הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אין צורך ממשי לשלב בוקס סקוואט בתוכנית אימונים, פשוט בזמנך החופשי בבית תתרגל איכשהוא את הישיבה אחורה\להעביר משקל לעקבים.
אבל לא הבנתי כל כך את אני מתרגל את זה.. גם את התנועה מהתחת והדחיפה מהעקבים לא הבנתי עד הסוף איך לתרגל.. אשמח עם תתן קישור או משהו..
אני חושב שהבעיה היא יותר בכיוון של לשבת יותר למטה,לא לשבת יותר אחורה כי נראה לי שאני יושב מספיק אחורה

או! עכשיו רואים שיפור 😃

אבל יש עוד עבודה

1. האחיזה לא נראית טוב. נוח לך ככה? אני חושב שכדאי להמשיך לעבוד על האחיזה, ועל מיקום המרפקים. אתה מכווץ את הגב? הכוונה לקחת את הכתפיים אחורה.
מיקום המרפקים ד"א, כבר יותר טוב מפעם קודמת.

חוץ מזה, הפיסוק נראה לי צר מדי. אולי בגלל זה קשה לך לרדת עד הסוף. (אתה יורד יותר טוב מפעם שעברה)
יש שיפור גם באיך שאתה מחזיק את הגב.
אתה קורס בסוף קצת עם הגב עליון. תנסה שזה לא יקרה.
תנסה להישען יותר קדימה.

• פותח/ת השרשור
או! עכשיו רואים שיפור 😃

אבל יש עוד עבודה

1. האחיזה לא נראית טוב. נוח לך ככה? אני חושב שכדאי להמשיך לעבוד על האחיזה, ועל מיקום המרפקים. אתה מכווץ את הגב? הכוונה לקחת את הכתפיים אחורה.

חוץ מזה, הפיסוק נראה לי צר מדי. אולי בגלל זה קשה לך לרדת עד הסוף. (אתה יורד יותר טוב מפעם שעברה)
תנסה להישען יותר קדימה.
חיכיתי לתגובה שלך.. לגבי האחיזה,קראתי קצת בספר וגיליתי שבאחיזה שלי יוצא מצב שהרבה מהמשקל נופל על הידיים,עם לא היית אומר לא היית שם לב, אימון הבא מבטיח לשבת קצת יותר למטה ולהיות עם אחיזה טוב 😃 מוניטן על העזרה

ראיתי שיש דיון בפורום אימונים בימים אלו על טכניקה בסקוואט, תעבור עליו. יש שם גם סרטון טוב בנוגע לאחיזה.

ד"א, צריך מוניטין בשביל לתת מוניטין, אבל מעריך את זה! 🙄

או! עכשיו רואים שיפור 😃

אבל יש עוד עבודה

תנסה להישען יותר קדימה.

האחיזה שלו צרה מידי.. צריך יותר מרווח(לתפוס בקצה הפנימי של שני הסימונים)
פיסוק צר והקצות אצבעות והברכיים צריכות ללכת יותר החוצה.
אני זה שצילם אגב...

• פותח/ת השרשור
האחיזה שלו צרה מידי.. צריך יותר מרווח(לתפוס בקצה הפנימי של שני הסימונים)
פיסוק צר והקצות אצבעות והברכיים צריכות ללכת יותר החוצה.
אני זה שצילם אגב...
טוב לדעת שיש עוד מישהו בפורום.. תודה רבה כנראה גם בגלל זה היה קשה לי להרים מרפקים ולקחת אחורה (בגלל האחיזה הצרה)

שאפו על השיפור, תפנים את מה שאמרו לך אין עוד מה להוסיף פשוט תנסה לשפר את זה אימון הבא...

• פותח/ת השרשור
שאפו על השיפור, תפנים את מה שאמרו לך אין עוד מה להוסיף פשוט תנסה לשפר את זה אימון הבא...
תודה רבה מקווה לגמור כבר עם הסקוואט המעצבן הזה ולהתחיל לעבוד על הטכניקה של הדדליפט יותר טוב

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
16.7
סקוואט: 70,בחיים שלי לא הרגשתי את הרגליים פועלות כל כך (בסט האחרון חזרה אחרונה הגב קצת קרס ממש טיפה ).. לפחות הטכניקה הייתה יותר טובה. אני מתחיל לעלות ב2.5 במקום ב5
פרס: 27.5 בינוני
דדליפט: 60 ק''ג חרא של טכניקה,חורש על הסרטונים של הסטאפ וכל זה ועדיין לא מצליח..(התרגיל שהכי קשה לי איתו)

בסקוואט העמידה הייתה הרבה יותר רחבה מפעם שעברה.. היה ממש קשה אפשר לראות שהרגליים רועדות ובחזרה האחרונה הגב קצת קורס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון A
18.7
סקוואט: 70 ק''ג טכניקה,talp מהפורום עזר לי מאוד אבל עדיין יש על מה לעבוד ואולי כדאי לעשות ריסט. עכשיו העמידה יותר רחבה והכפות רגליים פונות החוצה בערך ב30 מעלות. שמתי לב שהמשקל כבד הרגליים ממש רועדות.. תופעה מוכרת?
בנץ: 45 ק''ג דיי קשה
מתח 5x3 +4
בסקואט אני לא שובר מקביל והגב טיפה קורס לפי דעתי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון A
18.7
סקוואט: 70 ק''ג טכניקה,talp מהפורום עזר לי מאוד אבל עדיין יש על מה לעבוד ואולי כדאי לעשות ריסט. עכשיו העמידה יותר רחבה והכפות רגליים פונות החוצה בערך ב30 מעלות. שמתי לב שהמשקל כבד הרגליים ממש רועדות.. תופעה מוכרת?
מתח 5x3 +4

רד ל 60 או 50 קילו ותעבוד על טכניקה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא רואה סיבה לרדת במשקל כרגע, כי אתה יכול לשפר את הטכניקה עם המשקל הנוכחי (ואולי גם עם יותר משקל).
- אל תטייל עם המוט אחרי שאתה יוצא מהראק. זה מיותר ומעייף אותך סתם.
- תנסה להתיישב עוד אחורה (עוד תנועה של האגן), הגב שלך כמעט זקוף לחלוטין.
- תקבע את הברכיים, ותקפיד לדחוף אותן חזק החוצה.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה לרדת במשקל כרגע, כי אתה יכול לשפר את הטכניקה עם המשקל הנוכחי (ואולי גם עם יותר משקל).
- אל תטייל עם המוט אחרי שאתה יוצא מהראק. זה מיותר ומעייף אותך סתם.
- תנסה להתיישב עוד אחורה (עוד תנועה של האגן), הגב שלך כמעט זקוף לחלוטין.
- תקבע את הברכיים, ותקפיד לדחוף אותן חזק החוצה.
אני לא מטייל עם המוט אני מנסה למצוא את העמידה הנכונה אבל אני ינסה לעשות רק צעד אחד או שתיים,נגיד ואימון הבא אני סוגר את כל הפינות (כל ההערות שרשמת) אז אני יכול להמשיך לעלות במשקלים ?

לא בטוח שהייתי מעלה, אולי הייתי נשאר עוד אימון עם המשקל הזה כדי לוודא שבאמת סגרת את הפינות.

• פותח/ת השרשור
אימון A
18.7
מתח 5x3 +4

תנסה שוב פעם במשקל הזה או שתוריד קצת.
אני מזכיר לך, תשעין את המוט על הטפרזים יותר גבוה ממה שאתה עושה בד"כ, כפות רגליים מופנות יותר החוצה וברכיים הולכות גם כן יותר החוצה.
ובנוסף לא שמתי לב והבחור פה למעלה הזכיר את זה, אתה צריך לרדת יותר אחורה כי אתה יורד יותר מידי אנכי.

אגב מבחינת מאמנים בחדכ יש לך את שמואל, קובי ושלי שהם יודעים טוב לעשות וללמד טכניקה אז תשאל אותם אם הם עובדים.
כל השאר אל תתייחס אליהם יותר מידי.
בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תנסה שוב פעם במשקל הזה או שתוריד קצת.
אני מזכיר לך, תשעין את המוט על הטפרזים יותר גבוה ממה שאתה עושה בד"כ, כפות רגליים מופנות יותר החוצה וברכיים הולכות גם כן יותר החוצה.
ובנוסף לא שמתי לב והבחור פה למעלה הזכיר את זה, אתה צריך לרדת יותר אחורה כי אתה יורד יותר מידי אנכי.

אגב מבחינת מאמנים בחדכ יש לך את שמואל, קובי ושלי שהם יודעים טוב לעשות וללמד טכניקה אז תשאל אותם אם הם עובדים.
כל השאר אל תתייחס אליהם יותר מידי.
בהצלחה
אני איעזר בהם,תודה רבה על העזרה בכללי.. מת לגמור כבר עם הטכניקה המסריחה הזאת

...תשעין את המוט על הטפרזים יותר גבוה ממה שאתה עושה בד"כ...

gome12 - אתה מנסה לעשות HB או LB?
הפוזיציה שלך גבולית לצורך LB ואתה יכול להניח את המוט אפילו קצת יותר נמוך לדעתי. אם אתה מנסה לעשות HB זה סיפור אחר לחלוטין, ואני גם צריך לחזור בי מחלק מההערות (למשל זווית הגב).

gome12 - אתה מנסה לעשות HB או LB?
הפוזיציה שלך גבולית לצורך LB ואתה יכול להניח את המוט אפילו קצת יותר נמוך לדעתי. אם אתה מנסה לעשות HB זה סיפור אחר לחלוטין, ואני גם צריך לחזור בי מחלק מההערות (למשל זווית הגב).

הוא עושה LB
אני לא מדבר על הסרטון הזה ספציפית... סתכל בסרטונים הקודמים שלו.
הערתי לו היום על זה שהוא צריך לשים את המוט גבוה יותר(כמו בסרטון האחרון שהוא פרסם), ועכשיו הזכרתי לו שפעם הבאה יעשה שוב פעם ככה ולא ישכח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית