפריט שלי שהכנתי לעצמי ממה שאני יודע
ארוחת בוקר בשעה קערת ברנפלקס לי שמכיר פתיתי חיטה מלאה וסובין לקערה יש 86 קלוריות
ארוחת 10 בבוקר 2 פתיתי אורז אם חצי קופסת קוט'ג 5%שומן
אחרי זה אני הולך למכון בשעה 1 בצהריים מסיים אימון בננה משהו כמו 2 וצי 3 מגעי הביתה הארוחה הגדולה
150 גרם חזה עוף אם פיתה אחת שיש בא 70 קלוריות ושתי כפיות טחינה וכערת סלט
אחרי זה ארוחה בלילה עוד איזה שתי פתיתי אורז וחצי קופסת קוט'ג
וזהו אני יודע שהתפריט הזה נישמע מאוד טיפשי שאין בוא הרבה קלוריות ומקצת כזה היא אפשר לגדול אז הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לבנות משהו רציני יותר שיביא לי תוצאות תודה
- - - עידכון הודעה - - -
הא וחשוב
גובה שלי - 168
משקל 60 קילו
אחוז שומן לא יודע
- - - עידכון הודעה - - -
וזה התפריט שלי שהכנתי לעצמי ממה שאני יודע
ארוחת בוקר בשעה קערת ברנפלקס לי שמכיר פתיתי חיטה מלאה וסובין לקערה יש 86 קלוריות
ארוחת 10 בבוקר 2 פתיתי אורז אם חצי קופסת קוט'ג 5%שומן
אחרי זה אני הולך למכון בשעה 1 בצהריים מסיים אימון בננה משהו כמו 2 וצי 3 מגעי הביתה הארוחה הגדולה
150 גרם חזה עוף אם פיתה אחת שיש בא 70 קלוריות ושתי כפיות טחינה וכערת סלט
אחרי זה ארוחה בלילה עוד איזה שתי פתיתי אורז וחצי קופסת קוט'ג
וזהו אני יודע שהתפריט הזה נישמע מאוד טיפשי שאין בוא הרבה קלוריות ומקצת כזה היא אפשר לגדול אז הייתי שמח אם מישהו יעזור לי לבנות משהו רציני יותר שיביא לי תוצאות תודה
- - - עידכון הודעה - - -
הא וחשוב
גובה שלי - 168
משקל 60 קילו
אחוז שומן לא יודע