הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השלמת הקלוריות היומיות ע''י חטיף פסק זמן?

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
תמיד אמרתי שהחלב הוא המשקה האולטימבטיבי.
חזק כל כך, שאפילו דינוזאור לא יעמוד בכמויות גדולות שכאלו.
האגדה מספרת שהספגטי מסוגל לשתות 4 ליטר ממנו מבלי לבלות את כל היום בשירותים.
אבל שוב, זאת רק אגדה.

גם אני יכול לשתות 4 ליטר חלב/שוקו בלי שיקרה לי כלום (חוץ מבטן נפוחה כהרגלי שיורדת אחרי כשעתיים)
אמרו לי פעם ש-80% מהאנשים רגישים ללקטוז אפילו בקטנה וזה למה הרבה חלב משפיע עליהם ככה, כנראה שאלו שלא "הרוויחו".

הקיבה של הספגטי מטורפת.
🙌

- - - עידכון הודעה - - -

גם אני יכול לשתות 4 ליטר חלב/שוקו בלי שיקרה לי כלום (חוץ מבטן נפוחה כהרגלי שיורדת אחרי כשעתיים)
אמרו לי פעם ש-80% מהאנשים רגישים ללקטוז אפילו בקטנה וזה למה הרבה חלב משפיע עליהם ככה, כנראה שאלו שלא "הרוויחו".
כן אבל אתה חלש ;maeq

זה בסדר להשלים עם חטיף פסק זמן?
לא , חטיף פסק זמן זה פחמימה פשוטה בעל ערך גלקימי גבוה מה שגורם לגוף שלא להשקיע מאמץ ואנרגיה בפירוקו ומקפיץ לך ישר תאינסולין מה שבעקיפין גורם לפחות מסת שריר , תשתדל לאכול כמה שיותר פחמימה מורכבת כמו אורז מלא בטטה לחם מלא וכו ,

לא , חטיף פסק זמן זה פחמימה פשוטה בעל ערך גלקימי גבוה מה שגורם לגוף שלא להשקיע מאמץ ואנרגיה בפירוקו ומקפיץ לך ישר תאינסולין מה שבעקיפין גורם לפחות מסת שריר , תשתדל לאכול כמה שיותר פחמימה מורכבת כמו אורז מלא בטטה לחם מלא וכו ,

תן לי להבין, רשמת שאם אני אוכל פסק זמן זה יגרום לכך שיהיה לי פחות מסת שריר?! facepalm

תן לי להבין, רשמת שאם אני אוכל פסק זמן זה יגרום לכך שיהיה לי פחות מסת שריר?! facepalm
כן זה פוגע באינסולין מה שפוגע בחילוף החומרים מה שיביא לגוף פחות יעיל וזה יביא לפחות מסת שריר ,
על פי הסמיילי הזה אני מבין שאתה חושב שאני דפוק אולי באמת אבל אולי תלך לחפש באינרטנט קצת למה לאכול פחמימה מורכבת ולמה לא פחמימה פשוטה ? במקום סתם לרמוז לי שאני דפוק בלי להבין למה .

נערך לאחרונה:

לא הבנת אותו הוא אמר שזה יביא לפחות עלייה במסת שריר (כי תעלה יותר במסת שומן) בגלל התגובה של הרמות אינסולין למקופלת

תגיב לזה.

טוב אל תנסו להתקיל אותי פשוט תחפשו באינטרנט למה פחמימה פשוטה לא בריאה במסה זה הכל .

נערך לאחרונה:
כן זה פוגע באינסולין מה שפוגע בחילוף החומרים מה שיביא לגוף פחות יעיל וזה יביא לפחות מסת שריר ,
על פי הסמיילי הזה אני מבין שאתה חושב שאני דפוק אולי באמת אבל אולי תלך לחפש באינרטנט קצת למה לאכול פחמימה מורכבת ולמה לא פחמימה פשוטה ? במקום סתם לרמוז לי שאני דפוק בלי להבין למה .

לצערי אין לי גישה למחקר המלא:
Glycaemic index effects on fuel partitioning in humans

מהאתר של לייל מקדולנד:
Insulin Levels and Fat Loss – Q&A

והנה עוד מאמר מעניין:
Insulin…an Undeserved Bad Reputation
Insulin: An Undeserved Bad Reputation, Part 2

לצערי אין לי גישה למחקר המלא:
Glycaemic index effects on fuel partitioning in humans

מהאתר של לייל מקדולנד:
Insulin Levels and Fat Loss – Q&A

והנה עוד מאמר מעניין:
Insulin…an Undeserved Bad Reputation
Insulin: An Undeserved Bad Reputation, Part 2

עכשיו אני רואה את הסיבה שפירטת באשכול הקודם, אנחנו רק מרוויחים מהנפצת מיתוסים, מוניטין.

לא ניסיתי לרמוז שאתה דפוק או משהו.
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתזונה ויכול להיות באמת שאתה מבין יותר ממני, מה שאני לא אוהב זה אנשים שמתעסקים בשטויות.
בנאדם צריך לאכול מה שטוב לו, אוכל גורם לשמחה ואין טעם לדחוף דברים לא טעימים (כל עוד הכל במידה).

לא ניסיתי לרמוז שאתה דפוק או משהו.
אני לא מתיימר להיות מבין גדול בתזונה ויכול להיות באמת שאתה מבין יותר ממני, מה שאני לא אוהב זה אנשים שמתעסקים בשטויות.
בנאדם צריך לאכול מה שטוב לו, אוכל גורם לשמחה ואין טעם לדחוף דברים לא טעימים (כל עוד הכל במידה).
תתחיל לאכול פחמימות מורכבות שיבולת שועל עדשים בטטה תוריד תחלב ותפחמימות הפשוטות , תתחיל תכנית עם הרבה נפח למשך 3 חודשיים ואחרי שתראה תוצאות תאמין לי שאתה תהיה שמח הרבה יותר מאשר להכניס איזה אוראו לתוך הפה ,
ברור שמידי פעם אפשר אבל להפוך את זה לתזונה יומיומית זה לא מתכון כל כך להצלחה , בסופו של דבר התוצאות נותנות את הכוח להמשיך כמו בכל דבר בחיים.

- - - עידכון הודעה - - -

עכשיו אני רואה את הסיבה שפירטת באשכול הקודם, אנחנו רק מרוויחים מהנפצת מיתוסים, מוניטין.
איפה בדיוק הונפץ פה מיתוס ? ערך גלקימי נמוך וגבוה אומר שבאחד האינסולין קופץ למעלה ובשני זה בהדרגתיות ,
פחמימה מורכבת גם תוסיף לך המון לאימוני כוח הרבה יותר אנרגיה מפחמימה פשוטה .

תתחיל לאכול פחמימות מורכבות שיבולת שועל עדשים בטטה תוריד תחלב ותפחמימות הפשוטות , תתחיל תכנית עם הרבה נפח למשך 3 חודשיים ואחרי שתראה תוצאות תאמין לי שאתה תהיה שמח הרבה יותר מאשר להכניס איזה אוראו לתוך הפה ,
ברור שמידי פעם אפשר אבל להפוך את זה לתזונה יומיומית זה לא מתכון כל כך להצלחה , בסופו של דבר התוצאות נותנות את הכוח להמשיך כמו בכל דבר בחיים.

- - - עידכון הודעה - - -

איפה בדיוק הונפץ פה מיתוס ? ערך גלקימי נמוך וגבוה אומר שבאחד האינסולין קופץ למעלה ובשני זה בהדרגתיות ,
פחמימה מורכבת גם תוסיף לך המון לאימוני כוח הרבה יותר אנרגיה מפחמימה פשוטה .

אבל זה לא בהכרח גורם לעלייה בשומן תראה CBL שם מכניסים כמה שיותר פחמימה עם ערך גליקימי גבוה ויורדים בנוזלים ושומן ועולים בשריר ובכוח .

תתחיל?!
כמה בידיוק ההרמות שלך שאתה אומר לי "להתחיל"?
כמו שאמרת בסופו של דבר התוצאות נותנות את הכח להמשיך ולי עד עכשיו מה שעשיתי עבד טוב מאוד ואני לא מתכנן לשנות כלום!

אבל זה לא בהכרח גורם לעלייה בשומן תראה CBL שם מכניסים כמה שיותר פחמימה עם ערך גליקימי גבוה ויורדים בנוזלים ושומן ועולים בשריר ובכוח .
מי דיבר על עלייה בשומן ?
אתה אמרת את זה לא אני חחח דיברתי על משהו אחר לגמרה שפחמימות מורכבות נותנות יותר אנרגיה וכשהאינסולין רגיש ככה השריר מתפתח הכי מהר ובשביל לגרום לזה אוכלים אוכל נורמלי,
בכל מקרה יש שמונה מאות מחקרים שמראים שאכילה של סיבים תזונתיים גורמת לזירוז מערכת העיכול ככה שאין פה ויכוח ויש אלף מחקרים על זה .

- - - עידכון הודעה - - -

תתחיל?!
כמה בידיוק ההרמות שלך שאתה אומר לי "להתחיל"?
כמו שאמרת בסופו של דבר התוצאות נותנות את הכח להמשיך ולי עד עכשיו מה שעשיתי עבד טוב מאוד ואני לא מתכנן לשנות כלום!
אז אני מצטער אחי אבל אם היה לי גוף כמו של רבים פה הייתי מתבייש ללכת לים ככה שזאת לא המטרה שלי 😃
בהצלחה לכולם אין לי כוח לחפירות .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית