הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
התחלתי ss ככתבה לפני בערך חודש וקצת. לפני כן היה לי 3 חדשים fbw עם דיאטה מפגרת, חודש בילדינג מפגר וחודש וחצי כח טיפה פחות מפגר.
משקלי עבודה כשהתחלתי לעבוד כח:
בנצ'-52 ( היום 75)
HB* סקוואט -55 ( היום 90 )
דדליפט- 60 (היום 110 אולי יותר)
פרס- 35 +- ( היום 52 )
בור- 40 ( היום אזור ה60 )
הכל לחמישיות, משקלים עדכניים משני האימונים האחרונים שלי.
17 אש בערך.

החלטתי לפתוח לוג כדי לקבל עצות לטכניקה ותזונה כי אני מרגיש שאני לא ממצה את התכנית ואני לא באמת מנסה להתקדם בתרגילים חוץ מהפרס והבנצ'.. אני מקווה לשנות את זה
המטרה שלי בינתיים היא להגיע בשלושה חדשים ל100 בבנצ' 120 בסקוואט 130-140 דדליפט 60-65 פרס ו75 בור
כנראה שלא אגיע למטרה אבל זה טוב לשאוף גבוה
אני לא בטוח אם המשקלים האלה בפרופורציה נכונה אבל זה מה שהצבתי לי למטרה. אשמח לתיקונים.

נערך לאחרונה:
אני אומר 140 סקוואט ( חגורה תעזור ) , לפחות 160 דד . כמובן שעד סוף התכנית תעלה כמה ק"ג טובים של משקל גוף .

עזוב תחודשים , מדבר על התכנית .
ותעבור ללואו בר

• פותח/ת השרשור
אימון B
סקוואט HB
90×5 סבבה
100×1 סתם בשביל הכיף קל מאוד. צריך להעלות
( כאן התחיל כאב ראש מפגר בעקבות שינה של שש שעות. לא נורא כל כך אבל בגלל שאני רגיל ל9-10 שעות דקה מתחת לשמונה ויש לי כאב ראש מיעושה מתכונת בפאקינג תשע לפנות בוקר? )
בור
56.5 ×5 כאב ראש. קשה
אחרי סט אחד הורדתי ל52
פרס
סט ראשון 52×4 חמישית כשלתי
סט שני 3×52 כנל רביעית
הבנתי שאני לא אצליח כבר באימון הזה אז הורדתי סט שלישי ל48×5
טכניקה על הפנים
בנצ'
בדקתי RM1 לכיף
88.5×1 נחמד מאוד. לא יודע למה לא העליתי.
מקווה שעכשיו בחופש הגדול אני אוכל לשלוט יותר בשינה ובאוכל

נערך לאחרונה:
אל תבדוק RM1 בשלב כזה שאתה בשבועיים הופך אותו לRM5 . זה לא כדאי להתאוששות , ומיותר .

ובנושא אחר , בוכה על 6 שעות שינה ? facepalm

• פותח/ת השרשור
אל תבדוק RM1 בשלב כזה שאתה בשבועיים הופך אותו לRM5 . זה לא כדאי להתאוששות , ומיותר .

ובנושא אחר , בוכה על 6 שעות שינה ? facepalm
הרגלתי תגוף לעשר שעות. פינקתי אותו יתר על המידה וזה מה שאני מקבל :/

• פותח/ת השרשור
A:
סקוואט HB:
93×5×2 פה התחילו כאבי גב. נורא.
88×5
מפה הדרך לחרא אימון קצרה מאוד.
בנצ':
חשבתי שזה 77
1- 77×4 לא מאוזן.
2- 77×4 כמעט חמש אבל הספוטר קפץ
3- 77×3
אחרי זה מי שהשתמש אחריי אמר לי ששמתי 2.5 קילו יותר בצד ימין. לא מרוכז.
דדליפט:
110×5 אעלה סרטון בהמשך.
כוס אמק.

- - - עידכון הודעה - - -

הגב די עגול, אבל זה עם כאבי גב מהסקוואט, נא להתחשב.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אוקיי, האמת שאני עושה בצורה אחרת שמאמן בחדכ (ליפטר די רציני עם תואר שני, היחיד שאני מקשיב לו שם) הראה לי לפני שהתחלתי SS. בעיקרון זה שליש מכף הרגל מעבר למוט, שני שליש לפני המוט תחת למטה חזה למעלה ורגליים מקבילות ברוחב כתפיים. בגלל שהייתי עושה דדליפט לפני SS לא צפיתי בDVD של ריפטו אבל אני אצפה. תודה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט לא רע . אבל אני ממליץ :
א. להוריד משקל אם אתה לא יכול לשמור על גב ישר
ב. להתחיל כל חזרה מהרצפה , לא טאצ' אנד גו ( חשוב ע"מ לא להפוך את הניתוק לנקודה חלשה )
. כשאתה מוריד את המוט , רק כאשר המוט בגובה הברכיים אתה משחרר את הנעילה של הברכיים . ככה גם במשקל כבד לא תזיין לעצמך את הברכיים

• פותח/ת השרשור
דדליפט לא רע . אבל אני ממליץ :
א. להוריד משקל אם אתה לא יכול לשמור על גב ישר
ב. להתחיל כל חזרה מהרצפה , לא טאצ' אנד גו ( חשוב ע"מ לא להפוך את הניתוק לנקודה חלשה )
. כשאתה מוריד את המוט , רק כאשר המוט בגובה הברכיים אתה משחרר את הנעילה של הברכיים . ככה גם במשקל כבד לא תזיין לעצמך את הברכיים

אז ריסט?
ולגבי הברכיים, אתה מדבר על הירידה או העלייה? כי אם זה בירידה זה יוצר יותר עומס על הגב והגב העליון שלי עלוב

אז ריסט?
ולגבי הברכיים, אתה מדבר על הירידה או העלייה? כי אם זה בירידה זה יוצר יותר עומס על הגב והגב העליון שלי עלוב

בירידה , וזה לא נתון להעדפה . תראה אם זה קשור לכוח או לחוסר תשומת לב , לפי זה תידע אם לעשות ריסט .

• פותח/ת השרשור
ככתבה וכלשונה הכוונה בדיוק כמו שכתוב ( בנאמנות למקור )

- - - עידכון הודעה - - -

בירידה , וזה לא נתון להעדפה . תראה אם זה קשור לכוח או לחוסר תשומת לב , לפי זה תידע אם לעשות ריסט .

רציתי לשאול אותך, כמה גרם פחמימה ושומן אני צריך לאכול כי אני כמעט מתנזר מפחמימה. שומן אני אוכל, אבל לרוב לא שומן איכותי ולא בכמויות הנדרשות

גרם שומן פר ק"ג משקל גוף , פחמימה בין פי 3-5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית