הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
קצת רקע: בן 15 מטר שמונים וחמישה שוקל 74.
אני כרגע חודש בחיטוב עם תכנית FBW של 3 פעמים בשבוע ובשבוע הבא אני מתכוון לעבור לדל פחמימה עם תכנית AB של 4 פעמים בשבוע.
לפני שהתחלתי את החיטוב הייתי עושה כל מיני פיצולים והאחרון היה ABC של 5-6 פעמים בשבוע. לא הבנתי כלום מהחיים שלי אז. לא הייתי על תפריט והייתי אוכל מה שבא לי, לפני 3 שבועות-חודש גיליתי את הפורום הזה והוא עזר לי המון וגילה לי שבזבזתי מלא זמן. בסוף החיטוב אני מתכנן להתחיל SS ובוא נקווה שהמשקלים לא יעצרו. 😃

קבצים מצורפים

• פרונט מכווץ.JPG
    פרונט מכווץ.JPG
    KB 37.9 · צפיות: 225
  • פרונט רפוי.JPG
    פרונט רפוי.JPG
    KB 49.7 · צפיות: 234
  • צד מכווץ.JPG
    צד מכווץ.JPG
    KB 35.9 · צפיות: 177
  • צד רפוי.JPG
    צד רפוי.JPG
    KB 36.1 · צפיות: 183
12-13 אחוז שומן
לדעתי אתה לא צריך לחטב תתחיל SS עם פלוס קלורי נמוך ותעלה בהדרגה ואל תאכל שטויות

• פותח/ת השרשור
12-13 אחוז שומן
לדעתי אתה לא צריך לחטב תתחיל SS עם פלוס קלורי נמוך ותעלה בהדרגה ואל תאכל שטויות
תודה רבה על הערכה. אני רוצה לסיים את החיטוב עם קוביות ברפוי או כאשר יתחילו הלימודים. הקרוב מביניהם.

זאת פעם ראשונה שאני אעשה תכנית כזאת(הSS), על איזה פלוס קלורי אתה תמליץ לי?

תודה רבה על הערכה. אני רוצה לסיים את החיטוב עם קוביות ברפוי או כאשר יתחילו הלימודים. הקרוב מביניהם.

זאת פעם ראשונה שאני אעשה תכנית כזאת(הSS), על איזה פלוס קלורי אתה תמליץ לי?
לדעתי אתה תבזבז סתם זמן ושריר כדי לרדת לאחוז שומן שיראו קוביות ברפוי אבל זו החלטה שלך כבר
ובנוגע לפלוס קלורי אני מציע שתתחיל ב200-300(אני מניח שאתה במשקלים נמוכים בתרגילי הבסיס) וככול שתתקדם ככה תוסיף(אתה יכול להגיע אפילו לפלוס 1000 בשלב מאוחר של התוכנית כדי לנצל אותה עד הסוף)

כל הכבוד על החיטוב.

למרות זאת , הגיע הזמן להפסיק ולהתחיל לאכול ולהתאמן ( מסה ).

בהצלחה ואל תשכח את הנייטרלי.

לדעתי אתה תבזבז סתם זמן ושריר כדי לרדת לאחוז שומן שיראו קוביות ברפוי אבל זו החלטה שלך כבר
ובנוגע לפלוס קלורי אני מציע שתתחיל ב200-300(אני מניח שאתה במשקלים נמוכים בתרגילי הבסיס) וככול שתתקדם ככה תוסיף(אתה יכול להגיע אפילו לפלוס 1000 בשלב מאוחר של התכנית כדי לנצל אותה עד הסוף)
לא יושב לך על המצפון לגרום לאנשים לעלות סתם שומן ,לחץ דם ועוד ועוד?
1000 קלוריות פלוס? למה זה טוב ?
אני יגיד את זה בפעם המיליון שריר גדל גג קילו בחודש אם אתה מתאמן מתחיל אולי יגיע ל 2 בחודש זה שתאכל 1000 קלוריות לא יעזור לך בכלום חוץ מלעלות שומן ולהראות כמו פח זבל אנושי ,
תפסיקו לגרום לאנשים להרוס לעצמם תחיים !!!!!

אני יגיד את זה בפעם המיליון שריר גדל גג קילו בחודש אם אתה מתאמן מתחיל אולי יגיע ל 2 בחודש זה שתאכל 1000 קלוריות לא יעזור לך בכלום חוץ מלעלות שומן ולהראות כמו פח זבל אנושי ,
אתה זה שמדבר שטיות, איך לאכל 1000 קלוריות מעל ההוצאה היומית הורס את הבריאות? אני כבר תקופה אוכל 1300 מעל ואני לא מתאמן בכלל כוח, מה אתה חושב שבילדרים אוכלים בפלוס של 500?

זה לא בהכרח נכון , כמות קלוריות מסוימת יכולה להשפיע אל כל אחד בצורה שונה , ויכול להיות באופן הגיוני מאוד שהוא יצטרך לעלות את הכמות בשביל קצב ההתאוששות או אם יש חסר התקדמות במשקלי עבודה במיוחד בתוכניות של התפרצות של כוח.

וזה גם לא אומר בהכרח שהוא יעלה בשומן , כמו שציינתי למעלה , זה לרוב גם עניין גנטי , יש אנשים שיאכלו 5000 קלוריות ביום ועדיין יעלו מינימום שומן ומקסימום שריר , אבל אם יש נטייה להשמנה וגם ספיחת נוזלים מהירה וכדומה , כדאי להיצמד לתפריט אבל זה לא אומר שהוא לא יצטרך כמות גדולה של קלוריות בשביל ההתאוששות שלו בין האימוני כוח.

בשלב מסוים של SS כדי להתקדם הוא יצטרך 1000 מעל הנייטרלי כדי לנצל אותה עד הסוף

אתה זה שמדבר שטיות, איך לאכל 1000 קלוריות מעל ההוצאה היומית הורס את הבריאות? אני כבר תקופה אוכל 1300 מעל ואני לא מתאמן בכלל כוח, מה אתה חושב שבילדרים אוכלים בפלוס של 500?
בילדרים לוקחים חומרים, ככה שהכל מתפרק הרבה יום מהר .
תיכנס לאינטרנט תקרא מאמרים תתעניין ותבין איך זה הורס תבריאות טוב ?

בילדרים לוקחים חומרים, ככה שהכל מתפרק הרבה יום מהר .
תיכנס לאינטרנט תקרא מאמרים תתעניין ותבין איך זה הורס תבריאות טוב ?
אם אני אוכל פחות ממה שאני אוכל היום אני פשוט לא עולה במשקל, עדיין לא בריא?

אם אני אוכל פחות ממה שאני אוכל היום אני פשוט לא עולה במשקל, עדיין לא בריא?
מה אתה עולה שומן?
מצידי תאכל 80000 אלף קלוריות , אבל אל תגיד לאנשים אחרים חדשים בפורום שלא יודעים כלום לאכול אלף מעל הנייטרלי תגרום לעצמך נזק אל תגרור אחרים איתך זה הכל ...

• פותח/ת השרשור
ובנוגע לפלוס קלורי אני מציע שתתחיל ב200-300(אני מניח שאתה במשקלים נמוכים בתרגילי הבסיס) וככול שתתקדם ככה תוסיף(אתה יכול להגיע אפילו לפלוס 1000 בשלב מאוחר של התוכנית כדי לנצל אותה עד הסוף)
אני בחיטוב חודש והוא תוכנן ל3 חודשים אבל תודה על העצה. וכן יש לי משקלים נמוכים(80 בנץ') אז אני מתכוון לעלות אותם ברמות עד הקיץ הבא.

אנשים, זה לא המקום לדון בו. אני מבקש רק להעריך אחוזי שומן וכדומה בלי לנהל דיון.

אתה רוצה לחטב עוד חודשיים?

אתה לא נורמלי אחי.

כל הקטע הוא להיות חטוב על משקל יותר גבוהה מהגובה ולא יותר מ 10 קילו פחות מהגובה שלך!

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה לחטב עוד חודשיים?

אתה לא נורמלי אחי.

כל הקטע הוא להיות חטוב על משקל יותר גבוהה מהגובה ולא יותר מ 10 קילו פחות מהגובה שלך!
אני רוצה לחטב עד איזשהו אירוע שמתרחש בקיץ ומאז אני אתחיל להתארגן על התחלת הSS, וחוץ מזה, ראית את התמונות, אני לא אנורקס.

אני רוצה לחטב עד איזשהו אירוע שמתרחש בקיץ ומאז אני אתחיל להתארגן על התחלת הSS, וחוץ מזה, ראית את התמונות, אני לא אנורקס.
ss יהיה הטעות של החיים שלך אם אתה רוצה גוף יפה ומחפש מסת שריר אבל תעש מה שבא לך,
ובאמת שאין לך מה לחטב אתה לדעתי 10 אחוז שומן פשוט בלי מסת שריר ... תעלה נקי עם תכנית נפח ואתה תראה תוצאות מהר מאוד .

• פותח/ת השרשור
ss יהיה הטעות של החיים שלך אם אתה רוצה גוף יפה ומחפש מסת שריר אבל תעש מה שבא לך,
ובאמת שאין לך מה לחטב אתה לדעתי 10 אחוז שומן פשוט בלי מסת שריר ... תעלה נקי עם תכנית נפח ואתה תראה תוצאות מהר מאוד .
אני מסמיק, אבל אני בחיים לא על 10 אחוז שומן. והאמת שאני מחפש כוח, לא אכפת לי באיזו דרך(SS או נפח) אבל תכנית כוח תמיד עדיפה למטרה כזו, לא?(במיוחד למתחיל כמוני)

מה אתה עולה שומן?
מצידי תאכל 80000 אלף קלוריות , אבל אל תגיד לאנשים אחרים חדשים בפורום שלא יודעים כלום לאכול אלף מעל הנייטרלי תגרום לעצמך נזק אל תגרור אחרים איתך זה הכל ...
האמת שלא , התחלתי את המסה לפני 9 חודש על 11 אחוז ואני כרגע על 13, דיי לשטיות
ד"א ראיתי אשכול שפרסמת תמונות שלך ומחקת, אפשר לשאול למה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית