הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
אימון בן זונהה
סקוואט: תאמת שקשה, 5x3 72.5 הרמתי חזה ועברתי קצת על ההערות ויש טיפה שיפור,לדעתי אפשר לחזור לאט לאט למשקלים
בנץ: pr 5x3 55 ק''ג,אני לא יודע איך סגרתי את זה אבל פשוט זה היה דיי קל,ב52.5 לא הצלחתי לסגור ואני באמת לא האמנתי שסגרתי את ה55
מתח: 5x3 +7.5 pr

במתח אל תחשב עליה לפי משקל עליך תחשב עלייה לפי המשקל שלך באותו רגע + המשקל עליך (פשוט תשקל עם המשקל שעליך במכון ותראה בדיוק כמה זה יוצא).
כי יכול לצאת מצב שאתה לא תצליח לעלות במשקל עליך ואתה לא מבין למה, וזה יהיה בגלל שעלית במשקל גוף.

במתח אל תחשב עליה לפי משקל עליך תחשב עלייה לפי המשקל שלך באותו רגע + המשקל עליך (פשוט תשקל עם המשקל שעליך במכון ותראה בדיוק כמה זה יוצא).
כי יכול לצאת מצב שאתה לא תצליח לעלות במשקל עליך ואתה לא מבין למה, וזה יהיה בגלל שעלית במשקל גוף.
גאוני.. לא הייתי חושב על זה.. תודה רבה,יש הערות על הטכניקה?

אני לא מבין גדול בעניני טכניקה אבל הדבר היחיד שיש לי להגיד לך זה שאתה עושה את הסקוואט בעזרת תנועה מהרגליים ולא מהאגן.
וזאת טעות.
אם אתה לא יודע אל תטעה

בסקוואט אתה יורד עם האגן ועולה למעלה מהאגן.

וזאת טעות.
אם אתה לא יודע אל תטעה

בסקוואט אתה יורד עם האגן ועולה למעלה מהאגן.

נו מה אמרתי ?!?!?
קרא שוב את מה שאמרתי.
שהוא לא מתחיל את התנועה מהאגן כל התנועה שלו באה יותר מהרגליים !

נו מה אמרתי ?!?!?
קרא שוב את מה שאמרתי.
שהוא לא מתחיל את התנועה מהאגן כל התנועה שלו באה יותר מהרגליים !
מה עפת
הניסוח שלך לא היה טוב
הבנתי כרגע למה התכוונת

עוד הערה: תשב יותר אחורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית