הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות בנוגע לתוכנית המשך

• פותח/ת השרשור galgol
  • פורסם בתאריך

galgol

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אהלן חברים.
לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתאמן בפעם הראשונה.
הגובה שלי הוא 1.80 ואני בן 25.
שקלתי 85-83 ק״ג עם בטן עגלגלה. עבדתי לפי תוכנית החיטוב fbw (גם אימונים וגם תזונה) שקיימת פה באתר.
כרגע המשקל שלי עומד על 74 עם 13.5-14 אחוז שומן. אני מרגיש ממש נוח עם הגוף שלי וחשבתי אולי אם הגיע הזמן לשנות תוכנית כדי להתחיל לבנות קצת מסת שריר. קראתי את מדריכי הss והיא נראת כמו אחלה תוכנית אך עם המון השקעה שאני לא בטוח שאוכל לעמוד בה. האם קיימת תוכנית פחות טובענית שעדיין יכולה להניב תוצאות (אני מודע לזה שייקח יותר זמן) טובות או שעדיף להמשיך בתוכנית החיטוב שעד כה עשיתי?
כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות שמוכרים אבקות חלבון טובות במחירים שמתאימים לסטודנט ;)
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

אהלן חברים.
לפני כחודשיים וחצי התחלתי להתאמן בפעם הראשונה.
הגובה שלי הוא 1.80 ואני בן 25.
שקלתי 85-83 ק״ג עם בטן עגלגלה. עבדתי לפי תוכנית החיטוב fbw (גם אימונים וגם תזונה) שקיימת פה באתר.
כרגע המשקל שלי עומד על 74 עם 13.5-14 אחוז שומן. אני מרגיש ממש נוח עם הגוף שלי וחשבתי אולי אם הגיע הזמן לשנות תוכנית כדי להתחיל לבנות קצת מסת שריר. קראתי את מדריכי הss והיא נראת כמו אחלה תוכנית אך עם המון השקעה שאני לא בטוח שאוכל לעמוד בה. האם קיימת תוכנית פחות טובענית שעדיין יכולה להניב תוצאות (אני מודע לזה שייקח יותר זמן) טובות או שעדיף להמשיך בתוכנית החיטוב שעד כה עשיתי?
כמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות שמוכרים אבקות חלבון טובות במחירים שמתאימים לסטודנט ;)
תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
תגדיר המון השקעה. השקעה+אימונים+תזונה+גנטיקה=תוצאות. זאת הנוסחה.(בלי חומרים, כן?:nono:)
אם אתה מעדיף "להוריד" מההשקעה אז תלך על אחת מתכניות הFBW\AB מהפורטל ותקבע לעצמך יעדים ודרך להשגת יעדים ומה קורה אם...
לדעתי כדאי לך להמשיך בחיטוב עד שתרגיש מרוצה(או עד שהקיץ יחלוף, הקרוב מביניהם) ואז להתחיל את דרך המלך.. בהצלחה

גם אני ממליץ לך להמשיך עוד טיפה עם החיטוב כי אתה כבר "על הגל" ואתה רגיל לזה, תמשוך עוד קצת,
תגיע ל12% שומן ככה, צא לניטראלי שבועיים ותתחיל מסה.

ובקטע של "תובענית" בעניין הSS, ה"תובעניות" בSS הוא השקעה בלמידה של התרגילים והטכניקה שלהם,
מבחינת זמן 3 אימונים של שעה בשבוע זה תובעני?

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה חברים. אני אקשיב לטיפים שלכם ואמשיך בחיטוב.

תמשוך עוד חודש וחצי חבר עם החיטוב... תחילת ספטמבר תתחיל מסה
זו דעתי ואני די במצב שלך

Back
למעלה תחתית