הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,

אני מתאמן ab כבר חודשיים,אני מרגיש שאני לא מנצל את הגוף שלי כמו שצריך.
התוכנית שלי לא כוללת תרגילים מורכבים.

לאחרונה קראתי הרבה מאמרים ועל העזר של תרגילים מורכבים למתאמנים מתחילים,אני חושב ללכת על starting strengh מה אתם אומרים?
אני רוצה לציין שיש לי עקמת קלה בצוואר שמשפיעה קצת על האימונים שלי,אבל זה לא משהו שאני הולך להפסיד בגללו.

תמליצו לי על תוכנית טובה,אני יכול להתאמן גם 5פעמים בשבוע(מעדיף בלי שישי שבת).

פרטים נחמדים:

גובה:1.90
משקל גוף: 88
תקופת מסה
מטרה: אני לא מחפש להיות חזק מהרגיל,אני רוצה גוף יפה ומעוצב.

נערך לאחרונה:
בSS אתה תלמד את כל התרגילים המורכבים, אם אתה בתקופת מסה אין בעיה ממש שתעשה אותה.
לא עשית שום תרגיל מורכב?

• פותח/ת השרשור
בSS אתה תלמד את כל התרגילים המורכבים, אם אתה בתקופת מסה אין בעיה ממש שתעשה אותה.
לא עשית שום תרגיל מורכב?

מילטרי פרס נחשב למורכב ?
סקוואט החלפתי לסקוואט במכונה,אחריו עשיתי לג פרס במקום דדליפט..

אתה אומר כדאי לי ללכת על ss? האם עדיף לי לחזק את הגב שלי ליפני שאני יתחיל ss?

מילטרי פרס נחשב למורכב ?
סקוואט החלפתי לסקוואט במכונה,אחריו עשיתי לג פרס במקום דדליפט..

אתה אומר כדאי לי ללכת על ss? האם עדיף לי לחזק את הגב שלי ליפני שאני יתחיל ss?
מילטרי פרס בעמידה?
לא צריך לחזק את הגב לפני SS, כי מלא חבר'ה מתחילים את הSS מאפס.
לאיזה משקל גוף אתה מעוניין להגיע?

• פותח/ת השרשור
מילטרי פרס בעמידה?
לא צריך לחזק את הגב לפני SS, כי מלא חבר'ה מתחילים את הSS מאפס.
לאיזה משקל גוף אתה מעוניין להגיע?

כן בעמידה,למרות שמזיינים לי את המוח לעשות בישיבה אבל אני ממשיך בעמידה.

אממ אני 1.90 בגיל 17,אז אני חושב להוסיף מינימום 15ק"ג שריר(אני הולך על השקעה לטווח ארוך כמובן,הגיל צעיר)

תודה רבה שאתה עוזר לי !

נערך לאחרונה:
כן בעמידה,למרות שמזיינים לי את המוח לעשות בישיבה אבל אני ממשיך בעמידה.

אממ אני 1.90 בגיל 17,אז אני חושב להוסיף מינימום 15ק"ג שריר(אני הולך על השקעה לטווח ארוך כמובן,הגיל צעיר)

תודה רבה שאתה עוזר לי !
לדעתי לך על SS, רק שים לב לאשכולות האחרונים פה שהיו על SS(בקשר לשתית חלב , אכילת אוראו וכו').

• פותח/ת השרשור
לדעתי לך על SS, רק שים לב לאשכולות האחרונים פה שהיו על SS(בקשר לשתית חלב , אכילת אוראו וכו').

אני לא מתכוון לאכול אוריאו או לשתות גלון חלב.
הבעיה היא שיש לי בעית השמנה,אני מסוגל לאכול כמה שבא לי אבל אני יעלה בשומן מהר לפי מה שאני רואה.

אתה אומר כדאי לי לאכול מלא בלי לחשבן(לא ג'אנק),להתאמן כמו שצריך(ss) ואני יצליח להשיג את המטרה שלי ככה?

אני לא מתכוון לאכול אוריאו או לשתות גלון חלב.
הבעיה היא שיש לי בעית השמנה,אני מסוגל לאכול כמה שבא לי אבל אני יעלה בשומן מהר לפי מה שאני רואה.

אתה אומר כדאי לי לאכול מלא בלי לחשבן(לא ג'אנק),להתאמן כמו שצריך(ss) ואני יצליח להשיג את המטרה שלי ככה?
לאכול מלא במסה זה בסדר, אבל צריך לקבוע לעצמך כמות קלוריות מסויימת(לדוגמה 2500 קלוריות), הנה אשכול שהייתי רוצה שתקרא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=42895

• פותח/ת השרשור
לאכול מלא במסה זה בסדר, אבל צריך לקבוע לעצמך כמות קלוריות מסויימת(לדוגמה 2500 קלוריות), הנה אשכול שהייתי רוצה שתקרא:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=42895

אני רואה שss זה בעיקר בשביל לצבור כוח,האם בשביל לפתח גוף צריך לעשות ss בתור התחלה?
או שיש תוכנית אחרת שעדיף לי לעשות,כמו ab נורמלית ולא כמו זאת שיש לי?
אם כן אתה יכול להביא לי ab שאני יעשה?

תודה רבה!
ואני ישמח אם עוד מישהו יענה ויתן חוות דעת.

תעשה SS, בכל תוכנית שתרצה לעשות בעתיד יהיו התרגילים המורכבים - אז עדיף ללמוד לבצע אותם כבר עכשיו.
SS בונה גוף, גם אם לא תרצה בכך. אי אפשר להתחזק ממש בלי לגדול, אלא אם כן אתה מוכשר גנטית.

• פותח/ת השרשור
תעשה SS, בכל תוכנית שתרצה לעשות בעתיד יהיו התרגילים המורכבים - אז עדיף ללמוד לבצע אותם כבר עכשיו.
SS בונה גוף, גם אם לא תרצה בכך. אי אפשר להתחזק ממש בלי לגדול, אלא אם כן אתה מוכשר גנטית.

השאלה היא אם בתור מתאמן מתחיל לא יהיה עדיף לי תוכנית כמו ab?
הרי ב-ss אני לומד כולה 3-4תרגילים ועולה במשקלים בהם במשך תקופה מסויימת ואז גם ככה עובר לab לא?

מה יהיה ההבדל אם אני יעשה ab או אם אני יעשה ss,בשניהם יש תרגילים מורכבים(דדליפט,סקוואט)

השאלה היא אם בתור מתאמן מתחיל לא יהיה עדיף לי תוכנית כמו ab?
הרי ב-ss אני לומד כולה 3-4תרגילים ועולה במשקלים בהם במשך תקופה מסויימת ואז גם ככה עובר לab לא?

מה יהיה ההבדל אם אני יעשה ab או אם אני יעשה ss,בשניהם יש תרגילים מורכבים(דדליפט,סקוואט)

בSS יש נפח נמוך שיאפשר לך להתמקד בתרגילים החשובים ובטכניקה, אין טעם לפצל כשאתה עדיין חלש.
מה יהיה אחרי SS? בוא נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.

• פותח/ת השרשור
בSS יש נפח נמוך שיאפשר לך להתמקד בתרגילים החשובים ובטכניקה, אין טעם לפצל כשאתה עדיין חלש.
מה יהיה אחרי SS? בוא נחצה את הגשר הזה כשנגיע אליו.

אז אתה אומר שהדרך הנכונה להצלחה ולפיתוח גוף הוא להתחיל עם ss?
אני הרצתי חיפוש באינטרנט על תוכנית ss ואני רואה שיש כמה עריכות של התוכנית,אתה יכול להביא לי את זאת שאתה ממליץ עלייה?

אז אתה אומר שהדרך הנכונה להצלחה ולפיתוח גוף הוא להתחיל עם ss?
אני הרצתי חיפוש באינטרנט על תוכנית ss ואני רואה שיש כמה עריכות של התוכנית,אתה יכול להביא לי את זאת שאתה ממליץ עלייה?

SS - שאלות ותשובות

אם אתה מתאמן טבעי אז כן, SS היא הבסיס. בתור מתאמן טבעי אתה חייב להתחזק ולהעלות את משקלי הבסיס שלך כמה שיותר מהר לפני שאתה שוקל לפצל.

• פותח/ת השרשור
SS - שאלות ותשובות

אם אתה מתאמן טבעי אז כן, SS היא הבסיס. בתור מתאמן טבעי אתה חייב להתחזק ולהעלות את משקלי הבסיס שלך כמה שיותר מהר לפני שאתה שוקל לפצל.

לפי מה שאני רואה התוכנית מ-psst תהיה עדיפה לי,נכון?
אני כבר יודע על התרגיל פרס,אז יהיה לי יותר קל בתור התחלה לא?(אני עושה 10כול צד לשש חזרות כרגע-מוט אולימפי ).

מצטער אם אני חוזר על שאלות,או שואל שאלות שמופיעות בלינק שהבאת לי,יש לי בעית קריאה אז אני מסתכל פה ושם במאמר שהבאת,אבל אני יתחיל מחר לקרוא אותו בבוקר

נערך לאחרונה:
לפי מה שאני רואה התוכנית מ-psst תהיה עדיפה לי,נכון?
אני כבר יודע על התרגיל פרס,אז יהיה לי יותר קל בתור התחלה לא?(אני עושה 10כול צד לשש חזרות כרגע-מוט אולימפי ).

כן, רוב האנשים כאן בארץ מחליפים את הפאוורקלין במתח או בחתירה, אתה יכול לעשות את גרסת ה-PPFST.

• פותח/ת השרשור
כן, רוב האנשים כאן בארץ מחליפים את הפאוורקלין במתח או בחתירה, אתה יכול לעשות את גרסת ה-PPFST.

a:

squat 5x3sets
bench press 5x3sets
pullup max x 3sets
bicep 3sets

b:

squat 5x3sets
press 5x3sets
deadlift 5x2sets

חשבתי להוסיף ל-b יד אחורית כדאי?
איזה עוד תרגילים כדאי לי להוסיף?
אני עושה את התוכנית כמו ab? (ראשון שני x רביעי חמישי x x)

a:

squat 5x3sets
bench press 5x3sets
pullup max x 3sets
bicep 3sets

b:

squat 5x3sets
press 5x3sets
deadlift 5x2sets

חשבתי להוסיף ל-b יד אחורית כדאי?
איזה עוד תרגילים כדאי לי להוסיף?
אני עושה את התוכנית כמו ab? (ראשון שני x רביעי חמישי x x)
בייספ תעשה רק באימון האחרון של השבוע ןאתה יכול לעשות מקבילים באימון האחרון של השבוע
תוריד סט אחד של הדדליפט עושים רק 1

• פותח/ת השרשור
בייספ תעשה רק באימון האחרון של השבוע ןאתה יכול לעשות מקבילים באימון האחרון של השבוע
תוריד סט אחד של הדדליפט עושים רק 1

עשיתי שתי סטים בדדליפט כי אני דיי בטוח שבשבועות הראשונים הטכניקה שלי תהיה גרוע,אז עשיתי 2סטים זה לא טוב?

רגע,בייספ ומקבילים באיזה יום לעשות?
ועושים את התוכנית כמו ab?-4פעמים בשבוע

עשיתי שתי סטים בדדליפט כי אני דיי בטוח שבשבועות הראשונים הטכניקה שלי תהיה גרוע,אז עשיתי 2סטים זה לא טוב?

רגע,בייספ ומקבילים באיזה יום לעשות?
ועושים את התוכנית כמו ab?-4פעמים בשבוע
3 פעמים ביום
תרגילי עזר רק באימון האחרון של השבוע
תקרא את המאמר בפורטל יש שם את כול התשובות

Back
למעלה תחתית