הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני לא רוצה להפתיע, אז בואו נכין זאת מראש....

האמת כולה מוניטין...
משה אם אתה צריך טסטרים אז תגיד
סתם הקצנתי את זה שיש משתמשים שמתחננים למוניטין.
הדבר היחיד שאמור לעניין זה עד כמה רציני הבחור, למרות שיש יוצאי דופן זה בדרך כלל מדוייק.
לפעמים יש פה אנשים שנדמה שהם מתלהבים ממוניטין כמו שילדי FXP מתלהבים ממונה הודעות.
המוניטין יועבר למערכת החדשה והכל נשאר כרגיל. טסטרים אכן נצטרך, אבל נפתח על כך כבר אשכול נפרד כשיגיע הזמן.
למרות שזה עוד מוקדם, אני אשמח להיות טסטר.
אני הייתי טסטר של הרבה מאד פרוייקטים מכל הסוגים (אפליקציות, תוכנות, אתרים, רומים וקרנלים לאנדרואיד וגם של מערכות שאני בניתי בעצמי) ואני מאמין שאני אוכל לעזור בצורה טובה בזה.

הרבה דברים שייחלתי להם מופיעים בשינויים! שמח לשמוח. שיהיה בהצלחה

לאחר איחוד lbs עם kilogram והכתובת של האחרון תופנה לראשון, תהיה חוסר התאמה עם החולצות אשר כוללות את כתובת kilogram. כמובן שהיתרונות של האיחוד עולות על אלו של הכיתוב על החולצה, אך זה Head's up שרצוי כבר לתקן מעכשיו בעיצוב של החולצות עבור כל ההזמנות העתידיות.

יפה מאוד!
את רוב הדברים שאתם מתכוונים להוסיף אהבתי בעיקר את השיפור של האתר בסללורי 😃
חבל רק שמכניסים את המערכת לייקים...

• פותח/ת השרשור
לאחר איחוד lbs עם kilogram והכתובת של האחרון תופנה לראשון, תהיה חוסר התאמה עם החולצות אשר כוללות את כתובת kilogram. כמובן שהיתרונות של האיחוד עולות על אלו של הכיתוב על החולצה, אך זה Head's up שרצוי כבר לתקן מעכשיו בעיצוב של החולצות עבור כל ההזמנות העתידיות.
יהיה redirect ככה שהם יגיעו בסוף לקילוגרם. הבעיה תהיה לשנות את העיצוב של החולצה הזו ספציפית מאחר ואין את ה PSD של העיצוב כי הוא נורא ישן וזה הלך לאיבוד. נראה מה אני יכול לעשות לגבי הנושא, תודה על הערה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית