הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלין בSTARTING STRENGTH

• פותח/ת השרשור yosef
  • פורסם בתאריך

yosef

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
שלום לכל חברי הפורום, אני חדש כאן.
אני מתאמן בתכנית STARTING STRENGTH של מארק ריפטו כבר קרוב לארבעה חודשים ואני מאד מרוצה ממנה. אני עובד במתכונת של סקוואט+בנץ' פרס+דדליפט וסקוואט+מיליטרי פרס+בנט אובר רואוס. אני עושה בנט אובר רואוס כיוון שהתרגיל המקורי, פאוור קלין, נראה לי מסובך מדי.

רציתי לדעת, במידה ואני אתגבר על מחסום לימוד הטכניקה, מה היתרונות של קלינס על בנט אובר רואוס בתכנית STARTING STRENGTH, והאם זה תרגיל ראוי לשרירי הגב?

• פותח/ת השרשור
שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהב את הפאוור קלין. אני עושה קלין&ג'רק לכיף מדי פעם, כך שזו לא הבעיה. ההמנעות העיקרית שלי מהתרגיל נובעת ממידע סותר שסופק לי לגבי מידת ההשפעה של התרגיל על הגדילה בבשרירי הגב! לכן שאלתי אם זה מספיק לשרירי הגב (לא אם זה "עדיף לי")... אם קשה למי שיודע לענות על תשובה מוגדרת אחת, אני אולי אשקול שילוב של שני התרגילים גם יחד בתכנית, 2 סטים קלין ו-2 בנט אובר. אולי על זה אני אקבל תשובה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית