הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון Met-rx הרגיל, מישהו טעם?

יצא לי לטעום את הווניל לפני כמה שנים.
היה בסדר. לא משהו מיוחד, ולא מגעיל לפי מה שזכור לי.
יש גם אשכול של חוות דעת על מוצרים. תחפש שם.

עריכה:
אם אני זוכר נכון היה קשה לערבב

אני חובב של המוצר , וניל היה לי (אישית) מאוד טעים כנ''ל לגבי תות .
רק אל תתקרב לטעם חמאת בוטנים.

**מתייחס לשימוש במים וחלב כאחד*

• פותח/ת השרשור
אני חובב של המוצר , וניל היה לי (אישית) מאוד טעים כנ''ל לגבי תות .
רק אל תתקרב לטעם חמאת בוטנים.

**מתייחס לשימוש במים וחלב כאחד*

אתה אוהב וניל ותות גם בלי קשר לאבקות חלבון?

כי אני לא אוהב וניל אני יותר אוהב שוקולד וחמאת בוטנים ואני מפחד לקחת את הוניל :/

אתה אוהב וניל ותות גם בלי קשר לאבקות חלבון?

כי אני לא אוהב וניל אני יותר אוהב שוקולד וחמאת בוטנים ואני מפחד לקחת את הוניל :/
אני דיי פריק של וניל , אז לך על תות (דרך אגב האבקה הראשונה שלי:)) היא מאוד טעימה .

*כותרת*

איזה טעם ואיך הוא עם מים??

טעמתי את השוקולד(היו טעימות של שוקולד ווניל אצלנו, וניל לא מוכן לטעום מניסיונות עבר עם וניל)
אישית לא אהבתי, הזכיר לי ממתיק מלאכותי של ליקר, עם חלב היה די בסדר עם מים לא טעים.

בגדול די התאכזבתי כי זה חלבון חדש שעבדו עליו וכו', ציפיתי שיהיה יותר טוב

אנחנו מדברים על זה עם האריזה האדומה כן?

יצא לי לשתות אותו בשייק בחדר כושר (שייק כזה שקונים עם פירות והכל). הטעם היה אני חושב וניל או בננה. בכל מקרה הטעם היה טעים אבל כל אבקה עם חלב תותים תמרים ובננות תיהיה בסך הכל טעימה.
מה שכן היה הבדל גדול בין המרקם שלה לבין המרקם של אולטימייט נוטרישן למשל. הרגשתי כאילו אני שותה יוגורט.

טעמתי את השוקולד(היו טעימות של שוקולד ווניל אצלנו, וניל לא מוכן לטעום מניסיונות עבר עם וניל)
אישית לא אהבתי, הזכיר לי ממתיק מלאכותי של ליקר, עם חלב היה די בסדר עם מים לא טעים.

בגדול די התאכזבתי כי זה חלבון חדש שעבדו עליו וכו', ציפיתי שיהיה יותר טוב
כל אחד לגופו אחי אני אישית אהבתי את השוקו:)

תשמע לי טוב !
קניתי כל חלבון אפשרי של כל חברה אפשרית צ'מפיון סינטרקס סינטה 6 אופטימום אולטימט גאט דיימטייז פשוט כל אחד אפשרייייי
והמטריקס הרגיל הוא החלבון הכי טעים לפי דעתי אבל כל אחד והטעם שלו בדיוק אתמול קניתי שוב קופסה של מטריקס עוד פעם פשוט כל כך טעים עם חלב עם מים זה לא משנה זה פשוט טעים כמו שוקולית ממש
אה ודרך אגב עכשיו עשו גם אריזה חדשה למטריקס שיפרו עוד יותר את הטעם והמרקם אתה רק שם את זה בשייקר וזה נמס אפילו לא צריך לשקשק חחחחח פשוט קסם הדבר הזה באמת

עריכה : שכחתי להגיד שהיחיד שבאמת באמת יכול לעבור אותו זה הסינטה 6 אבל יש בו איזה 14 פחמימות וזה לא טוב לי .. לא פלא שהוא כזה טעים גם ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית