הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאבים בשורש כף היד.

Aviramy5

משתמש מתחיל
75
21
נק' מוניטין:
280
75
21
הרצתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי תשובה.קבעתי תור לרופא רק בעוד שבועיים ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה בנתיים?
המליצו לי על משחת "וולטרן" שהיא עוזרת לדלקות,האם יש עוד דברים שאתם מכירים?אולי כדורים ללא מרשם?לא רוצה לחשוב אפילו על להפסיק את האימונים כרגע.
תודה רבה.

יש לי אולי 5-6 שנים כאבים במפרק היד בא והולך,
זה בא לי בדרך כלל כתגובה לתרגילים מסוימים, אם יש לך תרגיל שכואב לך בו תנסה לשנות אותו.

סתם שאלה אתה עושה תרגיל ליד קדמית? אם כן אז איזה?

• פותח/ת השרשור
יש לי אולי 5-6 שנים כאבים במפרק היד בא והולך,
זה בא לי בדרך כלל כתגובה לתרגילים מסוימים, אם יש לך תרגיל שכואב לך בו תנסה לשנות אותו.

סתם שאלה אתה עושה תרגיל ליד קדמית? אם כן אז איזה?

פטישים בישיבה ועם מוט בעמידה.
אני כמעט בטוח שזה קרה לי בגלל הסקוואט,הייתי נוטה לעשות את התרגיל כמו ב-A,וכנראה שלאט לאט זה דפק לי את היד.

http://img585.imageshack.us/img585/6462/18641372.jpg

אז יאללה תשנה את זה ותראה אם אתה משתפר,
ד"א אם היד קדמית שלך זה במוט W, תחליף מהר זה מס'1 בגרימת פציעות

במתח ליד קדמית( או שאתה באחיזה עם כפות ידיים לכיוון שלך או ה2 מוטות האלה שמקבילות לגוף לא יודע איך קוראים לזה)

הלחץ פה משמעותית הרבה יותר קטן מכל מוט\משקולות בודדות.

במתח ליד קדמית( או שאתה באחיזה עם כפות ידיים לכיוון שלך או ה2 מוטות האלה שמקבילות לגוף לא יודע איך קוראים לזה)

הלחץ פה משמעותית הרבה יותר קטן מכל מוט\משקולות בודדות.
יכול להיות שאתה צודק בקשר למפרק כף היד, אבל על לגבי המרפק המצב הוא בדיוק הפוך - לפחות אצלי.

אם וולטרן לא עוזר לך, יש בחנויות רוקחות מסוימות משחות הומאופתיות (טראומיל, זיל) שמוכחות שעוזרות בהקלה.
תעשה "קוקטייל" עם אחת מהן ועם הוולטרן ותמרח על המקום תוך כדי עיסוי, עד שהמשחה נספגת.

אם וולטרן לא עוזר לך, יש בחנויות רוקחות מסוימות משחות הומאופתיות (טראומיל, זיל) שמוכחות שעוזרות בהקלה.
תעשה "קוקטייל" עם אחת מהן ועם הוולטרן ותמרח על המקום תוך כדי עיסוי, עד שהמשחה נספגת.

כמו שיהושע ציין , משחה הומאופטית ו"מוכחות" בדרך כלל לא הולך ביחד.
שנית , אנחנו לא ממליצים פה על "קוקטיילים" ושילובי תרופות כאלה ואחרים. אני לא בקטע של אזהרות וכאלה , אבל תשתדל להימנע מזה להבא.
הרצתי חיפוש קצר בפורום ולא מצאתי תשובה.קבעתי תור לרופא רק בעוד שבועיים ורציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה בנתיים?
המליצו לי על משחת "וולטרן" שהיא עוזרת לדלקות,האם יש עוד דברים שאתם מכירים?אולי כדורים ללא מרשם?לא רוצה לחשוב אפילו על להפסיק את האימונים כרגע.
תודה רבה.

הדרך הכי טובה לטפל בזה תהיה לבדוק מה המקור של העומס החריג על שורש כף היד. אפשרות מאוד סבירה שזה נובע מטעויות באחיזה דוגמת האחיזה בסקוואט. תעבוד על זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית