עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בכפיפות בטן אתה מוציא את הגב ממנח ניטרלי, זה לא מוזר, אל תעשה אותן מעבר ל30 מעלות - משם זו כבר לא עבודה של השרירים שאתה מנסה לעבוד עליהם.שאלה בקשר להרגשה של הגב אחרי הדדליפט.
אחרי הדדליפט אני מרגיש את הגב תחתון וקשה לי לדעת אם זה שריר או משהו אחר , היום אני מרגיש ממש בקטנה את הגב תחתון (לא משהו שמפריע בכלל)
אני לא מרגיש כאב דוקר או משהו או כאב שמונע ממני לבצע פעולות כמו להתכופף וכו'..
איך אני יכול לדעת אם זה בסדר או לא? ההרגשה יורדת קצת אחרי כל אימון אבל עדיין מרגיש משהו.
ועוד שאלה , אם אני נגיד הרחקה לצדדים (לכתפיים) או אפילו כפיפות בטן אני מרגיש ממש את הגב תחתון , בכפיפות בטן הגב צמוד למזרן ואני לא מבין ממה הכאבים. יכול להיות שהגב תחתון שלי חלש מאוד ובגלל זה יש כאבים בכפיפות בטן ודדליפט?
מחר אני אפרסם עוד סירטונים
בכפיפות בטן אתה מוציא את הגב ממנח ניטרלי, זה לא מוזר, אל תעשה אותן מעבר ל30 מעלות - משם זו כבר לא עבודה של השרירים שאתה מנסה לעבוד עליהם.
תראה את הסרטון ששמתי בעמוד הקודם על איך לשלוט בגב התחתון, תחשוב על זה בזמן הדדליפט ותעלה סרטון מהאימון הבא.
אם זה ממשיך שאל בפורום פציעות. לא סביר שזו באמת פציעה, אבל לא יזיק לך לתאר שם את המצב ולשאול.
מאוד לא סביר שזו פציעה.