הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יציאה לנייטרלי אחרי העמסה

omer1234

משתמש קבוע
1,039
74
נק' מוניטין:
1,111
1,039
74
של קמצנים
טוב אז הסיפור הוא שתיכננתי היום לעשות יומיים העמסה ואז שבוע-10 ימים חיטוב,אבל אז הגעתי למסקנה והחלטתי לסיים אותו.
עכשיו השאלה היא איך לצאת לנייטרלי אחרי יומיים העמסה וכמה זמן? בשבועיים האחרונים הייתי על 10-15 גרם פחמימה והיום ומחר אני עושה העמסה מלוכלכת(בלי בקרה)
כול כמה זמן להעלות פחמימה ועד כמה?

• פותח/ת השרשור
בספר של לייל כתוב לעלות ב 20-30 גרם ועדיף שיהיה מירקות.

תעשה שבועיים או שלושה.
כול יום?ועד כמה פחמימה להגיע?(שוקל 59)

- - - עידכון הודעה - - -

עוד שאלה זה בסדר שאני יקפוץ ישר מ1200 קלוריות(מה שאני צורך ביום יום בשבועיים אחרונים) ל1840 קלוריות?(הנייטרלי שלי) מצטער על החפירה פשוט רוצה לעשות הכול נכון

אל תמהר להיכנס לניטראלי שלא תגרום לריבאונד של שומן.
תעלה פחמימה בהגדרה, כנל עם הקלוריות.
מוניטין על ההחלטה.
מה הפסדת בהתערבות?

• פותח/ת השרשור
מוניטין על ההחלטה.
מה הפסדת בהתערבות?
ההתערבות היא על עד ה15 אבל כנראה שלא יהיה נס ואני ירד איזה 3 שומן בשבוע וקצת חחחח(ההתערבות הייתה שיהיו לי קוביות בסוף החיטוב) אבל בכללי אני מרוצה מהחיטוב הורדתי הרבה שומן ועכשיו אני מוכן להתחיל SS רציני
ותודה הפכת אותי לצהוב חחחח

• פותח/ת השרשור
מוניטין על ההחלטה.
מה הפסדת בהתערבות?
כמה להעלות ביום? 100 קלוריות ו15 פחמימה סבבה? ובכול התהליך הזה של העלייה של הקלוריות+הנייטרלי שיקח בערך 3 שבועות אני יכול כבר להתחיל SS על משקלים נמוכים? ומה עם העמסות אי אפשר ב3 שבועות האלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית