הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך
האמת שלא , התחלתי את המסה לפני 9 חודש על 11 אחוז ואני כרגע על 13, דיי לשטיות
ד"א ראיתי אשכול שפרסמת תמונות שלך ומחקת, אפשר לשאול למה?
כי הפורום הזה לא מקבל אנשים שלא מחבבים ss ועובדים נפח ואני לא הולך להשאיר תתמונה שלי בתור ליצן החצר נכון ?
יש מלא אנשים שמעלים תמונות לפורום ומי שלא עושה ss פשוט יורדים עליו , אם הוא גדול מידי אז זה חומרים אם באמצע (בכל מקרה נראה יותר טוב מהרבה )
אומרים לו יכלת יותר אז בגלל זה הורדתי 😃
זה שהזכרת את זה רק מראה שאין לך מה להגיד ואתה ילד בן 11 אבל בסדר זה לא.
אם אתה 13 אחוז שומן אז בכלל אתה בדיחה , תבדוק כמה אתה אוכל ביום כי אתה בטוח לא עובר ת500 ביום .
תמשיך אבל תמשיך תאכל כמה שיותר תתדפוק עוד איזה 4 כוסות חלב אחי ואתה תהיה ענק

כי הפורום הזה לא מקבל אנשים שלא מחבבים ss ועובדים נפח ואני לא הולך להשאיר תתמונה שלי בתור ליצן החצר נכון ?
יש מלא אנשים שמעלים תמונות לפורום ומי שלא עושה ss פשוט יורדים עליו , אם הוא גדול מידי אז זה חומרים אם באמצע (בכל מקרה נראה יותר טוב מהרבה )
אומרים לו יכלת יותר אז בגלל זה הורדתי 😃
זה שהזכרת את זה רק מראה שאין לך מה להגיד ואתה ילד בן 11 אבל בסדר זה לא.
אם אתה 13 אחוז שומן אז בכלל אתה בדיחה , תבדוק כמה אתה אוכל ביום כי אתה בטוח לא עובר ת500 ביום .
תמשיך אבל תמשיך תאכל כמה שיותר תתדפוק עוד איזה 4 כוסות חלב אחי ואתה תהיה ענק
הזכרתי את זה כי לא ראיתי את התמונה וראיתי שהפידבקים לא היו טובים, אני לא עושה SS ולא ראיתי מישהו יורד עלי, אני מוכן להתערב איתך שאני אוכל יותר מ500 ביום, ולמה רק חלב אם גם יש אוריאו?

לדעתי אתה באיזור 10%-11%.. .אבל מסה מאוד קטנה תתחיל לעבוד חזה על מסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית