הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
יש שיפור.
אני רוצה שתסתכל על נקודה ברצפה כמה מטרים קדימה ואל תסיר ממנה את המבט כל הסט.
בנוסף, הייתי רוצה שתחשוב כשאתה יורד למטה על המתיחה בהמסטרינג וכשאתה יוצא מהבור תחשוב ותרגיש שכל הכוח מגיע מהתחת, לא מהברכיים.
יש לי עוד הרבה טיפים, אבל פרה פרה.

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 60 ק''ג היה קשה,ניסיתי להוריד קצת את המוט כי מישהו פה העיר על זה שאין מיקום נכון למוט (ראיתי את הסרטונים,גם של ריפטו) והוא התחיל להחליק.. בנוסף ניסיתי לשבת יותר אחורה אבל זה הכי אחורה שהצלחתי
פרס: 27.5 קל מאוד
דדליפט 60 ק''ג קל מאוד אבל חרא חרא טכניקה
הגיע הזמן לעלות בקפיצות של 2.5kg בסקוואט?
הטכניקה כל כך מבאסת.. לא חשבתי להתקע על טכניקה איזה חודש.. היא עד כדי כך גרועה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגיד, אין אצלך מדריך טוב שעוזר עם תרגילים מורכבים? זה קצת בעיה
אתה כנראה אחד שתופס יותר טוב כשמראים לו אחד על אחד

בוא נעשה ככה, תכתוב פה מה לא עשית טוב בשני התרגילים בנפרד. ואז נראה יותר את הנקודת מבט שלך

אני חושב שקח איזה שבוע ותעבוד על טכניקה. אל תעשה עדיין ריסטים, אני לא חושב שיש עוד צורך. פשוט שבוע אל תעלה משקלים עד שהטכניקה תשתפר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד, אין אצלך מדריך טוב שעוזר עם תרגילים מורכבים? זה קצת בעיה
אתה כנראה אחד שתופס יותר טוב כשמראים לו אחד על אחד

בוא נעשה ככה, תכתוב פה מה לא עשית טוב בשני התרגילים בנפרד. ואז נראה יותר את הנקודת מבט שלך

אני חושב שקח איזה שבוע ותעבוד על טכניקה. אל תעשה עדיין ריסטים, אני לא חושב שיש עוד צורך. פשוט שבוע אל תעלה משקלים עד שהטכניקה תשתפר
רעיון טוב,לא חשבתי עליו.. שבוע אני לא מעלה משקלים
אין מישהו שילמד אותי כי מילא המדריכים לא אוהבים שאני עושה דדליפט וסקוואט בלי סמית' מאשין..
דדליפט: אין סטאפ נכון והכול נובע מפה
סקוואט: אין היפ דרייב (התנועה באה מהברכיים ולא מהתחת,לא הצלחתי להבין בידיוק איך לפתור את זה

קודם כל, רואים שהמוט עכשיו במיקום יותר טוב על הגב. וזה יצר לך את הבעיה שזה מחליק לך, ולא נוח לך להחזיק. אבל אפשר לפתור את זה.
1. רואים פה שהיד שלך לא ממוקמת טוב. היא החליקה ועכשיו האחיזה לא טובה. הפתרון פה הוא לנסות אחיזות שונות, יותר רחב או יותר צר עד שאתה מוצא כזאת שנוחה לך. והכי חשוב זה שאם תתקן את 2 אז כנראה 1 יתוקן.
2. המרפקים לא מספיק מאחורה. לכן המוט מחליק. תכווץ את הגב ודחוף את המרפקים אחורה כמה שאפשר.
3. הגב תחתון התעגל לך. שמור שזה לא יקרה. תעשה צורה כזאת ) , ולא כזאת ( . כשהראש לשם --> .
4. תרד יותר. תגיע עד הקווים.
5. תקנה נעליים מתאימות. צריך סוליה קשיחה וישרה, או נעלי הרמת משקולות. כנראה שזה יעזור לך.

וחוץ מזה, תישען יותר קדימה ותוודה שהדחיפה באה מהעקבים והתחת. עריכה: תישען יותר קדימה בזמן ההרמה, לא רואים בתמונה ששמתי

בדדליפט.. יש על מה לעבוד.
קודם כל, נראה לי שתעיף את ההגבהה. שים פלטות של 20 קילו ותתחיל מהרצפה.
אחרי שתעשה את זה, תצלם שוב אימון הבא כמה חזרות. בינתיים תסתכל בסרטונים ששמו לך בדיונים קודמים על הדדליפט. ותנסה לשים לב לדגשים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

קודם כל, רואים שהמוט עכשיו במיקום יותר טוב על הגב. וזה יצר לך את הבעיה שזה מחליק לך, ולא נוח לך להחזיק. אבל אפשר לפתור את זה.
1. רואים פה שהיד שלך לא ממוקמת טוב. היא החליקה ועכשיו האחיזה לא טובה. הפתרון פה הוא לנסות אחיזות שונות, יותר רחב או יותר צר עד שאתה מוצא כזאת שנוחה לך. והכי חשוב זה שאם תתקן את 2 אז כנראה 1 יתוקן.
2. המרפקים לא מספיק מאחורה. לכן המוט מחליק. תכווץ את הגב ודחוף את המרפקים אחורה כמה שאפשר.
3. הגב תחתון התעגל לך. שמור שזה לא יקרה. תעשה צורה כזאת ) , ולא כזאת ( . כשהראש לשם --> .
4. תרד יותר. תגיע עד הקווים.
5. תקנה נעליים מתאימות. צריך סוליה קשיחה וישרה, או נעלי הרמת משקולות. כנראה שזה יעזור לך.

וחוץ מזה, תישען יותר קדימה ותוודה שהדחיפה באה מהעקבים והתחת.

בדדליפט.. יש על מה לעבוד.
קודם כל, נראה לי שתעיף את ההגבהה. שים פלטות של 20 קילו ותתחיל מהרצפה.
אחרי שתעשה את זה, תצלם שוב אימון הבא כמה חזרות. בינתיים תסתכל בסרטונים ששמו לך בדיונים קודמים על הדדליפט. ותנסה לשים לב לדגשים.
וואו,תודה רבה על העזרה.. פעם ראשונה שאני מבין מה אני באמת לא עושה נכון ולא סתם משער. מוניטין

אתה לא מחזיק טוב את המוט ויוצא מצב שכול המשקל מופעל על היידים שלך,האגודל שלך צריכה להיות מעל המוט(אתה מחזיק כמו HB) יש סרטון של ריפטו על האחיזה תחפש בפורום

• פותח/ת השרשור
אימון A
9.7
סקוואט: 65 ק''ג קשה מאוד לדעתי אחרי אימון הבא אני מתחיל לעלות רק ב-2.5.. חוץ מיזה באתי עם נעליים עם סוליה ישרה וזה אפשר לי לרדת יותר נמןך,היה כמה חזרות שקצת פספסתי את העיניין של המרפקים אחורה.. אבל יש שיפור לדעתי
בנץ: 42.5 ק''ג קליל
מתח: 5x3 עם 4 קילו עליי
סה''כ אימון מצויין ועברתי משקל גוף בסקוואט! כמו שאמרתי אחרי שאני מגיע ל70 שזה אימון הבא אני חותך את הקפיצות בחצי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעצור, תתקן את הטכניקה שלך בסקוואט, ורק אז תמשיך להתקדם במשקלים.
טכניקה קודמת לכל.

אני ישאר עם המשקל עוד 2-3 אימונים אבל מה נשאר לי עוד לשפר?
תודה על הדאגה
1. תרד נמוך יותר
2. הברכיים שלך שוחות קדימה. תדחוף את התחת אחורה כשאתה יורד, כאילו שאתה מתיישב.
3. בעלייה תדחוף מהתחת. תחשוב כל הזמן על התחת שלך כשאתה עולה ושאתה רוצה שהוא יוביל את התנועה

• פותח/ת השרשור
1. תרד נמוך יותר
2. הברכיים שלך שוחות קדימה. תדחוף את התחת אחורה כשאתה יורד, כאילו שאתה מתיישב.
3. בעלייה תדחוף מהתחת. תחשוב כל הזמן על התחת שלך כשאתה עולה ושאתה רוצה שהוא יוביל את התנועה
1.אני ינסה יותר
2.לדחוף ברכיים החוץ?
3. לנסות לדחוף מהתחת כאילו?

קשה לי בדיוק להגיד מהי הבעיה.
תעזר בbeast and cheat המנהל של פורום אימונים.

1.אני ינסה יותר
2.לדחוף ברכיים החוץ?
3. לנסות לדחוף מהתחת כאילו?
לאלאלאלאל בשום פנים ואופן אל תדחוף את הברכיים החוצה.
קח שרפרף/ספסל בגובה של הברך שלך בערך. תעמוד ככה שהוא יהיה מאחורייך, תעמוד משהו כמו צעד אחד קדימה ממנו. עכשיו, תתיישב עליו. זו התנועה שאתה צריך לעשות בסקוואט- ההתיישבות הזאת.
מקווה שהבנת.

• פותח/ת השרשור
לאלאלאלאל בשום פנים ואופן אל תדחוף את הברכיים החוצה.
קח שרפרף/ספסל בגובה של הברך שלך בערך. תעמוד ככה שהוא יהיה מאחורייך, תעמוד משהו כמו צעד אחד קדימה ממנו. עכשיו, תתיישב עליו. זו התנועה שאתה צריך לעשות בסקוואט- ההתיישבות הזאת.
מקווה שהבנת.
בוקס סקוואט? כמה אימונים לעשות את זה?
אתה מתכוון שאני יתרגל רק את התנועה של ההיתיישבות אחורה? כי בבוקס סקוואט אתה לא שובר מקביל
תודה רבה בכל מקרה

בוקס סקוואט? כמה אימונים לעשות את זה?
אתה מתכוון שאני יתרגל רק את התנועה של ההיתיישבות אחורה? כי בבוקס סקוואט אתה לא שובר מקביל
תודה רבה בכל מקרה
כן תתרגל רק את התנועה של הבוקס סקוואט, שתדע איפה המקביל שלך נמצא ושתבין איך התנועה נעשית
בהצלחה!

אין צורך ממשי לשלב בוקס סקוואט בתוכנית אימונים, פשוט בזמנך החופשי בבית תתרגל איכשהוא את הישיבה אחורה\להעביר משקל לעקבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית