נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
הבנאדם פשוט רוצה פריצת דיסק! :s71:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא מוצא, וזה 100 קילו על המוט. בלי לזלזל בגשש כמובן.לא מוצא את ההבדל בינו לבין גשש בלש.
הגשש 🙌לא מוצא את ההבדל בינו לבין גשש בלש.
אני לא אמרתי שאני מושך כמו גשש,אני כ"כ הרבה פעמים הסברתי פה על ההבדל בין חוליות מותניות עגולות לבין חוליות thoracic עגולות(אשכרה עם תמונות, הסבר על מרכז מאסה וחלוקת עומסים בתרגיל וכל החפירות המכניות) שכבר אין טעם להגיב... אגב ספגטי אתה לא מושך כמו הגשש.
מה הקטע כל חודשיים לפרסם פוסט כזה? כשהטכניקה של הגשש אחרת לחלוטין?
אני כ"כ הרבה פעמים הסברתי פה על ההבדל בין חוליות מותניות עגולות לבין חוליות thoracic עגולות(אשכרה עם תמונות, הסבר על מרכז מאסה וחלוקת עומסים בתרגיל וכל החפירות המכניות) שכבר אין טעם להגיב... אגב ספגטי אתה לא מושך כמו הגשש.
אפשר הפנייה לפוסט או מה שזה לא יהיה שפירטת שם?אני כ"כ הרבה פעמים הסברתי פה על ההבדל בין חוליות מותניות עגולות לבין חוליות thoracic עגולות(אשכרה עם תמונות, הסבר על מרכז מאסה וחלוקת עומסים בתרגיל וכל החפירות המכניות) שכבר אין טעם להגיב... אגב ספגטי אתה לא מושך כמו הגשש.
אני ממליץ על סייקל גזרים לשיפור הראיהאני לא אמרתי שאני מושך כמו גשש,
אבל מצד שני אני לא חושב שזה כ"כ נורא כמו שהרבה אנשים עושים מזה.
וג'יי נרה מושך גם עם גב תחתון עגול.
כן, הגב התחתון ישר כמו פלס.אני ממליץ על סייקל גזרים לשיפור הראיה
אתה מתאמן מספיק זמן כדי לראות את ההבדלים לבד, אבל היי אפשר לעשות צחוק בפורומים ולקבל מוניטין!כן, הגב התחתון ישר כמו פלס.
אני דיברתי על ההבדלים?אתה מתאמן מספיק זמן כדי לראות את ההבדלים לבד, אבל היי אפשר לעשות צחוק בפורומים ולקבל מוניטין!