הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב, ערכים תזונתיים ומה שביניהם

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
קורה לי מידי פעם שאני אוכל ארוחות "צ'יט" ועובר את BMR[אני עובד בקייטנה ולפעמים השעות מתארכות ואין שם אוכל "אמיתי".. אבל תעזבו את הדוגמה האישית שלי ותתרכזו בשאלה הכללית(האם להשלים את החלבון למרות שעברתי את הBMR)]. הארוחות לא משלימות לי את כמות החלבון שאני אמור להגיע אליה. האם כדאי לי להשלים את החלבון החסר או לא? אני בחיטוב ולכן השאלה.
אנא, בלי ציניות וכדומה ואם כתיבתי אינה מובנת, תגיבו, ואני אנסה לסדר אותה. תודה מראש

בשביל לא לפתוח אשכול חדש: מה עדיף, פייבר1 או ברנפלקס ללא תוספת סוכר? וגם לחם מלא שיפון קל או לחם מלא קל?

נערך לאחרונה:
יש כאן קצת סטירות במה שאתה רוצה לעשות
תראה אתה כן צריך להגיע לרמת החלבון הנדרשת בעיקר אם אתה בחיטוב, ולא רשמת בדיוק לפי מה החלטת כמה חלבון אתה צריך משקל תפריט וכדומה, אז אני לא יכול להגיד לך יותר ברמה הזאת.

אבל מה שאתה עושה בעצם זה לא חיטוב אתה במודע עובר את BMR שלך שדרך אגב זאת לא התיחסות נכונה כי BMR זה הצריכה הקלורית היומית במידה ואתה שוכב במיטה כל היום בלי לעשות כלום מה שלא הגיוני. אז אני מקווה שאתה יודע לחשב את הנטרלי שלך נכון , כי זה יותר מהBMR

ולגבי פיבר 1 או ברנקפלס . אין פה יותר טוב או פחות טוב , גם פיצה יכולה להיות טובה לחיטוב ,הכל מתחיל ומסתיים במה הערכים שאתה צריך להכניס לגוף בשביל התפריט שלך, ופה כבר זה ענין כמותי לפי הערכים של האוכל שאתה מכניס .
מה שכן עדיף להמנע מפחמימות פשוטות כי הם גורמות לקפיצה של האינסולין וזה לא תורם לחיטוב.

נערך לאחרונה:
או שפשוט תשלים את החלבון ותדאג לעשות אירובי אחרי הקייטנה להגיע לRMR שלך, או טיפה פחות אפילו יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
תודה לשניכם
אז בעיקרון, תמיד כדאי להשלים גם אם אתה עובר את הניטראלי(?)

Back
למעלה תחתית