הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירדתי 25 קילו שומן, עכשו איך אני מעלה 25 קילו שריר ?

• פותח/ת השרשור sha15
  • פורסם בתאריך

sha15

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום לכולם,
בשנה האחרונה הורדתי 25 קילו ממשקל גופי (השמנת קיצונית דאז) ועדיין יש
להערכתי 7-8 קילו לרדת כדי להיראות חטוב. מתאמן כשנה , בהחלט רואים שרירים
בכל חלקי הגוף.

המטרה שלי להגיע ל90 קילו בחיטוב מלא (כלומר עם אחוזי שומן מאוד נמוכים שמתאימים
למפתחי גוף בתחרויות). כרגע אני שוקל 83 קילו וכמו שאמרתי צריך להוריד עוד כמה ק"ג.

מתאמן 4 פעמים בשבוע : רגליים כתפיים, גב, חזה , יד קדמית אחורית

אז התוכנית שלי כזאת :
להוריד 6 קילו תוך חודשיים (כדי לא לאבד שריר, נכון ?) למשקל של 77, ואז להתחיל להעלות בכל חודש קילו אחד.
המטרה : להגיע ל90 קילו תוך 12 חודשים. כלומר, בכל חודש מעלה ק"ג אחד ותוך 12 חודשים מגיע לכמעט 90 ק"ג.

השאלה שלי : האם לדעתכם התוכנית הזאת שלי הגיונית ? האם אני לא אמצא את עצמי שוב בעוד 12 חודשים
שמן ? האם התוכנית הזאת שלי תביא אותי ב12 חודשים למשקל של 90 ק"ג בחיטוב ? האם כדאי להעלות
רק חצי ק"ג בחודש או שגם קילו אחד לא יעלה שומן כמעט?

נערך לאחרונה:
התכנית הגיונית בעיני. יש מצב שתמצא את עצמך שמן אם לא תעקוב אחרי התזונה וב12 חודשים תוכל לעלות הרבה יותר מ13 קילו(לא רק שריר). לפי דעתי מטרה נחמדה זה לעלות חצי ק"ג בשבוע וככה 2 קילו~ בחודש ולקצר את זמן המאסה ותגיע לחיטוב מוקדם יותר ותסיים את כל התהליך מוקדם יותר.

• פותח/ת השרשור
התכנית הגיונית בעיני. יש מצב שתמצא את עצמך שמן אם לא תעקוב אחרי התזונה וב12 חודשים תוכל לעלות הרבה יותר מ13 קילו(לא רק שריר). לפי דעתי מטרה נחמדה זה לעלות חצי ק"ג בשבוע וככה 2 קילו~ בחודש ולקצר את זמן המאסה ותגיע לחיטוב מוקדם יותר ותסיים את כל התהליך מוקדם יותר.
ולפי מה שאני מבין אם אני אעלה קילו אחד בחודש אז אני אעלה יותר שריר נטו ופחות שומן נטו
מאשר אם אני אעלה שני קילו בחודש?

מה הכוונה אם לא תעקוב אחרי התזונה? יעני הכוונה שלא לחרוג מהקילו לחודש?

ולפי מה שאני מבין אם אני אעלה קילו אחד בחודש אז אני אעלה יותר שריר נטו ופחות שומן נטו
מאשר אם אני אעלה שני קילו בחודש?

מה הכוונה אם לא תעקוב אחרי התזונה? יעני הכוונה שלא לחרוג מהקילו לחודש?
כן אתה תעלה יותר שריר ופחות שומן אם תעלה רק 1 ק"ג בחודש(אם אתה מקפיד על הכל) אבל לפי דעתי זהו תהליך מייגע וארוך ועדיף פשוט לעלות הרבה בזמן קצר ואז לרדת הרבה בזמן קצר.. לא לעקוב אחרי התזונה זה לא לעקוב אחרי התזונה.

• פותח/ת השרשור
כן אתה תעלה יותר שריר ופחות שומן אם תעלה רק 1 ק"ג בחודש(אם אתה מקפיד על הכל) אבל לפי דעתי זהו תהליך מייגע וארוך ועדיף פשוט לעלות הרבה בזמן קצר ואז לרדת הרבה בזמן קצר.. לא לעקוב אחרי התזונה זה לא לעקוב אחרי התזונה.
אוקיי תודה רבה על העזרה.
העניין הוא שאכן אני יכול לעלות הרבה בזמן קצר, אבל לרדת הרבה בזמן קצר מבלי לאבד שריר זה לא אפשרי..

אוקיי תודה רבה על העזרה.
העניין הוא שאכן אני יכול לעלות הרבה בזמן קצר, אבל לרדת הרבה בזמן קצר מבלי לאבד שריר זה לא אפשרי..
זה אפשרי, פשוטו צריך לפעול לפי החוקים שאין לי כוח לפרט עליהם.. בבקשה

*זמן קצר זה לא שבוע-שבועיים. זה חודשיים-שלושה, כן?

אוקיי תודה רבה על העזרה.

ממה שהבנתי כאשר אתה בחיטוב אבל ממשיך לשמור על אימונים ומנסה לא לרדת בכוח (דגש על כוח) אתה לא צריך לאבד שריר ואם כן אז זה בצורה כזאת שאתה לא תבחין בזה בעין בכלל

אם אתה רוצה לעלות מסה "נקייה" אז מומלץ לעלות קילו בחודש , כלומר שהעלייה תיהיה מאוד מתונה , על תשקח שבמסה אתה גם תעלה לפחות 2 קילו נוזלים

אבל לזה אתה צריך ממש להקפיד על התזונה שלך

• פותח/ת השרשור
תודה לכל העונים

אני מאמין שזה בזבוז זמן קילו בחודש.
מה גם שבהתחלה זה יהיה קילו בחודש ואז תרד לכמה מאות גרמים של שריר בחודש, אל תצפה לעלות כל חודש למשך שנה אותה כמות.
במקומך הייתי מתחיל מפלוס קלורי של 300, עולה ל-500, 600 וככה לאט לאט עד 800-1000 ושם ממשיך טיפה ומפסיק.
ככה גם תצבור שריר בזמן קצר בהרבה וגם תספיק לרדת לאחוז שומן הגיוני בזמן קצר יחסית.
רק תזכור- משקל גוף X אחוז שומן בשבר* = X
X * 69 = גירעון מקסימלי ללא לאבד שריר
בן אדם שמתאמן אימוני כוח 3 פעמים בשבוע ואוכל לפחות 2 גרם חלבון לכל קילו במהלך החיטוב מכפיל את הגירעון המקסימלי ב-1.5-1.7 וזה הגירעון המקסימלי ללא איבוד שריר שלו (הגירעון של ק"ג שומן כפול 69 זה רק לאנשים שצורכים 1~ גרם חלבון לכל קילו ולא מתאמנים).
ככה שאם תהיה 90 ק"ג על 20% שומן אתה תהיה עם גירעון מקסימלי של 1987 בממוצע (כפול 1.6), וקשה לי להאמין שיהיו בעיות לרדת במצב כזה.
תוכל בקלות לעשות גירעון של 1000 קלוריות בשבוע ולרדת ל-14%-15% שומן בתוך 6-8 שבועות, ועוד חודש גג לרדת ל-12%-13%.
תהיה מודע ש-15% זה כבר רזה. לא יהיו קוביות, תהיה כרס קטנה אבל אתה תראה ותחשב רזה.

שלום לכולם,
בשנה האחרונה הורדתי 25 קילו ממשקל גופי (השמנת קיצונית דאז) ועדיין יש
להערכתי 7-8 קילו לרדת כדי להיראות חטוב. מתאמן כשנה , בהחלט רואים שרירים
בכל חלקי הגוף.

המטרה שלי להגיע ל90 קילו בחיטוב מלא (כלומר עם אחוזי שומן מאוד נמוכים שמתאימים
למפתחי גוף בתחרויות). כרגע אני שוקל 83 קילו וכמו שאמרתי צריך להוריד עוד כמה ק"ג.

מתאמן 4 פעמים בשבוע : רגליים כתפיים, גב, חזה , יד קדמית אחורית

אז התוכנית שלי כזאת :
להוריד 6 קילו תוך חודשיים (כדי לא לאבד שריר, נכון ?) למשקל של 77, ואז להתחיל להעלות בכל חודש קילו אחד.
המטרה : להגיע ל90 קילו תוך 12 חודשים. כלומר, בכל חודש מעלה ק"ג אחד ותוך 12 חודשים מגיע לכמעט 90 ק"ג.

השאלה שלי : האם לדעתכם התוכנית הזאת שלי הגיונית ? האם אני לא אמצא את עצמי שוב בעוד 12 חודשים
שמן ? האם התוכנית הזאת שלי תביא אותי ב12 חודשים למשקל של 90 ק"ג בחיטוב ? האם כדאי להעלות
רק חצי ק"ג בחודש או שגם קילו אחד לא יעלה שומן כמעט?

קודם כל סחתיין על הירידה וברוך הבא.
הייתי ממליץ קודם כל לפתח ציפיות ריאליות, אם אתה הולך להשוות את עצמך לבאדיבילדר ואתה רוצה לשקול 90 קילו על אחוז חד ספרתי תבין שזה לא הולך ברגל, האנשים על הבמה רובם ככולם לא טבעיים ומשתמשים בחומרים, לעלות 13 קילו שריר "נקי" בשנה לא תעלה גם אם מאוד תרצה.

שלב הבא לקרוא בפורומים ובעיקר כתבות בפורטל ולהבין מי נגד מי

תהליך עליה: אי אפשר לעלות רק בשריר, בתהליך עולים לא מעט בנוזלים, בשומן וגם ברקמות חיוניות אחרות: עצמות מתעבות ונהיות חזקות יותר לדוג'.
13 קילו מאסת שריר נטו יכול להיות גם 30 קילו עליה במשקל גוף(נניח 9 קילו נוזלים ורקמות אחרות, 13 קילו שריר, 8 קילו שומן סתם זורק מספרים, לא ניתן באמת לכמת ולמדוד)

90 קילו על אחוז שומן נמוך= שרירי מאוד.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה בזבוז זמן קילו בחודש.
מה גם שבהתחלה זה יהיה קילו בחודש ואז תרד לכמה מאות גרמים של שריר בחודש, אל תצפה לעלות כל חודש למשך שנה אותה כמות.
במקומך הייתי מתחיל מפלוס קלורי של 300, עולה ל-500, 600 וככה לאט לאט עד 800-1000 ושם ממשיך טיפה ומפסיק.
ככה גם תצבור שריר בזמן קצר בהרבה וגם תספיק לרדת לאחוז שומן הגיוני בזמן קצר יחסית.
רק תזכור- משקל גוף X אחוז שומן בשבר* = X
X * 69 = גירעון מקסימלי ללא לאבד שריר
בן אדם שמתאמן אימוני כוח 3 פעמים בשבוע ואוכל לפחות 2 גרם חלבון לכל קילו במהלך החיטוב מכפיל את הגירעון המקסימלי ב-1.5-1.7 וזה הגירעון המקסימלי ללא איבוד שריר שלו (הגירעון של ק"ג שומן כפול 69 זה רק לאנשים שצורכים 1~ גרם חלבון לכל קילו ולא מתאמנים).
ככה שאם תהיה 90 ק"ג על 20% שומן אתה תהיה עם גירעון מקסימלי של 1987 בממוצע (כפול 1.6), וקשה לי להאמין שיהיו בעיות לרדת במצב כזה.
תוכל בקלות לעשות גירעון של 1000 קלוריות בשבוע ולרדת ל-14%-15% שומן בתוך 6-8 שבועות, ועוד חודש גג לרדת ל-12%-13%.
תהיה מודע ש-15% זה כבר רזה. לא יהיו קוביות, תהיה כרס קטנה אבל אתה תראה ותחשב רזה.

קודם כל סחתיין על הירידה וברוך הבא.
הייתי ממליץ קודם כל לפתח ציפיות ריאליות, אם אתה הולך להשוות את עצמך לבאדיבילדר ואתה רוצה לשקול 90 קילו על אחוז חד ספרתי תבין שזה לא הולך ברגל, האנשים על הבמה רובם ככולם לא טבעיים ומשתמשים בחומרים, לעלות 13 קילו שריר "נקי" בשנה לא תעלה גם אם מאוד תרצה.

שלב הבא לקרוא בפורומים ובעיקר כתבות בפורטל ולהבין מי נגד מי

תהליך עליה: אי אפשר לעלות רק בשריר, בתהליך עולים לא מעט בנוזלים, בשומן וגם ברקמות חיוניות אחרות: עצמות מתעבות ונהיות חזקות יותר לדוג'.
13 קילו מאסת שריר נטו יכול להיות גם 30 קילו עליה במשקל גוף(נניח 9 קילו נוזלים ורקמות אחרות, 13 קילו שריר, 8 קילו שומן סתם זורק מספרים, לא ניתן באמת לכמת ולמדוד)

90 קילו על אחוז שומן נמוך= שרירי מאוד.

תשובות מעולות, אבל אני מתקשה להחליט מה לעשות. הורדתי המון משקל, ועכשו אני מתכוון להוריד
עוד 6 קילו בערך לחטב (אוליי אפילו 8-10 ) בחודשיים שלוש.
אי אפשר להתקדם לשום מקום מבלי להשמין ? אין אפשרות להעלות 2 קילו בחודש למשך 3 חודשים
ואז להוריד את זה ב3 חודשים ? (אם הפסקה של שבועיים באמצע של שמירת משקל )

היי, יש לך תמונות לפני ואחרי?

אני נמצא במצב דומה, והייתי רוצה לראות קצת שינויים.

• פותח/ת השרשור
היי, יש לך תמונות לפני ואחרי?

אני נמצא במצב דומה, והייתי רוצה לראות קצת שינויים.
יש אבל אני אעלה רק בהמשך.. השינוי הוא ירידה של 25 קג שומן ושרירים בכל חלקי הגוף, לא
משהו מיוחד.
אם אתה רוצה הדרכה ממני איך לרדת 25 קג תכתוב פה את הסקייפ שלך.. לא יכול לשלוח
הודעה פרטית..

יש אבל אני אעלה רק בהמשך.. השינוי הוא ירידה של 25 קג שומן ושרירים בכל חלקי הגוף, לא
משהו מיוחד.
אם אתה רוצה הדרכה ממני איך לרדת 25 קג תכתוב פה את הסקייפ שלך.. לא יכול לשלוח
הודעה פרטית..

mad.spawn

זה השם,

תודה רבה.

Back
למעלה תחתית