אה חשבתי ככתבה לערוץ 2 או משהו כזהככתבה וכלשונה הכוונה בדיוק כמו שכתוב ( בנאמנות למקור )
ת
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה חשבתי ככתבה לערוץ 2 או משהו כזהככתבה וכלשונה הכוונה בדיוק כמו שכתוב ( בנאמנות למקור )
ת
תודה. כתוב משהו על ''גרסת מתקדמים של ריפטו'' מה זה?למאמר המלא על התוכנית, יש לפנות לכאן: "Starting Strength – שאלות ותשובות"
תודה. כתוב משהו על ''גרסת מתקדמים של ריפטו'' מה זה?
כשתגיע לנהר דבר איתי
קוראים את המדריך הנ"ל . הוא מסביר בדיוק מתי לעשות
אתה לא צריך ריסט במשקלים האלה. לפני 90-100 ק"ג סקוואט אין אפילו מה לחשוב על תקיעה.
כמה הערות-
1. קודם פרס אחר כך בור.
2. מתח עדיף על בור.
3. אתה נח מספיק בין הסטים? מתאושש טוב? ישן טוב? אוכל טוב? קשה לי להאמין שכן ואתה נתקע בשלב כזה.
4. תדאג לטכניקה.
5. אל תוותר לעצמך, תתפוצץ בכל חזרה כאילו זה הסוף הסט.
אתה לא צריך ריסט במשקלים האלה. לפני 90-100 ק"ג סקוואט אין אפילו מה לחשוב על תקיעה.
כמה הערות-
1. קודם פרס אחר כך בור.
2. מתח עדיף על בור.
3. אתה נח מספיק בין הסטים? מתאושש טוב? ישן טוב? אוכל טוב? קשה לי להאמין שכן ואתה נתקע בשלב כזה.
4. תדאג לטכניקה.
5. אל תוותר לעצמך, תתפוצץ בכל חזרה כאילו זה הסוף הסט.
תשן כל הזמן ותאכל לפי תפריט.אני נח מספיק, ישן טוב רוב הזמן, לאוכל אני לא כ"כ שם לב אבל נראלי שמספיק
אולי אני אוסיף ריסט גם לפרס, אבל אני צריך גם לבנצ' אז לעשות את הריסטים ביחד או אחד אחרי השני?
בסקוואט עוד לא נתקעתי דדליפט לא כל כך ניסיתי להעלות
טכניקה די בסדר נראלי
מתח אני עושה 3-4 חזרות מלאות
1. ריפטו, משה ועוד כמה מעדיפים מתח.למה החלטת שמתח עדיף על בור ?
דייב טייט וMOO אומרים שבור עדיף כי הוא משפר את לחיצת החזה כי זו עבודה באותו מישור
איזה שטויות, זה שX מעדיף מתח, לא אומר שזה יותר טוב.1. ריפטו, משה ועוד כמה מעדיפים מתח.
2. אתה תעבוד עם משקלים יותר גבוהים במתח מאשר ב-BOR.
קשה לראות בן אדם ששוקל 70 ק"ג ועושה 70 ק"ג BOR ולא עושה 90-100 ק"ג מתח.
3. במתח האחיזה עובדת יותר כי כמו שציינתי אתה מרים יותר משקל.
הראשון זה ראש בראש עם זה שמו ודייב בעד בור. דייב ומו בעט בור וריפטו ומשה בעד מתח, זה לא משנה.איזה שטויות, זה שX מעדיף מתח, לא אומר שזה יותר טוב.
2. לא נכון בכלל, אני חתרתי עם 75~ לחמישיות ומתח רק עם 30~ לשלשה.
3. שטויות.
בבנצ ובור אני צריך ריסט אין שאלה.תשן כל הזמן ותאכל לפי תפריט.
בשלבים האלה אין צורך בריסטים, קודם שיהיו שלושה אימונים ברצף שהצלחת 5,5,5 ואכלת וישנת טוב, ואז אפשר לחשוב על זה.
תעלה משקלים אל תפחד.
תעלה סרטונים.
ותעשה כמה שאתה יכול ל-3 סטים, זה ישפר אותך מהר מאד.
1. ריפטו, משה ועוד כמה מעדיפים מתח.
2. אתה תעבוד עם משקלים יותר גבוהים במתח מאשר ב-BOR.
קשה לראות בן אדם ששוקל 70 ק"ג ועושה 70 ק"ג BOR ולא עושה 90-100 ק"ג מתח.
3. במתח האחיזה עובדת יותר כי כמו שציינתי אתה מרים יותר משקל.