הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייל בסדיר שאלה

Yossi Vahba

משתמש מתחיל
37
1
נק' מוניטין:
1
37
1
קריה ח"א
אני רוצה להתחיל חיטוב ואני עושה יומיות אבל נשאר בבסיס בערך עד 6 ורק בשעה 7 אני מגיע הביתה ויש לי לאכול רק מה שיש בצבא ואין לי מושג מה זה יהיה כל יום כי זה משהו שונה יש לי חדר כושר מעולה בבסיס ממש עם כל הדברים לא איזה שתי מכונות והליכון אבל שאני בצבא אני לא מצליח לדבוק בתפריט ולהגיע לרמת חלבון מספקת בעבר הייתי שוקל 101 קילו ועשיתי דיאטה עם גירעון קלורי ממש נמוך כי הייתי ממש חסר ידע בכל מה שנוגע לפיתוח הגוף וירדתי ל89 קילו ואז עליתי שוב ל91 אני מרגיש שאני חייב לקחת את עצמי בידיים שוב אבל מכיוון שאני חייל (אין כסף) לעשות חיטוב כמו בן אדם נורמלי לגבי המזון או אבקות חלבון ההורים שלי נעולים על זה שמי שלוקח חלבון הופך להיות אלי האנה 2 אז לא מוכנים לשחרר לי כסף לזה מה לעשות אני כבר לא יודע אני משתדל ביינתים לשמור על נטרלי או על גירעון קטן לפחות לא לעלות שוב במשקל

בקשר להצלחה שלך, אתה חייב לרכוש ידע, תקרא מאמרים מהפורטל עד שתבין את הבסיס.
מבחינת חלבון תנסה לשכנע אותם שתוספי חלבון זה טבעי ולא מזיק, יש הרבה מחקרים על זה אתה מוזמן לחפש.
אני חייל סדיר ומגיע ל200+ גרם חלבון בלי בעיה, כך מנות כפולות של בשר, תגניב טונה מהמטבח,
תביא סנדויצ'ים מהבית(עם חביתה, פסטרמה, חזה עוף או כל דבר עם ערך גבוהה)

המפתח אבל כמו שאמרתי בהתחלה, תתחיל לקרוא מאמרים.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בקשר להצלחה שלך, אתה חייב לרכוש ידע, תקרא מאמרים מהפורטל עד שתבין את הבסיס.
מבחינת חלבון תנסה לשכנע אותם שתוספי חלבון זה טבעי ולא מזיק, יש הרבה מחקרים על זה אתה מוזמן לחפש.
אני חייל סדיר ומגיע ל200+ גרם חלבון בלי בעיה, כך מנות כפולות של בשר, תגניב טונה מהמטבח,
תביא סנדויצ'ים מהבית(עם חביתה, פסטרמה, חזה עוף או כל דבר עם ערך גבוהה)

המפתח אבל כמו שאמרתי בהתחלה, תתחיל לקרוא מאמרים.
בהצלחה.
תודה על התגובה אחשלי אני יתחיל לקחת מנות בשרים כפולות למרו שבא לי להקיא שאני אוכל את האוכל שם ודרך אגב כל מדריך שיש ברשת קראתי לפחות פעמים וגם שש אם לא הבנתי אחרי ה5 פעמי הראשונות ידע זה לא מה שחסר לי אלא מקורות חלבון בצבא יאללה נתחיל לדפוק טונות למטבח תודה שוב אחשלי

בכיף, אבל כמו שאמרתי תנסה לשכנע את ההורים בקשר לאבקות חלבון.
תקריא להם מאמרים, או שתסביר פשוט שהקולה שיש לכם בשולחן שישי בערב היא פי 100 יותר מזיקה מדלי של חלבון.

• פותח/ת השרשור
בכיף, אבל כמו שאמרתי תנסה לשכנע את ההורים בקשר לאבקות חלבון.
תקריא להם מאמרים, או שתסביר פשוט שהקולה שיש לכם בשולחן שישי בערב היא פי 100 יותר מזיקה מדלי של חלבון.
מנסה כל יום תאמין לי

אם אתה מגיע לבסיס מספיק מוקדם דבר עם טבח שלא יזרוק את הביצים הקשות.
אתה צודק שהמצב שלך לא אופטימלי. תתמודד עם האילוצים ותנסה להיות יצירתי.

רגע, אתה בצבא ואתה צריך לשכנע את ההורים שלך לקחת אבקת חלבון ?

• פותח/ת השרשור
כי אין לי כסף לקנות לבד לא משום סיבה אחרת אחי שאתה מקבל 300 שקל בחודש משכורת וחצי ממנה יורד לך רק על פלאפון אתה במצב בעייתי

תוציא גימלים תעבוד שחור או ברגילה שלך לא בעיה להסתדר תכלס מי שרוצה

• פותח/ת השרשור
חחחחח אחי לא כזה קל להוציא גימלים רגילה אין לגובניקים אתה תתגיס אתה תבין אחי זה גיהנוםםםם

הייתי בסיירת צנחנים זה הספיק לי 😛

Back
למעלה תחתית