הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החיים בזבל

WTF חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היום סוף סוף חברה שלי הסכימה לרדת לי וזה היה מעולה פתאום הטלפון צלצל היא אמרה לי תענה סמי זה מדליק אותי אז עניתי. זאת הייתה אמא היא אמרה שסבתא שלי מתה בבית חולים. אמרתי אהה וכן ואיזה עצוב. גמרתי כשאמא שלי בוכה בטלפון. החיים שלי בזבל

היום החבר שלי זה שבועיים שאל אותי מי היא הפנטזיה הגברית שלי. אמרתי לו ברד פיט. הוא אמר לי שאם יהיה לי צ`אמס - הוא לא יקנא. אמרתי לו שגם אני מוכנה אותו דבר בשבילו. שאלתי אותו מי הפנטזיה שלו. הוא אמר `אחותך`. החיים שלי בזבל

חחחחחחחחחחחחחחחח,יש שם דברים ענקיים

היום שכבתי עם אחת היזיזות שלי שהיא במקרה בהריון (נשואה 2) אז נלחצתי מזה שאני אפגע בעובר. כשאמרתי לה את זה היא הסתכלה עלי, אמרה: `אתה?!` והתפוצצה מצחוק. החיים שלי בזבל

היום ניכנסתי להשתין בשירותים של העבודה. מישהו לפני חירבן, כל החרא שלו היה מרוח על האסלה והסריח כמו בלב הגהנום. עצרתי את הנשימה והשתנתי. איך שאני יוצא מהתא, הבוס שלי ניכנס. החיים שלי בזבל

אחד הגדולים שמה!

היום במעבדה בביולוגיה באוניברסיטה היינו צריכים לחקור רוק אנושי במיקרוסקופ. אני התנדבתי לתת דגימת רוק, והמרצה שם את זה במיקרוסקופ והקרין את התמונה על הלוח עם פרוז`קטור. פתאום כל הכיתה של מאה איש נקרעת מצחוק. בנות. טיפ שלי: אחרי שאתן מוצצות בבוקר תצחצחו טוב טוב את השיניים. החיים שלי בזבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נערך לאחרונה:
היום החותנת שלי שוב הגיע לבקר אותנו עם הכלבלב פקינז שלה. כרגיל הוא ישר הגיע והתחיל לזיין לי את הרגל. כרגיל נמאס לי והעפתי אותו בבעיטה. שלא כרגיל הוא עף מהמרפסת של הקומה התשיעית. עכשיו כולם בוכים פה ואני ננעלתי בשירותים לעדכן את האתר. החיים שלי בזבל
חחחחחח

היום נגמרה לי האבקת חלבון. הלכתי להתאמן עם קופסת קוטג' 9 אחוז. כשסיימתי את האימון ואכלתי את הקוטג' לא שמתי לב שהמכסה היה פתוח ושהיה לו טעם מוזר. כשהגעתי הביתה אמא שלי שאלה אותי אם ראיתי את המשחה הלבנה לשיער שהיא שמה במקרר בקופסה של הקוטג'. החיים שלי בזבל.

היום נגמרה לי האבקת חלבון. הלכתי להתאמן עם קופסת קוטג' 9 אחוז. כשסיימתי את האימון ואכלתי את הקוטג' לא שמתי לב שהמכסה היה פתוח ושהיה לו טעם מוזר. כשהגעתי הביתה אמא שלי שאלה אותי אם ראיתי את המשחה הלבנה לשיער שהיא שמה במקרר בקופסה של הקוטג'. החיים שלי בזבל.

חחחחחח:sarcastic:

TheSun: כדי להרגיש הארדקור, נכנסתי היום למטבח ואכלתי חצי קילו ש"ש בקערית עם מים שהייתה מונחת על השיש. אבא נכנס למטבח ושאל אם ראיתי את הניסורת של העץ שהייתה בקערית במטבח. משה התקשר ואמר שהיום לא מתאים לו דייט. החיים שלי בזבל.

מושון LBS: כדי להיות רזה, נכנסתי היום למטבח והוצאתי בשקט את האפדרין מקופסת העוגיות,באותו רגע שמעתי את אבא שלי מגיע למטבח, מרוב שנבהלתי בלעתי כמעט חצי קופסא, אבא שלי ראה אותי ושאל אותי אם הכדורים שלו נגד העצירות נמצאים על יד קופסת העוגיות, התקשרתי לקורן ואמרתי לו שלא מתאים לי דייט היום, החיים שלי בזבל.

נערך לאחרונה:
coldfire: אבא שלי שאל אותי מה אני רוצה ליום הולדת, אמרתי לו שיפתיע אותי. למחרת הוא בא ואמר שהוא קנה לי בדיוק מה שאני אוהב, רצועות. החיים שלי בזבל.

OmriF: נזכרתי שמחר יש ל"ג בעומר עם מלא פיתות ואכלתי היום פחמימות. החיים שלי בזבל.

תהנה 😃 אל תשכח לקחת שייק חלבון שלא תשרוף שריר עם כל ההשתוללויות האלו שם.

אתר גאוני!

היום הרגשתי ממש בודד וחרמן, אז החלטתי לדפדף בזכרונות הפלאפון, למצוא בחורה מן העבר, ולכתוב לה סמס `בטעות`, כדי לפתח מחדש שיחה. מצאתי מישהי, וכתבתי לה בפשטות - `כן`. היא ענתה לי `זהו שלא`... החיים שלי בזבל

היום ישבתי עם סבא שלי לארוחת צהריים בבית אבות שלו. צחקנו והעלנו זכרונות, ואז הוא התחיל לחקות ילד קטן, קרע אותי מצחוק עם הקולות והפרצופים שהוא עשה. אחר כך הוא המשיך עם הקולות והפרצופים. ישבתי עם סבא שלי חצי שעה ולא ראיתי שהוא עובר שבץ. החיים שלי בזבל

היום הלכתי לגניקולוג, משהו מציק לי כבר הרבה זמן. הוא אמר לי להתיישב על המיטה ולשים את הרגליים בארכובות, הסתכל לי בעסק ואמר `את _זה_ לא רואים כל יום`. הוא יצא החוצה וחזר עם קולגה. שניהם עשו פרצופים רצינים עם גבות מכווצות. ואז הם הביאו עוד אחד, סטאז`ר, נשבעת לכם בן 15. הוא התעלף.החיים שלי בזבל

היום בלילה ראינו כל המשפחה סרט בטלביזיה וסבתא שלי נרדמה והניחה את ראשה על הכתף שלי. אבא שלי אפילו צילם כי זה היה חמוד. כשגמרנו לראות את ה`חוש השישי` גילינו שסבתא שלי מתה כבר שעה. החיים שלי בזבל

היום הבוס שלי ואני היינו צריכים לנסוע לבת ים לפגוש לקוחות. כשהוא חיפש את הכתובת באינטרנט הוא התחיל להקיש בת ים בגוגל, ראיתי שהוא חיפש קודם `בתולים צעירים בתחת`. שבוע הבא אני טס איתו לפגישת עסקים בטורקיה. אני בחור צעיר. החיים שלי בזבל.

היום לפנות בוקר באתי הביתה עם איזה כוסית משתרללת שמצאתי בארמדילו. אני שם אותה על ארבע על המיטה מתמקם מאחורה ומתחיל לזיין אותה. היא התחילה להתפתל ולגנוח הייתי בטוח שהולך לי סבבה ופתאום היא: עמוס די לחרמן אותי. מספיק כבר עם האצבע מתי אתה מכניס ת`זין? החיים שלי בזבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית