נק' מוניטין:
9
- 83
- 4
הייתי מזיז את הכפתיים לאימון B ומכניס במקומם רגליים, הוספת עוד תרגיל אפילו שניים לרגליים כפי ששחר אמר דדליפט/מכרעיים/סקווט ואם קשה לך להוסיף עוד תרגיל תוציא את הלחיצת רגליים הרי סביר להניח שאתה לא עושה בהמר את התרגיל אז תוסיף סקווט זה לפחות ישפר וישדרג אותך יותר טוב.
2. לגבי חלבון- אין הרבה הבדל אבל אם אתה רוצה איכות אני אישית ממליץ על אופטימום בתור שייק אחרי אימון.
3. את השניצל תזרוק לפח ובמקומו תכניס חזה עוף איכותי 150-200 ג' לארוחה.
4.אחרי אימון הייתי נמנע מלהעמיס על הגוף את כל סוגי החלבונים למה אתה צריך קוטג', טונה, ביצים? הייתי חותך סלט עשיר בירקות+ קופסת טונה+ ביצה אחת+ כף שמן זית מערבב את כל לצד 2 פרוסת לחם קל ואין דבר יותר בריא.
והכי חשוב תעיף את כל הפחממות "זבל" שאתה מכניס לגוף לחמניות, לחם וכיו"ב תעבור לאורז מלא, כוסמת, לחם קל וכיו"ב.
2. לגבי חלבון- אין הרבה הבדל אבל אם אתה רוצה איכות אני אישית ממליץ על אופטימום בתור שייק אחרי אימון.
3. את השניצל תזרוק לפח ובמקומו תכניס חזה עוף איכותי 150-200 ג' לארוחה.
4.אחרי אימון הייתי נמנע מלהעמיס על הגוף את כל סוגי החלבונים למה אתה צריך קוטג', טונה, ביצים? הייתי חותך סלט עשיר בירקות+ קופסת טונה+ ביצה אחת+ כף שמן זית מערבב את כל לצד 2 פרוסת לחם קל ואין דבר יותר בריא.
והכי חשוב תעיף את כל הפחממות "זבל" שאתה מכניס לגוף לחמניות, לחם וכיו"ב תעבור לאורז מלא, כוסמת, לחם קל וכיו"ב.