הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Jay Nera deadlift

אני לא יודע עד כמה אתה ציני או רציני, אבל בקצב הזה הפריצה כבר יצאה במשלוח UPS עם שליח עד הבית.

פייר , שימו לב שקשת בגב נמצאא בחלק העליון שהוא פחות רגיש לעומס, הגב התחתון נראה נעול .

חבורה של אהבלים, מי שלא רואה את ההבדל בין הדדליפט של נרה לבין הדדליפט של גשש בלש כנראה מתאמן פחות משנה ובחיים לא קרא ספר על ליפטינג.

אני כ"כ הרבה פעמים הסברתי פה על ההבדל בין חוליות מותניות עגולות לבין חוליות thoracic עגולות(אשכרה עם תמונות, הסבר על מרכז מאסה וחלוקת עומסים בתרגיל וכל החפירות המכניות) שכבר אין טעם להגיב... אגב ספגטי אתה לא מושך כמו הגשש.

מה הקטע כל חודשיים לפרסם פוסט כזה? כשהטכניקה של הגשש אחרת לחלוטין?

• פותח/ת השרשור
אני כ"כ הרבה פעמים הסברתי פה על ההבדל בין חוליות מותניות עגולות לבין חוליות thoracic עגולות(אשכרה עם תמונות, הסבר על מרכז מאסה וחלוקת עומסים בתרגיל וכל החפירות המכניות) שכבר אין טעם להגיב... אגב ספגטי אתה לא מושך כמו הגשש.

אני לא אמרתי שאני מושך כמו גשש,
אבל מצד שני אני לא חושב שזה כ"כ נורא כמו שהרבה אנשים עושים מזה.

וג'יי נרה מושך גם עם גב תחתון עגול.

אפשר בבקשה הסבר לאיך אתה יודע שהגב תחתון נעול ?

אפשר הפנייה לפוסט או מה שזה לא יהיה שפירטת שם?

אני לא אמרתי שאני מושך כמו גשש,
אבל מצד שני אני לא חושב שזה כ"כ נורא כמו שהרבה אנשים עושים מזה.

וג'יי נרה מושך גם עם גב תחתון עגול.
אני ממליץ על סייקל גזרים לשיפור הראיה

הודעה נערכה לבקשת בעל הסרטונים

לא לפרסם תמונות/סרטונים של אחרים בלי אישור מפורש מהם!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אתה מתאמן מספיק זמן כדי לראות את ההבדלים לבד, אבל היי אפשר לעשות צחוק בפורומים ולקבל מוניטין!
אני דיברתי על ההבדלים?
תעלה למעלה ותקרא שוב,
כתבתי שהוא מושך עם גב תחתון עגול /= מושך כמו גשש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית