עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה רעל במשקאות דיאט?הקפצת אינסולין תבוא כתגובה לחד סוכרים,
אין לך סוכר במשקאות דיאט, רק רעל בטעם סוכר.
אז לא
מאיפה בדיוק זה לקוח?.... אם מYNET לא ממש הייתי מסתמך על זה"חומצה אספרטית - הינה מוליך עצבי (אחראית על העברת מידע בין תאי עצב) במוח. כמות רבה מידי של חומצה אספרטית גורמת לחדירה מוגברת של סידן לתאי המוח, מצב הגורם לייצור מוגבר של רדיקלים חופשיים ההורסים את תאי המוח."
תוצאות לוויאי: פרכוסים (seizures) ועוויתות (convulsions)., סחרחורות, רעידות, מגרנות וכאבי ראש כרוניים, איבוד זיכרון, דיבור עילג, בלבול, חוסר תחושה, דקירות בגפיים, עייפות כרונית, דיכאון, נדודי שינה, אי שקט, עצבנות, רוגז, התקפי חרדה, פוביות, דופק מהיר, אסטמה, כאבים בחזה, יתר חלץ דם, בחילות והקאות, שלשולים, כאבי בטן, מחלות עור, תגובות אלרגיות, חוסר איזון סוכר בדם, כאבי מחזור, אין אונות, עלייה במשקל, נשירת שיער, בעיות במערכת השתן, הגברת תחושת הצמא והרעב, בצקות, מערכת חיסונית חלשה, כאבי מפרקים, בעיות שמיעה, בעיות ראיה, בעיות תנועה, התכווצויות שרירים, צלצולים באוזניים, סרטן המוח. בנוסף, לאספרטיים תסמינים המחקים או מחמירים את תסמיני המחלות הבאות: פיברומיאלגיה, דלקת פרקים, טרשת נפוצה, מחלת פרקינסון ,זאבת (lupus) , סוכרת , מחלת הנפילה, אלצהיימר, תסמונת עייפות כרונית, לימפומה,מחלת ליים, בעיות קשב וריכוז (ADD/ADHD) .
כן כן זה הרבה אבל גם אני שותה דיאט וזירו 😃
הרבה אנשים בחיטוב חיים על זה, לי זה גם מוריד את החשק לאכל שטויות במסה..בתכלס כולנו שותים אז זה ויכוח מיותר, ואת האמת לא ממש מעניין אותי כמה זה בריא 😃
פשוט הצורה שהוא אמר את זה זה היה נראה כאילו הוא חי על זה
כנ"ל.הרבה אנשים בחיטוב חיים על זה, לי זה גם מוריד את החשק לאכל שטויות במסה..
לא, הוא פשוט משויץ שהוא יכול להרשות את זה לעצמו 😃חח קצת קיצוני לא 😲