הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנוגע למידת נעליי הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
יום טוב כולם,
ידידה שלי טסה בקרוב לארה"ב וחשבתי שזו הזדמנות מצויינת בשבילי לקנות את הadidas Power perfect II.

קראתי את המדריך לנעלי הרמת משקולות+הביקורות בפורום על הנעליים ועל המידות.
הבעיה שלי היא ההפרשים בין המידות שאני נועל-
באדידס ונייק אני מידה 45 (11US) ובאול סטאר אני מידה 43.

האדידס והנייק היא נעלי ריצה והאול סטאר היא לחדר כושר.

אז רציתי לדעת אם למישהו מכם יש פתרון איך לוודא שאני לא אקנה מידה לא מתאימה?
חשבתי על ליצור שבלונה מקרטון של כף הרגל שלי, אבל לא יודע כמה יהיה לה נוח להסתובב עם שתי שבלונות
של הרגליים שלי...

תודה ויום טוב!

לא מניסיון אישי, אבל אדידס כותבים שהמידות שלהם זהות בכל סוגי הנעליים (לרבות נעלי הרמת משקולות).

האולסטאר שלי במידה 13 ויכול להיות שהייתי מעדיף 13.5 (הזמנתי בלי למדוד, אין את המידה הזו בארץ) - האצבעות הקטנות מגיעות לקצה הנעל.
בAdipower הזמנתי את ה13.5, אחרי התלבטות קשה בין 13.5 ל-14. יושבת עלי בול.

עריכה: מעולם לא היתה לי נעל של אדידס כי אין את המידה שלי בארץ, הנעל הנוכחית שלי של נייקי היא 49.5 ומידת הנעל הצבאית 48.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14540&p=325167&viewfull=1#post325167

תקרא את ההודעה השניה באשכול, פרטתי שם על בחירת מידה ביחס לאולסטאר, זה עלול לעזור לך.😃
מקסימום גש לחנות ספורט ומדוד אדידס.

קראתי את הביקורת שלך (מעולה,דרך אגב) אבל ההבדל אצלי בין האול סטאר לאדידס הוא משמעותי יותר מחצי מידה.
באול סטאר אני 9.5US ובאדידס 11US.
חצי מידה יותר באול סטאר אומר שאני צריך לקנות את ה10US,נכון?

ועוד פרט חשוב ששכחתי לציין, בנעלי ריצה שלי אני מקפיד על חצי אגודל רווח בגלל התנודות שהרגל עוברת בזמן ריצה ואילו
האול סטאר יושבת בול(כי הרגל הרבה פחות דינאמית).

אז עפ"י המלצתך,לקנות מידה 10US?או להיצמד למידה של האדידס הנוכחית שלי (11US)?
תודה וסליחה על החפירה!

- - - עידכון הודעה - - -

חצי מידה מעל אולסטאר. ככה אני עשיתי . יושב טוב , גם אני מדבר על הPP2.

ואיזו מידה אתה באדידס רגילות?
המידה שלך בPP2 תואמת את המידה שלך האדידס רגילות?

קראתי את הביקורת שלך (מעולה,דרך אגב) אבל ההבדל אצלי בין האול סטאר לאדידס הוא משמעותי יותר מחצי מידה.
באול סטאר אני 9.5US ובאדידס 11US.
חצי מידה יותר באול סטאר אומר שאני צריך לקנות את ה10US,נכון?

ועוד פרט חשוב ששכחתי לציין, בנעלי ריצה שלי אני מקפיד על חצי אגודל רווח בגלל התנודות שהרגל עוברת בזמן ריצה ואילו
האול סטאר יושבת בול(כי הרגל הרבה פחות דינאמית).

אז עפ"י המלצתך,לקנות מידה 10US?או להיצמד למידה של האדידס הנוכחית שלי (11US)?
תודה וסליחה על החפירה!

אני הייתי מזמין את ה10US, גם לי יש מידה שונה בנייקי (אני חושב שרשום על הנעל 14.5, 49.5 זו המידה בישראל) והזמנתי חצי מידה מעל האולסטארס - 13.5.

כשרק קניתי אולסטאר, (לפני שנתיים בערך) הנעליים היו קטנות עלי.
למרות זאת, הלכתי לפי ה"חוק" והזמנתי נעל PP2 חצי מידה יותר. בהתחלה הנעל לא הייתה לי כל כך נוחה, במיוחד כי הייתי צריך ללכת ק"מ לפחות מתחנת האוטובוס למכון.
היום הנעל תפסה את הצורה של הרגל והיא מאד נוחה, לכן המלצתי היא: עדיף חצי מידה קטנה - מאשר חצי מידה גדולה..

כשרק קניתי אולסטאר, (לפני שנתיים בערך) הנעליים היו קטנות עלי.
למרות זאת, הלכתי לפי ה"חוק" והזמנתי נעל PP2 חצי מידה יותר. בהתחלה הנעל לא הייתה לי כל כך נוחה, במיוחד כי הייתי צריך ללכת ק"מ לפחות מתחנת האוטובוס למכון.
היום הנעל תפסה את הצורה של הרגל והיא מאד נוחה, לכן המלצתי היא: עדיף חצי מידה קטנה - מאשר חצי מידה גדולה..

😲
הלכת עם הPP2 ק"מ בחוץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית