היי, אני רוצה להתחיל עוד מעט טקסס אבל לא הבנתי לגמרי לגבי יום האינטנסיטי, מה מומלץ בדיוק לעשות?
הבנתי שבסקוואט עושים פשוט 5RM ובלחיצות עושים 1RM 2RM ו3RM
עכשיו דבר ראשון למה סקוואט שונה מהלחיצות ועושים בו סט לחמישיה? ובלחיצות הבנתי שעושים שבוע אחד סינגל, שבועיים אחרי זה דאבל, ושבועיים אחרי זה טריפל עם אותו משקל ורק אחרי זה מעלים.
אני יכול לעשות פשוט סט למקסימום ואז אם הגעתי לטריפל פשוט פעם הבאה אני מעלה משקל? ואז נניח עשיתי השבוע בנץ' 100X1 ושבועיים אחרי זה 100X3 ואז שבועיים אחרי זה לעשות כבר 102.5 ולעשות אפילו איזה דאבל או משהו כזה.
ולגבי התרגילי עזר, איזה אתם ממליצים לעשות בזמן הטקסס? אני ממש מרוצה מחתירות קרוק שאני עשיתי עכשיו כמה חודשים ב5/3/1 והייתי רוצה לשלב אותם, וגם איזה מקבילים, ועבודה על ידיים ובטן או משהו. בכל מקרה מה אתם חושבים?
בינתיים חשבתי על משהו כזה אבל אני מפחד ששמתי יותר מדי תרגילי עזר:
(הלחיצות ברוטציות שלהן, פשוט כתבתי לחיצה)
יום ראשון:
סקוואט 5X5
לחיצה 5X5
דדליפט 1X5
חתירת קרוק 1X20-40
יום שלישי:
סקוואט 2X5 עם 80% מהמשקל של יום ראשון
לחיצה 3X5 עם 90% מהמשקל של יום ראשון הקודם שהיה
צ'ין אפס 3X10
מקבילים 3X10
GHR 3XMAX
Hanging leg raise 3X10
יום חמישי:
סקוואט סט למקס ל1-3 חזרות(או 5 אם זה באמת מה שיותר טוב)
לחיצה סט למקס 1-3 חזרות
פוואר קלין 5X3
פשיטת מרפק בשכיבה 3X10
כפיפת מרפק בעמידה 3X10
הבנתי שבסקוואט עושים פשוט 5RM ובלחיצות עושים 1RM 2RM ו3RM
עכשיו דבר ראשון למה סקוואט שונה מהלחיצות ועושים בו סט לחמישיה? ובלחיצות הבנתי שעושים שבוע אחד סינגל, שבועיים אחרי זה דאבל, ושבועיים אחרי זה טריפל עם אותו משקל ורק אחרי זה מעלים.
אני יכול לעשות פשוט סט למקסימום ואז אם הגעתי לטריפל פשוט פעם הבאה אני מעלה משקל? ואז נניח עשיתי השבוע בנץ' 100X1 ושבועיים אחרי זה 100X3 ואז שבועיים אחרי זה לעשות כבר 102.5 ולעשות אפילו איזה דאבל או משהו כזה.
ולגבי התרגילי עזר, איזה אתם ממליצים לעשות בזמן הטקסס? אני ממש מרוצה מחתירות קרוק שאני עשיתי עכשיו כמה חודשים ב5/3/1 והייתי רוצה לשלב אותם, וגם איזה מקבילים, ועבודה על ידיים ובטן או משהו. בכל מקרה מה אתם חושבים?
בינתיים חשבתי על משהו כזה אבל אני מפחד ששמתי יותר מדי תרגילי עזר:
(הלחיצות ברוטציות שלהן, פשוט כתבתי לחיצה)
יום ראשון:
סקוואט 5X5
לחיצה 5X5
דדליפט 1X5
חתירת קרוק 1X20-40
יום שלישי:
סקוואט 2X5 עם 80% מהמשקל של יום ראשון
לחיצה 3X5 עם 90% מהמשקל של יום ראשון הקודם שהיה
צ'ין אפס 3X10
מקבילים 3X10
GHR 3XMAX
Hanging leg raise 3X10
יום חמישי:
סקוואט סט למקס ל1-3 חזרות(או 5 אם זה באמת מה שיותר טוב)
לחיצה סט למקס 1-3 חזרות
פוואר קלין 5X3
פשיטת מרפק בשכיבה 3X10
כפיפת מרפק בעמידה 3X10