עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בצואה? אם כבר, הוא ייצא בשתן אבל גם זה לא אמור לקרות אלא אם כן יש לך בעיה בכליות. כל החלבון שבאוכל אמור להספג במעי הדק. אלה שמדברים על "קצב הספיגה" מתכוונים, אני חושב, לקצב ספיגת חומצות האמינו בתאים. מאחר והגוף יודע להשתמש בחלבון להפקת אנרגיה (דרך הפיכתו לפחמימות ובמידה פחותה לשומן) הטענה היא שעודף חלבון יתורגם למוצרים האלה.היי הרגע קמתי והכנסתי לפחות 100-120 גרם חלבון האם חלקו לא ייספג ? איזה אחד בילבל לי תשכל בעבר ועכשיו אני מתוסכל ...,תודה רבה שבוע טוב 😃
הליצנים שינו את זה ל56 גרם חלבון 🤘יש מיתוס שאומר שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון בארוחה אחת, המיתוס הזה הופרח
אבל אין זה אומר שכל החלבון או כל מה שתאכל יספג, ואף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק כמה חלבון, פחמימה או שומן יספגו לך בגוף מתוך כל מה שאתה אוכל.
מתי הוא הופרח בדיוק ? סליחה אני לא מעודכן אשמח לקישור..תודהיש מיתוס שאומר שהגוף לא יכול לעכל יותר מ30 גרם חלבון בארוחה אחת, המיתוס הזה הופרח
אבל אין זה אומר שכל החלבון או כל מה שתאכל יספג, ואף אחד לא יכול להגיד לך בדיוק כמה חלבון, פחמימה או שומן יספגו לך בגוף מתוך כל מה שאתה אוכל.
מתי הוא הופרח בדיוק ? סליחה אני לא מעודכן אשמח לקישור..תודה