הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חייב עזרה להאיץ התאוששות מהר

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
אני נמצא בשיקגו וכבר התייאשתי מלמצוא תחרות שמתאימה לי, כל התחרויות שמצאתי הם בשבת או ביום ראשון עם שקילה בשבת.
ידעתי כבר מלפני חודשיים על תחרות במשיגן, שעתיים וחצי ממני, שיהיה ביום ראשון, אבל כשניסיתי ליצור קשר ולבקש לחרוג ולהישקל ביום התחרות למרות שבאתר שלהם כתוב מפורש שאין כזה סיכוי, לא הצלחתי להשיג אף אחד, הם אמרו בטלפון שהתחרות עברה מקום, והם לא יודעים לאן.

בקיצור, היום הצלחתי סוף סוף ליצור קשר עם המארגנים, בהתחלה הם סרבו שאשקל ביום התחרות, ולמרות שהסברתי להם שאני יהודי דתי וזה גם רחוק, הם סרבו. ביקשתי להשתתף כאורח בלי להישקל, ובכל זאת סרבו. ואז ניסיתי את הדבר האחרון שלי, לומר להם שאני מאוד חזק. ובאופן פלא הם שאלו מה המשקלים שלי, והסכימו שאבוא ולהישקל לפני התחרות ביום ראשון.

הבעיה שלא תכננתי להתחרות, עשיתי אימון כבד שבוע שעבר, וביום ראשון עוד אימון כזה, והיום עשיתי עוד אימון שהשאיר אותי עם דומס כי חשבתי שבגלל שאני לא מתאמן בחג אני חייב להתעלל בעצמי.

המצב הנוכחי, אני חייב להתאושש עד יום ראשון, אני צריך לצאת מהבית ב4:30 בבוקר וליסוע שעתיים וחצי להישקל, לאכול ולחכות כמה שעות עד לקטגוריה שלי להתחרות, זה נראה כמו תחרות מאתגרת ולא מתוכננת בכלל.

אני כבר וויתרתי על שיאים רציניים, ואנסה לעשות את המקסימום שאוכל, אני מאוד מבואס שלא ידעתי מוקדם יותר ולא התכוננתי בצורה מתאימה, אבל מבסוט שיש תחרות להשתתף בה.

כרגע מנסה לקבל כמה שיותר שינה, להיות בפלוס קלורי עצום, לבקש מסאג'ים ממי שאפשר, ומקלחות חמות.

אשמח לעיצות ורעיונות איך לעשות את המיטב מהמצב @kotzer @Mike Bikov @StrongEnough וכל מי שיש לו רעיון אולי.

אני נמצא בשיקגו וכבר התייאשתי מלמצוא תחרות שמתאימה לי, כל התחרויות שמצאתי הם בשבת או ביום ראשון עם שקילה בשבת.
ידעתי כבר מלפני חודשיים על תחרות במשיגן, שעתיים וחצי ממני, שיהיה ביום ראשון, אבל כשניסיתי ליצור קשר ולבקש לחרוג ולהישקל ביום התחרות למרות שבאתר שלהם כתוב מפורש שאין כזה סיכוי, לא הצלחתי להשיג אף אחד, הם אמרו בטלפון שהתחרות עברה מקום, והם לא יודעים לאן.

בקיצור, היום הצלחתי סוף סוף ליצור קשר עם המארגנים, בהתחלה הם סרבו שאשקל ביום התחרות, ולמרות שהסברתי להם שאני יהודי דתי וזה גם רחוק, הם סרבו. ביקשתי להשתתף כאורח בלי להישקל, ובכל זאת סרבו. ואז ניסיתי את הדבר האחרון שלי, לומר להם שאני מאוד חזק. ובאופן פלא הם שאלו מה המשקלים שלי, והסכימו שאבוא ולהישקל לפני התחרות ביום ראשון.

הבעיה שלא תכננתי להתחרות, עשיתי אימון כבד שבוע שעבר, וביום ראשון עוד אימון כזה, והיום עשיתי עוד אימון שהשאיר אותי עם דומס כי חשבתי שבגלל שאני לא מתאמן בחג אני חייב להתעלל בעצמי.

המצב הנוכחי, אני חייב להתאושש עד יום ראשון, אני צריך לצאת מהבית ב4:30 בבוקר וליסוע שעתיים וחצי להישקל, לאכול ולחכות כמה שעות עד לקטגוריה שלי להתחרות, זה נראה כמו תחרות מאתגרת ולא מתוכננת בכלל.

אני כבר וויתרתי על שיאים רציניים, ואנסה לעשות את המקסימום שאוכל, אני מאוד מבואס שלא ידעתי מוקדם יותר ולא התכוננתי בצורה מתאימה, אבל מבסוט שיש תחרות להשתתף בה.

כרגע מנסה לקבל כמה שיותר שינה, להיות בפלוס קלורי עצום, לבקש מסאג'ים ממי שאפשר, ומקלחות חמות.

אשמח לעיצות ורעיונות איך לעשות את המיטב מהמצב @kotzer @Mike Bikov @StrongEnough וכל מי שיש לו רעיון אולי.
לבצע אימון התאוששות...

דווקא הייתי ממליץ לבצע מנוחה טוטאלית ואולי הליכה קלה כדי לנסות להוריד את הדומס/להזרים דם לאזור אם כי הייעילות של הפעולה הזו מוטלת בספק.

בעיקרון אתה יכול לבזבז קצת כסף על תוספים שאולי יעזרו וסביר להניח שלא, אבל אין לך מה להפסיד:

קריאטין, בטא אלאנין, BCAA, אבץ ומגנזיום – חוץ מזה כנראה שאין מה שיעזור, אם בכלל.

בהצלחה בתחרות – תעדכן 😃

• פותח/ת השרשור
דווקא הייתי ממליץ לבצע מנוחה טוטאלית ואולי הליכה קלה כדי לנסות להוריד את הדומס/להזרים דם לאזור אם כי הייעילות של הפעולה הזו מוטלת בספק.

בעיקרון אתה יכול לבזבז קצת כסף על תוספים שאולי יעזרו וסביר להניח שלא, אבל אין לך מה להפסיד:

קריאטין, בטא אלאנין, BCAA, אבץ ומגנזיום – חוץ מזה כנראה שאין מה שיעזור, אם בכלל.

בהצלחה בתחרות – תעדכן 😃
תודה רבה, אין לי את התוספים האלו, אבל אני הולך לאכול המון בשר בחג, ולאזן את המצות עם שזיפים, אז יהיה לי גם מגנזיום ככה.

מקווה שיהיה טוב, יהיה קשוח, רק הנסיעה הארוכה, ועד שאתחרה בפועל בסוף היום יגמרו אותי, אבל אקח הרבה קפאין ואתן את הכל.

אעדכן כאן אחר כך מה יצא בסוף בעז"ה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

@yanivgoft אולי יש לך מה להוסיף?

לא חושב שיש איזה קסם שאפשר להפעיל... לאכול ולישון כמה שאפשר, לנוח, להוריד סטרס נפשי ולהיות אופטימי וחיובי. לבוא כמה שיותר רגוע ולהתייחס לזה כעוד אימון כבד שבמקרה יצא עם קהל ועוד מתחרים ולהשתדל להנות כמה שיותר, אולי בסוף כל האירוע יוסיף אדרנלין ומשקל על המוט. בכל מקרה הייתי גם מנסה להיות יותר שקול ולהבין את הסיטואציה שאתה נמצא בה והייתי בוחר אופנרים יחסית רגועים ומתכנן את המשך התחרות לפיהם כשהשאיפה היא לנסות ולהיות 9/9 לפני שאתה בכלל חושב על שיאים אישיים. המון בהצלחה.

תודה רבה, אין לי את התוספים האלו, אבל אני הולך לאכול המון בשר בחג, ולאזן את המצות עם שזיפים, אז יהיה לי גם מגנזיום ככה.

מקווה שיהיה טוב, יהיה קשוח, רק הנסיעה הארוכה, ועד שאתחרה בפועל בסוף היום יגמרו אותי, אבל אקח הרבה קפאין ואתן את הכל.

לישון טוב בלילה בשעה מוקדמת יהיה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות. אני לא חושב שפלוס קלורי משוגע יעזור לך עכשיו יותר מדי בזה. פלוס קלורי מתון יספיק, שים לב להכניס מספיק מלח. אם יש לך גישה לאמבטיית קרח וג׳קוזי נראה שהרבה סטרונגמנים אומרים שזה עוזר להם עם אינפלמציה אבל זה מתגמד לעומת שינה טובה. מחזק גם על ההמלצה להליכות, הייתי יוצא 3-5 פעמים ביום להליכה רגועה של 10-30 דקות.

בהצלחה בתחרות, אבל למה תתחרה בעצם? אתה לא מתחרה איתי בירושלים עוד חודש?

למה לנסוע לפני התחרות שעתיים?
אם הייתי במקומך הייתי ישן לא רחוק מהתחרות עצמה וקם בבוקר יותר עירני,
במקום להתעלל בעצמך ולנסוע שעתיים מוקדם בבוקר בלי שעות שינה.

• פותח/ת השרשור
לישון טוב בלילה בשעה מוקדמת יהיה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות. אני לא חושב שפלוס קלורי משוגע יעזור לך עכשיו יותר מדי בזה. פלוס קלורי מתון יספיק, שים לב להכניס מספיק מלח. אם יש לך גישה לאמבטיית קרח וג׳קוזי נראה שהרבה סטרונגמנים אומרים שזה עוזר להם עם אינפלמציה אבל זה מתגמד לעומת שינה טובה. מחזק גם על ההמלצה להליכות, הייתי יוצא 3-5 פעמים ביום להליכה רגועה של 10-30 דקות.

בהצלחה בתחרות, אבל למה תתחרה בעצם? אתה לא מתחרה איתי בירושלים עוד חודש?
תודה רבה, עשיתי לא מעט הליכה, ודי קר כאן בחוץ, אז אולי יש קצת אפקט קרח. היום בלילה אעשה אמבטיית קרח ומקלחת חמה גם כן.
השינה והאוכל מצוין ברוך השם.

בעיקרון אני לא מתכנן להתחרות יותר מפעם בשנה, אז גם לא תכננתי להתחרות בירושלים. תחרות בשבילי זה עומס פיזי ומנטלי גדול מאוד, ובשבילי לנסות לשבור את השיאים הקודמים שלי, אני צריך הרבה זמן להתחזק אני חושב.

בגלל שהיה לי טיסה, חשבתי שיהיה נחמד להתחרות כאן בארה"ב בשביל החוויה אם יתאפשר לי, אבל חששתי שזה לא יתאפשר לי והתחלתי כבר לוותר על הרעיון, לכן אני בלי פיק, ואחרי שני אימוני נפח גדולים השבוע ודומס. אבל באופן פלא במשיגן 4 ימים לפני התחרות עדיין יש מקום להירשם (בשיקגו אין מקום להירשם כבר חודשיים), הבעיה שהשקילה בשבת ללא יוצא מן הכלל. אבל ברוך השם הם הסכימו לחרוג בשבילי להישקל ב7:30 בבוקר ביום ראשון, אז אני מגיע לתחרות לא מוכן פיזית כל כך, אבל לא אוותר על החוויה.

התכנון לשים את המשקלים שאני מסוגל ולהנות.
אנסה את המקסימום שלי, אבל כרגע, אם יהיה לי 230 סקוואט, 170 בנץ' ו300 דדליפט, אהיה מבסוט. אלו בערך הכניסות השניות שאני מתכנן, אז אולי בעז"ה אצליח יותר גם, אבל אני חייב להתחשב במצב שלי ולא להגזים אני חושב.

אם אצליח להיכנס לפיק לפני התחרות בירושלים, אולי אגיע לבנץ' לבד או משהו כזה.

התחלתי השבוע לא לצרוך קפאין בשעה וחצי-שעתיים הראשונות של הבוקר, משהו שקשור לרמות אדונזין גבוהות, שאתה על ידי צריכת קפאין מעכב את הקליטה שלהם, וכך מביא על עצמך עייפות מאוחרת, באזור הצהריים.
עצתו של andrew huberman.

דווקא פה הייתי ממליץ על מקלחות קרות/קרח
הם מורידים דלקת בצורה משמעותית, מה שאמור להכין אותך טוב יותר לתחרות

• פותח/ת השרשור
תודה על כל העיצות, מה שעשיתי בפועל היה קצת קנאביס ביום רביעי, אכלתי כמויות בשר, מצות ושזיפים לפי הצורך. הליכות קצרות בקור של שיקגו, מקלחות חמות, תנועה רכה שאליהו הנקין המליץ, והרבה שינה.

הרגשתי מאוד טוב בתחרות, ידעתי שיהיה קשוח עדיין, אני כרגיל לא עושה בכלל דדליפט שבועיים לפני התחרות, סקוואט שבוע וחצי לפני ובנץ' שבוע. ועכשיו הייתי אחרי אימון כבד ביום שלישי.

ברוך השם היה מאוד מוצלח, והנה התוצאות סיכום תחרות USPA משיגן ארה"ב.

לישון טוב בלילה בשעה מוקדמת יהיה הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות. אני לא חושב שפלוס קלורי משוגע יעזור לך עכשיו יותר מדי בזה.
גם כשהייתי טבעי, פלוס קלורי עצום עזר מאוד בהתאוששות, שילוב של חלבון פחמימה שומן ונתרן (קח לדוגמה פיצה האט, מגש של צ'יזי בייטס) יום לפני הPRS, היה עוזר לי לשבור שיאים על ימין ועל שמאל.
מובן שפלוס קלורי עצום לאורך זמן יוביל להשמנה קיצונית, אבל במצב כזה זה יכול להועיל. אלחנן עשה טוב

היה קצת קנאביס ביום רביעי,
ולא קראת לי אחי? אני אסע בשביל זה עד בית שמש
לא עישנתי קנאביס מחודש פברואר

• פותח/ת השרשור
ולא קראת לי אחי? אני אסע בשביל זה עד בית שמש
לא עישנתי קנאביס מחודש פברואר
חחח... זה היה קצת יותר רחוק מבית שמש, הייתי בשיקגו אילנוי ארה"ב.
זה חוקי כאן, והחומר היה מאוד איכותי.

זה היה פעם הראשונה שלי השנה, כבר שנה שלא נגעתי.

חחח... זה היה קצת יותר רחוק מבית שמש, הייתי בשיקגו אילנוי ארה"ב.
זה חוקי כאן, והחומר היה מאוד איכותי.

זה היה פעם הראשונה שלי השנה, כבר שנה שלא נגעתי.
סחטיין
כשאני על טרן או מריץ חומרים תקופה ארוכה (מעל ל4 חודשים) הקנאביס ממש ממש עוזר, וזה מרגיש סוג של צורך

@elchonon
יש טיובר שאני עוקב אחריו,שאני כמעט משוכנע שגם התחרה איתך..
מוכר לך השם "וויל טיניסון"?
גם אני עוקב אחריו, הוא פרסם לפני 4 ימים את התחרות שלו, אלחנן התחרה אתמול.

• פותח/ת השרשור
@elchonon
יש טיובר שאני עוקב אחריו,שאני כמעט משוכנע שגם התחרה איתך..
מוכר לך השם "וויל טיניסון"?
לא זכור לי שהוא היה שם. אתה יודע אם הוא בכלל גר באזור של משיגן?
אם הוא היה שם, הוא בטח יעלה סרטונים משם שבוע הבא או משהו כזה.

גם אני עוקב אחריו, הוא פרסם לפני 4 ימים את התחרות שלו, אלחנן התחרה אתמול.
אה אוקיי.
אמרתי לעצמי מה הסיכוי 😃
אגב,ראית את אכילת הדובונים בין מקצה למקצה?
מה הקטע?
אולי אאמץ את זה,בין הסטים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית