הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינסולין ומשקאות דיאטטים

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
האם משקאות דיאטטים מעלים את רמות האינסולין?
ואם כן ברמה משמעותית שעלולה להפריע לחיטוב דל פחמימה?

"חומצה אספרטית - הינה מוליך עצבי (אחראית על העברת מידע בין תאי עצב) במוח. כמות רבה מידי של חומצה אספרטית גורמת לחדירה מוגברת של סידן לתאי המוח, מצב הגורם לייצור מוגבר של רדיקלים חופשיים ההורסים את תאי המוח."
תוצאות לוויאי:
[FONT=helvetica neue, Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif]פרכוסים (seizures) ועוויתות (convulsions)., סחרחורות, רעידות, מגרנות וכאבי ראש כרוניים, איבוד זיכרון, דיבור עילג, בלבול, חוסר תחושה, דקירות בגפיים, עייפות כרונית, דיכאון, נדודי שינה, אי שקט, עצבנות, רוגז, התקפי חרדה, פוביות, דופק מהיר, אסטמה, כאבים בחזה, יתר חלץ דם, בחילות והקאות, שלשולים, כאבי בטן, מחלות עור, תגובות אלרגיות, חוסר איזון סוכר בדם, כאבי מחזור, אין אונות, עלייה במשקל, נשירת שיער, בעיות במערכת השתן, הגברת תחושת הצמא והרעב, בצקות, מערכת חיסונית חלשה, כאבי מפרקים, בעיות שמיעה, בעיות ראיה, בעיות תנועה, התכווצויות שרירים, צלצולים באוזניים, סרטן המוח. בנוסף, לאספרטיים תסמינים המחקים או מחמירים את תסמיני המחלות הבאות: פיברומיאלגיה, דלקת פרקים, טרשת נפוצה, מחלת פרקינסון ,זאבת (lupus) , סוכרת , מחלת הנפילה, אלצהיימר, תסמונת עייפות כרונית, לימפומה,מחלת ליים, בעיות קשב וריכוז (ADD/ADHD) .[/FONT]

כן כן זה הרבה אבל גם אני שותה דיאט וזירו 😃

"חומצה אספרטית - הינה מוליך עצבי (אחראית על העברת מידע בין תאי עצב) במוח. כמות רבה מידי של חומצה אספרטית גורמת לחדירה מוגברת של סידן לתאי המוח, מצב הגורם לייצור מוגבר של רדיקלים חופשיים ההורסים את תאי המוח."
תוצאות לוויאי:
פרכוסים (seizures) ועוויתות (convulsions)., סחרחורות, רעידות, מגרנות וכאבי ראש כרוניים, איבוד זיכרון, דיבור עילג, בלבול, חוסר תחושה, דקירות בגפיים, עייפות כרונית, דיכאון, נדודי שינה, אי שקט, עצבנות, רוגז, התקפי חרדה, פוביות, דופק מהיר, אסטמה, כאבים בחזה, יתר חלץ דם, בחילות והקאות, שלשולים, כאבי בטן, מחלות עור, תגובות אלרגיות, חוסר איזון סוכר בדם, כאבי מחזור, אין אונות, עלייה במשקל, נשירת שיער, בעיות במערכת השתן, הגברת תחושת הצמא והרעב, בצקות, מערכת חיסונית חלשה, כאבי מפרקים, בעיות שמיעה, בעיות ראיה, בעיות תנועה, התכווצויות שרירים, צלצולים באוזניים, סרטן המוח. בנוסף, לאספרטיים תסמינים המחקים או מחמירים את תסמיני המחלות הבאות: פיברומיאלגיה, דלקת פרקים, טרשת נפוצה, מחלת פרקינסון ,זאבת (lupus) , סוכרת , מחלת הנפילה, אלצהיימר, תסמונת עייפות כרונית, לימפומה,מחלת ליים, בעיות קשב וריכוז (ADD/ADHD) .

כן כן זה הרבה אבל גם אני שותה דיאט וזירו 😃
מאיפה בדיוק זה לקוח?.... אם מYNET לא ממש הייתי מסתמך על זה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=33661
עריכה:
נלקח מוויקפדיה אפילו שזה לא ממש מקור:ספרטיים נמצא בטוח לשימוש אצל בני אדם על ידי למעלה מ-90 מדינות‏[SUP][2][/SUP] ומומחים מטעם ה-מנהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA) תיארו אותו כ"אחד מתוספי המזון שנחקרו ביסודיות הגבוהה ביותר, מבין אלה שהמנהל אישר" וכממתיק שבטיחות השימוש בו "מוחלטת"‏[SUP][3][/SUP]. למרות זאת הוא הואשם בקשת רחבה של בעיות בריאותיות, חרף העובדה שגוף הראיות המדעיות מראה שהאספרטיים בטוח לשימוש, במסגרת המינון המומלץ‏[SUP][4][/SUP]. הצריכה היומית לאדם המוגדרת בטוחה לפי מנהל התרופות והמזון האמריקאי (FDA) היא 50 מ"ג לק"ג משקל גוף לאדם ליום ולפי מנהל בטיחות המזון של האיחוד האירופי (European Food Safety Authority) הגבול הוא 40 מ"ג לק"ג משקל גוף לאדם ליום. ריכוז חומצות האמינו המרכיבות את האספרטם (חומצה אספרטית ופנילאלנין) בדם בעקבות צריכת אספרטם בכמות המרבית המומלצת אינה גבוהה מריכוזן בדם בעקבות ארוחה. כמויות אלו נמוכות משמעותית מצריכת האספרטם גם של צרכנים כבדים של משקאות ממותקים. מפרוק האספרטם בפחית משקה ממותק (כ-350 מ"ל) מקבל הגוף כ-18 מ"ג מתנול הרעיל למערכת העצבים ובפרט לעצב הראיה. עם זאת כמות המתנול הזו נמוכה משמעותית מהכמות הנחשבת רעילה ונמוכה גם מכמות המתנול במיצי פירות בנפח דומה: 23 מ"ג מתנול במיץ תפוזים, 29 מ"ג במיץ תפוחים ולמעלה מ-100 מ"ג מתנול ב-350 מ"ל מיץ עגבניות.

נערך לאחרונה:
בתכלס כולנו שותים אז זה ויכוח מיותר, ואת האמת לא ממש מעניין אותי כמה זה בריא 😃
פשוט הצורה שהוא אמר את זה זה היה נראה כאילו הוא חי על זה

בתכלס כולנו שותים אז זה ויכוח מיותר, ואת האמת לא ממש מעניין אותי כמה זה בריא 😃
פשוט הצורה שהוא אמר את זה זה היה נראה כאילו הוא חי על זה
הרבה אנשים בחיטוב חיים על זה, לי זה גם מוריד את החשק לאכל שטויות במסה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית