הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה לאימון כח בבוקר

• פותח/ת השרשור yaronb
  • פורסם בתאריך

yaronb

משתמש מתחיל
25
0
נק' מוניטין:
0
25
0
רציתי לדעת האם צריך לאכול משהו לפני אימון כח בבוקר, או אותו הדבר כמו אימון אירובי בבוקר, שלא חייבים לאכול?

תודה רבה על התשובה.

כמובן שמומלץ לאכול...

• פותח/ת השרשור
מה למשל לאכול? גביע קוטג׳? תפוח? תמרים? מה מומלץ וכמה זמן לפני האימון.

שיבולת שועל עם חלב או קוטג גביע

תלוי כמה זמן אתה מתכוון לאכול לפני האימון.. אם זה שעה לפני האימון אתה יכול לאכול שיבולת שועל או דגני בוקר אם זה ממש להתעורר ולצאת לאימון תאכל איזה בננה, תמרים, חטיפי אנרגיה..

אירובי אתה תוכל לעשות אפילו על בטן ריקה וגם מומלץ אם הינך מעוניין בשריפת שומן.(המלצה שלי, שתה קפה לפני האירובי) באנאירובי מומלץ ואפילו ניתן להגיד שחייבים לאכול לפני אחרת התוצאות לא ישקפו את יכולתיך.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולכם.

אף פעם לא הבנתי את הקטע של הפירות המתוקים והסוכר הפשוט לפני אימון, לי זה תמיד גורם להתרסקות במהלך האימון. אני אוכל טוב בלילה לפני, קם בבוקר שותה מים ולוקח טבלית של קפאין על בטן ריקה ואני מרגיש כמו... סופרמן. כל מי שלקח קפאין על בטן ריקה יודע על מה אני מדבר. זה מכניס אותך לפוקוס אדיר.

באופן כללי בטווח של 60-90 דקות פני אימונים אל תאכל ארוחה עמוסה בפחמימות מורכבות וסיבים תזונתיים פשוט כי לגוף יקח הרבה זמן לעכל את האוכל ויותר דם יזרום למערכת העיכול--> פחות דם לשרירים--> תרגיש כמו קשיש בן 80 בצעידת בוקר (עייף).
אתה יכול בערך 30-45 דקות לפני אימון לאכול פחמימות פשוטות כמו פירות, חלווה, דבש, וכו' כדי לתת לגוף אנרגיה זמינה, אם האימון מעל 60 דקות הייתי ממליץ שגם תיקח תו"כ האימון איזה תוספת של חד סוכר כדי למנוע נפילת סוכר ודילול מאגרי גליקוגן מה שיגרום לך להתחיל להרגיש עייפות מאוד כבדה באמצע האימון (קורה באימוני סיבולת כמו ריצות ארוכות, אופניים וכאלה למי שמכיר).
בלי קשר קפאין לפני אימון עוזר לזרימת חומצות שומן בדם מה שיגביר את השריפת שומן בזמן הפעילות (על זה מבוססים כל השורפי שומן החוקיים והכדורי קפאין), ככה שטוב לפני אירובי במיוחד לשתות איזה קפה שחור חזק.
בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית