עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר חודש בחיטוב אז המשקלים כמעט ולא עלו, 185 דד 172.5 סקוואט 75 פרס 120 בנצ' מתח +35 הכל 3.תנסה בלי להוריד אימון ואם זה פוגע בך אז נראה לי הכי הגיוני להוריד את ההתאוששות.
דרך אגב בלי קשר לשאלה.... מה המשקלים שלך היום? אתה חושב להתחרות בדימונה בנובמבר?
אני כרגע במאזן שלילי ובנפח אני עושה 3X5.אתה במאזן קלורי חיובי ומבצע טקסס מת'וד כמו שהיא?
אם כן, מה מצב ההתקדמות? אם אתה ממשיך להתקדם - don't try to fix it if it's not broken.
אם יש בעייה בהתקדמות:
1. מה קרה למשקל הגוף שלך בכל אחד מארבעת השבועות האחרונים?
2. איפה הכשל - באימון הנפח או העצימות?
3. איפה ממוקמים אימוני הMMA בשבוע ביחס לאימוני הכוח?
התחרות הבאה לא הולכת לפי רטיו. מה המשקל והגיל שלך?כבר חודש בחיטוב אז המשקלים כמעט ולא עלו, 185 דד 172.5 סקוואט 75 פרס 120 בנצ' מתח +35 הכל 3.
לגבי התחרות, תלוי איך המשקלים שלי יעלו עד אז ביחס למשקל גוף, אבל יש מצב טוב שאבוא.
אני כרגע במאזן שלילי ובנפח אני עושה 3X5.
שכחתי לציין, אבל השאלה רלוונטית כרגע לחיטוב, ובעוד חודש כאשחזור למאסה (הכשל בשניהם, יותר בעצימות).
בנוסף, יצאתי השבוע לחפש"ש ולכן עד עכשיו האימונים שלי היו ממש שכונתיים והתכנון מהיום הוא -
שני נפח, רביעי התאוששות + MMA חמישי MMA שבת עצימות.
אין פגרות מבחינתי, לדעתך לא תהיה אפשרות להתקדם בעצימות?תשאר עם 3*5 פעמיים בשבוע. תעלה משקלים כשמתאפשר. תוכניות כח תשאיר לפגרות.
אני אישית הייתי זונח הכל מלבד דדליפט ופרס ומעלה אותם בצורה משמעותית.
86 ו21.התחרות הבאה לא הולכת לפי רטיו. מה המשקל והגיל שלך?
אין פגרות מבחינתי, לדעתך לא תהיה אפשרות להתקדם בעצימות?
/QUOTE]
מה זה להתקדם בעצימות?
אם אין לך פגרות אתה צריך להחליט מה לעשות. או שתעלה משקלים כשמתאפשר או שתתמקד תקופה מסויימת בכח.